[Bursa - MT]

bu haftasonuna hava da güzel olursa ev arkadaşımla ben suuçtu için varız :)

hava güzel olsun ki fotoğraf çekebilelim..

picasso
bu haftasonuna hava da güzel olursa ev arkadaşımla ben suuçtu için varız

hava güzel olsun ki fotoğraf çekebilelim..

evet aynen katılıyorum harika resimler çıkacağına eminim çok güzel biyermiş işallah hava güneşli olur

evet arkadaşlar bu haftaya bi gezi düzenliyelim toplu biryerlere gidelim :)
su uçar uçmaz artık onu kendi bilir ama biz bi gidip bakıp gelelim

Arkadaşlar, 10Mayıs Pazar gününe bir organizasyon yok mu?
SU UÇTU ya gitsek ya. Ne dersiniz?

Nevin hocam, anladığım kadarıyla bizim guruptan çanakkaleye gidecek yok sanırım. bu hafta sonunu boş geçirmeyelim diyorum.

:)Kardeş aslında benim başka bir arkadaşa sözüm vardı bu pazarla ilgili fakat elimden geldiğince ayarlama işine giricem çünkü bakıyorum teklifin şimdiden topikçe epey ilgi görmüş gibi.Benim için gezi iptal edilemeyeceğine göre kesin kararımı 2 gün içinde yazarım..:)

:)Bu arada bu akşam Özcan,Blue dolunayMudanyali,Melih Papette buluşup çaylarımızı içerekten denizde taş dahi kaydırdık,oldukça eğlenceliydi.
:)

haftaya ertelesek bende gelsem :p tabiki şaka ama çoğu kişi gelemicek gibi bu hafta :)

Son düzenleme:
öncelikte herkese günaydın suusçtu ya haftaya gidersek daha planlı olur bence fakat yok bu hafta gideceğiz denirse gelmeye çalışırız

10 MAYIS 2009 SuUçtu

O zaman şöyle bir nabız yoklayalım bakalım.
Tahminimce;
Gelenler listesi
1. Pınar
2. Cem
3. Ahmet
4. Murat
5. Picasso
6. Serhat

Belki diyenler
1. Nevin
2. adnnakn
3. ruckerpark

Evet 10.05.2009 kemalpaşa gezisi var gelmek istiyen arkadaşlar belirtsinler liste oluşturalım

Bu Listedeki arkadaşlar kesin geliyormu

1. Pınar
2. Cem
3. Ahmet
4. Murat
5. Picasso
6. Serhat
7. Schatten

Eksik olan arkadaşlar varsa belirtsinler

Belki diyenler
1. Nevin
2. adnnakn
3. ruckerpark

Son düzenleme:
:)Tamamdır millet benimki kesinleşti bir aksilik çıkmazsa geliyorum bu hafta sonu,sizde atlayın güzel olacak...:)

Ooooo tamamdır ya, işte bu :p
Hem havada güzel gözüküyor, inş. güzel olacak hocam. :cat:
Cem abi, yalnız bu seferlik daha bizim afacanı idare etmenizi istiycem sizden. Mümkün mü? :rendeer:

GELENLER
1. pınar
2. cem
3. Ahmet
4. murat
5. Picasso
6. serhat
7. schatten
8. nevin

benim şu anda tam kesin değil pazar çalışabilirim pazar çalışmamak için yardırıyorum ama çok zor

Evet arkadaşlar peki kısa bir zamanımız var . Şimdiden ayarlıyalım piknik tarzı olsun herkez etini mangalını temin etsin diliyen etini yapar diliyen balığını yer. . piknik mazemelerimizi etimizi vs. kemalpaşadan temin ederiz. yanlız arkadaşlar nerede toplanacaz ve yolu bilen bir arkadaş gerek ben bilmiyorum

GELENLER
1. Pınar
2. Cem
3. Ahmet
4. Murat
5. Picasso
6. Serhat
7. Schatten
8. Nevin

Son düzenleme:
ben kesin gelirim ev arkadaşım da büyük ihtimal katılacak bu sefer. fakat beni buluşma yerinde beklemeyin, sanırım otobandan yol alacaksınız, ben sizi minteksin orda beklerim :) saat 9da mintekste olurum.

ben öyle pazar gününe bırakmam alışverişimi :) etimi balıgımı alırım siz rahat olun:)

ayrıca 12-15 mayıs arasında da uludağ univ. şenlikleri var, bu hafta şenliklerde eğlenen ekiplerden birisi de biz olcas:)

bir değişiklik olmaz ise geçen sene oldugu gibi üniversite kimliği olmayanları saat 5-6 dan sonra almıyorlar kampüse. bu konuda yardımcı olabilirim.

Son düzenleme:
ben kesin gelirim ev arkadaşım da büyük ihtimal katılacak bu sefer. fakat beni buluşma yerinde beklemeyin, sanırım otobandan yol alacaksınız, ben sizi minteksin orda beklerim :) saat 9da mintekste olurum.

ben öyle pazar gününe bırakmam alışverişimi :) etimi balıgımı alırım siz rahat olun:)

ayrıca 12-15 mayıs arasında da uludağ univ. şenlikleri var, bu hafta şenliklerde eğlenen ekiplerden birisi de biz olcas:)

bir değişiklik olmaz ise geçen sene oldugu gibi üniversite kimliği olmayanları saat 5-6 dan sonra almıyorlar kampüse. bu konuda yardımcı olabilirim.

Ünv şenliklerine geçen sene vardiye nedeniyle gidememiştim yine vardiye uymuyor ama hafta sonunada denk geliyor eger akşilik çıkmassa hep beraber toplanıp söyle iyice eyleniriz

Evet arkadaşlar peki kısa bir zamanımız var . Şimdiden ayarlıyalım piknik tarzı olsun herkez etini mangalını temin etsin diliyen etini yapar diliyen balığını yer. . piknik mazemelerimizi etimizi vs. kemalpaşadan temin ederiz bu benim fikrim . yanlız arkadaşlar nerede toplanacaz ve yolu bilen bir arkadaş gerek ben yolu bilmiyorum . biri üstlenirse gidelim . evet gönüllü arkadaşlar daha önce giden arkadaşlar :cherry:
Buluşma yerimizi ve saatimizi belirleyelim

Son düzenleme:
minteks yolumuzun üstündeyse senide oradan alırız.Bu arada ünv şenliklerine geçen sene vardiye nedeniyle gidememiştim yine vardiye uymuyor ama hafta sonunada denk geliyor eger akşilik çıkmassa hep beraber toplanıp söyle iyice eyleniriz

Bu arada arkadaşlar msn adresim [email protected] Tel : 0532 781 66 20

evet abi, yolumuzun istinde. sen de hakkaten hiç yolu bilmiomuşsun :) :)
suuçtudan bahsediyorsak izmir yolundan devam ediorz. görükleye yaklaşık 80km kadar suuçtunun bulundugu köy.

yanlışım varsa düzeltin ama, ben de boşuna mintekste beklemeyeyim :)

evet abi, yolumuzun istinde. sen de hakkaten hiç yolu bilmiomuşsun :) :)
suuçtudan bahsediyorsak izmir yolundan devam ediorz. görükleye yaklaşık 80km kadar suuçtunun bulundugu köy.

yanlışım varsa düzeltin ama, ben de boşuna mintekste beklemeyeyim :)

evet kardeş istifa ettim zaten :)-ben yolu üstlenmiyorum . yolu bilen bir arkadaş çıkarsa daha iyi olur .Bursada buluşma yerini saatini ayarlarız gideriz pazar günü .

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar