[Bursa - MT]

n_tuncak;1563952 :)[I' Alıntı:
Bu arada yol arkadaşlığı konusunda heralde Bursa mt nin üstünlüğü tartışılamaz bir mevzu,kendini beğenmiş,milletin hata ve kusurlarıyla ilgilenen,kaprisli insanlar aramızda yok olsada gelmeye tenezzül etmiyor zaten...[/I]:cat:
]:cat:

Hocam üstüme alınmalı mıyım?

bizim için 15-20 dk'nın hiç problemi yoktur.

nevin hocam isterseniz minteks'te buluşalım, siz çevre yolundan görükle sapağına hiç dönmeyin, yolu uzatmayın. ben ve ev arkadaşım 9.00-9.30 gibi minteks' te de olabiliriz. Petrol Ofisi diye bi mecburiyet yok nasılsa :)

benim için her yol roma :) farketmez yani :)

evet arkadaşlar siz en iyisi mintekste buluşun bizde oraya gelelim .şimdi herkez kentmeydanına geliyor sanırım saat 08:45 te hareket edecez . ve dogruca pıcasso ve nevini almaya gidecez minteks te sonrada basar gideriz kemalpaşaya.

Buluşma yeri : Kentmeydanı önü geniş alanda
Hareket saati 08:50
Tel : 0532 781 66 20

KEMALPAŞA GEZİSİ GÜNCEL LİSTE

GELENLER
1. pınar
2. cem
3. Ahmet
4. murat
5. Picasso
6. serhat
7. schatten
8. nevin
9. adnnakn
10.snrsimsek
11. blue_dolunay

Yiceklerimizi mangal telimizi etimizi vs. herkez kendi temin etsin

Son düzenleme:

nevin hocam isterseniz minteks'te buluşalım, siz çevre yolundan görükle sapağına hiç dönmeyin, yolu uzatmayın. ben ve ev arkadaşım 9.00-9.30 gibi minteks' te de olabiliriz. Petrol Ofisi diye bi mecburiyet yok nasılsa :)
benim için her yol roma :) farketmez yani :)

:)Tamamdır Picassa saat 09:00-09:30 arası Minteks,sen yinede telini özelden yada topikten atıver bulunsun...:)

Hocam üstüme alınmalı mıyım?

:)Kim hangi huylara sahip olduğunu benden daha iyi bilir Kaptan.Benimse bildiğim tek şey vardır hiç kimse masum değildir...Bu sebepten herkes kendi hata ve kusurlarıyla meşgul olmalıdır...Söz meclisten dışarı...::wiinkk:

Aloooo son dakika bildirimi bende geliyorum
benide bekleyin ......

:)Tmm kardeş08:30 gibi te Opet benzin istasyonunun orda buluşup 08:45 gibi de gaz açarız...:)

evet arkadaşlar son birkere tekrarlıyalım çünkü ben artık yatıyorum gece işe gidecem ve sabah dinç olmam gerek . Birdaha giremiye bilirim nete. son durum budur yanlışım varsa benimle irtibata geçin 0532 781 66 20

Buluşma yeri : Kentmeydanı önü geniş alanda
Hareket saati 08:50
Tel : 0532 781 66 20

KEMALPAŞA GEZİSİ GÜNCEL LİSTE

GELENLER
1. pınar
2. cem
3. Ahmet
4. murat
5. Picasso + ev arkadaşı : Mintekste Beklicek
6. serhat
7. schatten
8. nevin : Mintekste Beklicek
9. adnnakn
10.snrsimsek
11. blue_dolunay

Minteks dışındaki arkadaşlar herkes kentmeydanından saat 08:50 de hareket

Yiceklerimizi mangal telimizi etimizi vs. herkez kendi temin etsin

NOT : YANINIZA SICAK TUTACAK BİRŞEYLER ALIN HER İHTİMALE KARŞI ÇOK SOGUK OLUYORMUŞ

Son düzenleme:
picasso´isimli üyeden Alıntı

nevin hocam isterseniz minteks'te buluşalım, siz çevre yolundan görükle sapağına hiç dönmeyin, yolu uzatmayın. ben ve ev arkadaşım 9.00-9.30 gibi minteks' te de olabiliriz. Petrol Ofisi diye bi mecburiyet yok nasılsa
benim için her yol roma farketmez yani

bencede mintekste buluşalım bende tersi tersine kent meydanına gitmem o zaman banada orası daha uygun olacak 9 da cemle beraber mintekste olucaz arabada boş yer var isteyen arkadaşları alabiliriz

serhat senin ufaklıkta başımızın üstünde yeri var mintekste nakil yaparız onuda:)

blue_dolunay´isimli üyeden Alıntı
Aloooo son dakika bildirimi bende geliyorum
benide bekleyin ......

zekeriya sevindim ayarlamana tayfa tamamlandı :cherry:

enginim sen gelmiyo musun, hiç görüşemiyoruz.

arkadaşlar sanırım bizde arabayla katılıcaz. kent meydanında görüşürüz.
bu arada Ahmet gelmiyormuş.

serhat senin ufaklıkta başımızın üstünde yeri var mintekste nakil yaparız onuda:)

:cherry:

sağolun. arabayla gelecez dedim ama benim gönlüm motordan yana bakalım tam karar verdim sayılmaz ona göre size haber veririm. o zaman kaskınada ihtiyacım olacak ::utangac:(son kez, önümüzdeki hafta için hanıma ve afacana birer kask alıcam inş.)

Son düzenleme:
kardeşim motorumuz yok bu yaz arabayla devam edecez seneye sezona inşallah bakalım kısmet:pale:

Hayirdir noldu senin motora. Kismetse gelecek sezona zx250r istiyorum bende. Olmadi çekeriz birer tane. Bu arada motorun olmaması bahane degil. Bir daha uyarmam banlarım. Sensiz olmaz Bursa mt.

Hayirdir noldu senin motora. Kismetse gelecek sezona zx250r istiyorum bende. Olmadi çekeriz birer tane. Bu arada motorun olmaması bahane degil. Bir daha uyarmam banlarım. Sensiz olmaz Bursa mt.

mustafaya emanet artık motorum zaten kıskanıyordu benim kara kısrağı :) bende seneye kısmetse fazer leneyim diyorum temennim odur bakalı kısmet yoksa zaten motor neyim almam :(

Nevin hocam tel nomu yolladım özelden

9.20gibi mintekste oluruz biz de.

iyi geceler herkese.

Son düzenleme:
mustafaya emanet artık motorum zaten kıskanıyordu benim kara kısrağı :) bende seneye kısmetse fazer leneyim diyorum temennim odur bakalı kısmet yoksa zaten motor neyim almam :(

Tabi canim fazer gibisi varmı. Bende ileride istiyorum ama. Biraz daha yok almam lazım.

hepinize hayırlı yolculuk olsun kazasiz belasız hayırlısı ile geziyi tamamlayın ben gelemiyorum ama gönlüm sizlerle kısmetse haftaya bi mani çıkmazsa gezi olursa katılırım artık

oylat gezisinden sonra motora bi kez binebildim kıriz gelmeye başladı damardan bi gezi yapmam lazım .bu hafta damarı bulduramadık :mrgreen:kısmet artık

hepinize hayırlı yolculuk olsun kazasiz belasız hayırlısı ile geziyi tamamlayın ben gelemiyorum ama gönlüm sizlerle kısmetse haftaya bi mani çıkmazsa gezi olursa katılırım artık

oylat gezisinden sonra motora bi kez binebildim kıriz gelmeye başladı damardan bi gezi yapmam lazım .bu hafta damarı bulduramadık :mrgreen:kısmet artık

Ahmet haftaya yuvacık var bunuda hatırla...

wala ben burdayım malasef:)cuma günü motorun egzostunun çıktığı yeri taşa vurdum egzos biraz öne geldi arka frene dayandı arka freni tam kullanamadığım için malasef geziye katılamadık.vitesin ordaki keçedende yağ damlatıyo altını taşa vurunca bakalım napcaz.adam motoru sökmeye sade 200 lira işçilik istio:mrgreen:kafayı sıyırdım walla sıfır egzosta 150 lira istiolar:mrgreen:dedim servise 50 lira daha veririm kaynakçı yaşara on numara egzost yaptırırım:cat:egzostu ayarlamak kolay ama motorun keçeyi bir an önce deiştirmem lazım.yoksa yağcıya para vermeye bıkcam:mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar