Motoruna bu kadar aksesuar alcana biraz kilo alaydın demeslermi adama.
Demezler, diyemezler. Zira 1,5 kilo aldım
motorunuz dehset guzel ya bırbırınızı tamamlıyorsunuz harbıden Allah kazadan korusun sızı
Çok teşekkür ederim. Amin, komplemizi korusun
ya o değilde yarın bugün oğlumu satıyorum diye ilan açarsan hiç bi erkek almaz

ben düşünürdüm bi an yani gay'miyim lan ben falan
Valla Erhan ilana çıkmadan bile o kadar çok soran oluyor ki, satılık olmadığını söylemekten bıktım. Erkek olduğunu söylesem vazgeçerler mi aceba? :queen:
Vaoww.. Bir bayan arkadaşımız ve racing sever... Ne demeli... Sözün bittiği yer.. Kazasız sürüşler...
Çok teşekkürler ama racing seven çok bayan var zaten :mrgreen:
Seda. ADONİS gerçekten çok yakışıklı, çok farklı olmuş. Allah c.c. kaza bela vermesin. Bence sen bir nazar duası okut bu resimlerden sonra illaki birilerinin nazarı değecektir
Çok sağ olun. Beğenmenize sevindim. Anneme söyledim nazar duasını, "Ben hergün okuyorum zaten" dedi :wiinkk:
kaskının içine saçlarını sıkıştır hareket halindeyken bayan olduğun belli olmasın bil hassa uzun yolda üç beş otomobilli kro seni bayan olduğunu görünce sıkıştırabilir kaza yaptırabilir allah muhafaza
Saçlarım daima (300 metre gitmeyeceksem) kaskımın içinde oluyor zaten. Dışarıda bırakırsam kimse sıkıştırmasa bile motordan indiğimde saçlar pert oluyor zaten :cherry:
Havalar ısınıyor, yeni aldığım yazlık montumu uzun yolda çırpma yapmasın diye oldukça dar aldım. Üstüme tam oturuyor. O ele verebilir bu yaz bayan olduğumu. Bakalım ne atraksiyonlar yaşayacağız... :queen: