İşte benim AŞKIM!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tüh yakalandık :p
Ben almurayı adonisle karıştırdım abi.
Aman ya almura adonis amorphis andreos.. ::baaas::

İnanın ki bu topic i baştan sona kadar okuyan herkesin nazarı değmiştir bu 600f e
Maşallahın var

pitirpaf çok teşekkürler. Senin de gönlüne göre bir motorun olur umarım..

HaQaN_86, motorcucihan, çok teşekkürler. Beğenmenize çok sevindim.

bygrm öncelikle sağol. Silikon elcik dediğin Harris’in elcikleri gibi mi? Eğer onlardansa almıştım aslında ama içime sinmediği için takmadım. Hem çabuk kirlenir dediler hemde herkeste olunca pek çekici gelmedi gözüme.

Volkanix, hoşgelmişsin o zaman MT’ye. Teşekkürler iyi dileklerin ve beğenin için. İnşallah senin de olur.

Erhan, Almura işini unut sen. Baksana kimseye pas vermiyormuş.

halilihsan, xxx_21 inşallah kimsenin nazarı değmez. :pale: Gerçi plakamda kafam kadar bir nazar boncuğum var ama...

Ha iyi hatırlattın çok kküülo almışsın da bu aralar::151::

Tabi geçen arabalı vapırda karşılaştığımızda farkettin demi ::sm_smile

Son düzenleme:
Tabi geçen arabalı vapırda karşılaştığımızda farkettin demi ::sm_smile

Ulen hadi kendimi anlarım.. Bırak benim kilo takıntım olsun sen ne yapçan takıyı bu halinle delibaş.
Ha ama "Seda çok zayıfsın mükemmelsin saçmalama ne kilosu" gibi laflar duymak istiyorsan ayrı:p kikikkiik
Günlük motivasyon takviyesi ve pohpoh hapları :mrgreen:
Ama kilo almışsın sanki bak öyle gördüm şimdi :queen:

hhahahahaha
yaşlanmışın :D bunu çıkardık burdan :D:D:D

Hem yaşlı hem kilolu :queen::queen:

Son düzenleme:
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
seda hakketten senin resimlerine bende baktım sankim 3 5 kilo almışsın gibi cok yeme bak sonra motor cekmez :queen:

Oooooo combo yapıyorsunuz haa, eyvallah.

Erhan bi kere yaşlı sensin. Ben buraya üye olduğumda okumayı yeni sökmüştüm. Şimdi de yeni yetmeyim tımam mııı :queen:

Çiçenk hadi senin takılmalarına bir miktar alışkınım da Halis abi aşkolsun yaaağğğ. Allahtan görmediniz, görüpte söyleseniz bunalımlardan bunalım beğeniyordum şimdi :p

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Oooooo combo yapıyorsunuz haa, eyvallah.

Erhan bi kere yaşlı sensin. Ben buraya üye olduğumda okumayı yeni sökmüştüm. Şimdi de yeni yetmeyim tımam mııı :queen:

Çiçenk hadi senin takılmalarına bir miktar alışkınım da Halis abi aşkolsun yaaağğğ. Allahtan görmediniz, görüpte söyleseniz bunalımlardan bunalım beğeniyordum şimdi :p

kısım seni görmeye gerek yok fesdeki resimler var onlardan beli oluyor 3 5 kilo aldıgın

ne oldu kıs sesin solugun kesildi terazimi arızalı cıktı yoksa :mrgreen:yok yok o terazi bozuktur istersen ben birtane dijital göndereyim hem burda ayarlarım 5 kilo eksik tartar teseli bulursun :queen:

Son düzenleme:
Bende diyorum niye çok yakıyor bu motor :pr:

Halis abi sen bikaç kilo az gösteren tartı yerine bikaç kilo çok gösterenini yolla da bana motivasyon olsun, madem kiloluyum o kadar :salut:

gercekten süper olmuş emeğine sağlık güle güle bin kazasız belasız tadını cıkarman dileğiyle

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Bende diyorum niye çok yakıyor bu motor :pr:

Halis abi sen bikaç kilo az gösteren tartı yerine bikaç kilo çok gösterenini yolla da bana motivasyon olsun, madem kiloluyum o kadar :salut:

iyi pekim öyle yaparım izmitte gelirsen orda veririrm :queen::queen: 5 kilo fazla gösterirse kafayı yeme yalnız şimdi sen 70 kilosun birde tartı 5 kilo fazla tartacak olcan 75 ben karışmam bak kafayı yersen :queen::queen:

slm motorunuza bagllıgınız ve askınızı yasamanız bir motorcunun en büyük zevkıdır bence .size askınızla kazasız belasız mutlu serüven ve macera dolu daha nice yıllar dilerim .

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Kızın başını boş bırakırsan ya davulcuya ya zurnacıya kaçarmış, bizimkide tutmuş motora aşık olmuş.... tıh tıh tıhhhh...:p

yuksel_dgdr83 teşekkür ederim :)

ellvis_78 çok teşekkür ederim, çok incesiniz. Evet inanılmaz bir keyif doğrusu. Darısı dileyen herkesin başına :mrgreen:

halis abi, sadece sende mi Brütüs diyorum... 70~75 haaa? :salut:

aYe ben en azından motora aşık oldum. Gidip nelere aşık olanlaa vaa yaa :wiinkk:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
yuksel_dgdr83 teşekkür ederim :)

ellvis_78 çok teşekkür ederim, çok incesiniz. Evet inanılmaz bir keyif doğrusu. Darısı dileyen herkesin başına :mrgreen:

halis abi, sadece sende mi Brütüs diyorum... 70~75 haaa? :salut:

aYe ben en azından motora aşık oldum. Gidip nelere aşık olanlaa vaa yaa :wiinkk:

sezarı ben öldürdüm zaten he tabi dogru söyledin ne insanlar var ota b... aşık olanlar sen en iyisini sen yapmişsin :queen::queen:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar