ahmetnr, 6 sene beklemedim. O zaman zaten motorum yoktu. O zaman motoru olan üye sayısı kaçtı ki zaten. Hadi onu da geçtim o zaman üye sayısı kaçtı.:queen: Hem sen nazar değmesin diye çirkin dedin biliyorum ben. Darısı senin çirkinle senin başına ::zencii::
araltı, çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için. Manetleri boyatmayı çok düşündüm aslında çünkü manetlerim gayet rahatlar. Fakat güzel boyanabileceği konusunda endişeliydim. Senin motorda da çok güzel durur renkli zincir. Ama sen mor al bari, aynı olmasın ::blusssh: :cherry:
yamahasülo,
aykara teşekkürler.
digi_boy26, çok teşekkürler.

Çok selam söyle kankulime. Başlığı da gözüne sok bir zahmet. Hayırlı olsun demedi o daha ::angry2::
skakfilozofu, zincirimin gold,krom, kırmızı, yeşil, sarı ve mor renkleri de mevcut.
Dişlim de bu;
Dişlimin de mavi dışında siyah, kırmızı ve gold renkleri mevcut.
Jubaa, çok teşekkürler. Dediğin gibi mavileri artırabilirim ama nerde kullanarak? Abartıp elilme gelen herşeyi de mavi yapmak istemiyorum. Dengeli ve gözü rahatsız etmeyen bi renk dağılımı olsun istiyorum. Önerin varsa dinlerim :cat:
engineng çok teşekkürler. Dediğin gibi darısı senin 600F’in başına ::sm_smile
shadow_57 amin amin
Jon@thaN, çok teşekkür ederim, hepimize..
çelikatlı, bana iltifat ederken motorumaçamur atmasaymışın tam süper olacakmış. Neyse ::155:: şaka şaka deyip çevirmişsin
Halis abi, her halükarda yemek benden. Misafirimsin sen benim. Kaybeden için başka şeyler düşünelim. Bu arada kilosu az çıkan kazanır çok çıkan değül :queen:
celalkd çok teşekkürler. Çok sevindim.
hakan_48586 çok sağol.
kawasaki26, dediğiniz gibi darısı başınıza. Teşekkürler ayrıca
osmanba, inşallah amin. Çok teşekkür ediyorum. Çok düşüncelisiniz. Allah bir ömür hepimize motora binip bu forumlarda yazmayı nasip etsin..
deejay_hasan, çok teşekkür ederim, çok sağol. Darısı başına :cat:
Torx;
...
one öncelikle teşekkür ederim. Zincir, dişliler, bujiler, egzoz ve HotBodies çamurluğu Amerika’dan kendim getirdim. Dolayısıyla orda almak zor olmadı. Fakat getirirken kırılmasın diye, ve tabi ellerimde dolu olduğu için, ambalajında açtığım delikten ip geçirerek boynuma asıp getirmiştim. Annem gül gül öldü halime ::lolabove
...