Kanuni Kanuni Caracal 200 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Komşum selamlar arkadaşlar ben öğrenciyim maddi durumum belli ve motoru 2.el almayı düşünüyorum. babamı zar zor ikna ettim Kardeşlerim caracal 200 nasıl motordur arızası felan çok oluyormu yedek parçaları felan nasıldır cevaplarsan çok tatmin olucam :rendeer: caracal ben aldım ama pişmanım zealsun veya keeway bak felanda deyebilirsiniz yani fikirlerinize ihtiyacım var arkadaşlar tüm motorculara selam bu arada Kütahyadan:rendeer:

walla benimde ilk motorumdu çok çekinerek almıştım, başlarda agarlığından gözüm korktu kullanamıcam sandım. masraf çıkartır dediler şuana kadar tek masrafı aynalara yaptım oda benim hatam, park halinde aynayı kırdım sonrada gittim 3ncü sınıf ayna aldım, 3-4 hafta sonra ayarlarken kırıldı, akıllanmadım yine adi bir ayna aldım, yolda giderken aynası düştü parçalandı. Bunun dışında masraf yapmadım, motor agarlıgınada alıştım. Suan çok memnunum...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
gonuşma leeyyyyn :D ,yok öle tanımadıgım yerlere gırmek

Bende bir dalayım dediydimdi eray caracal sayfasına bir bisan kullanıcısı olarak :) müsadenizle bütün caracal'cı dostlarıma selam vermek isterim farınız daima açık olsun..selamlar

Son düzenleme:
Komşum selamlar arkadaşlar ben öğrenciyim maddi durumum belli ve motoru 2.el almayı düşünüyorum. babamı zar zor ikna ettim Kardeşlerim caracal 200 nasıl motordur arızası felan çok oluyormu yedek parçaları felan nasıldır cevaplarsan çok tatmin olucam :rendeer: caracal ben aldım ama pişmanım zealsun veya keeway bak felanda deyebilirsiniz yani fikirlerinize ihtiyacım var arkadaşlar tüm motorculara selam bu arada Kütahyadan:rendeer:

kaç paran var ?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
CORUMDA bu motorun fıyatı 2.900 lira

ben izmirde oturuyorum bu motoru almak için param yetişmiyor vade farksız veriyorlarmı bilginiz varmı??

mterayes26 arkadaşım benim akü bitip duruyor sebebi nedir acb. servise götürüyorum şarj a koyup veriyorlar yine bitiyor belli bir süre sonra önerin . düşüncen nedir

arkadaslar 5bin devirdeyken motor kismindan bir zzzz sesi geliyor. tiz ve rahatsiz edici bir ses. servis yok bir sey dedi ama bence normal bir ses degil. motor kisminda bir vida/civata gevsemesinden kaynaklanabilir mi? 3700 km'deyim.

tesekkurler.

mterayes26 arkadaşım benim akü bitip duruyor sebebi nedir acb. servise götürüyorum şarj a koyup veriyorlar yine bitiyor belli bir süre sonra önerin . düşüncen nedir

akü hakkın rahmetine kavuşmuş , servise git dinamo akımını ölçtür .Dinamo yanığı da olabilir . Gaz verdikçe farın gücü artıp azalıyorsa hele hemen git göster bi

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:30 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:29 AM ----------

depo kapagını sağa doğru çevir üzerindeki dönen şeyi az sıkılık hissedince bırak

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar