İşte benim AŞKIM!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Motoruna bu kadar aksesuar alcana biraz kilo alaydın demeslermi adama.:p

motorunuz dehset guzel ya bırbırınızı tamamlıyorsunuz harbıden Allah kazadan korusun sızı

ya o değilde yarın bugün oğlumu satıyorum diye ilan açarsan hiç bi erkek almaz :D
ben düşünürdüm bi an yani gay'miyim lan ben falan :p

Vaoww.. Bir bayan arkadaşımız ve racing sever... Ne demeli... Sözün bittiği yer.. Kazasız sürüşler...

Seda. ADONİS gerçekten çok yakışıklı, çok farklı olmuş. Allah c.c. kaza bela vermesin. Bence sen bir nazar duası okut bu resimlerden sonra illaki birilerinin nazarı değecektir :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kaskının içine saçlarını sıkıştır hareket halindeyken bayan olduğun belli olmasın bil hassa uzun yolda üç beş otomobilli kro seni bayan olduğunu görünce sıkıştırabilir kaza yaptırabilir allah muhafaza

Motoruna bu kadar aksesuar alcana biraz kilo alaydın demeslermi adama.:p

Demezler, diyemezler. Zira 1,5 kilo aldım :p

motorunuz dehset guzel ya bırbırınızı tamamlıyorsunuz harbıden Allah kazadan korusun sızı

Çok teşekkür ederim. Amin, komplemizi korusun :)

ya o değilde yarın bugün oğlumu satıyorum diye ilan açarsan hiç bi erkek almaz :D
ben düşünürdüm bi an yani gay'miyim lan ben falan :p

Valla Erhan ilana çıkmadan bile o kadar çok soran oluyor ki, satılık olmadığını söylemekten bıktım. Erkek olduğunu söylesem vazgeçerler mi aceba? :queen:

Vaoww.. Bir bayan arkadaşımız ve racing sever... Ne demeli... Sözün bittiği yer.. Kazasız sürüşler...

Çok teşekkürler ama racing seven çok bayan var zaten :mrgreen:

Seda. ADONİS gerçekten çok yakışıklı, çok farklı olmuş. Allah c.c. kaza bela vermesin. Bence sen bir nazar duası okut bu resimlerden sonra illaki birilerinin nazarı değecektir :)

Çok sağ olun. Beğenmenize sevindim. Anneme söyledim nazar duasını, "Ben hergün okuyorum zaten" dedi :wiinkk:

kaskının içine saçlarını sıkıştır hareket halindeyken bayan olduğun belli olmasın bil hassa uzun yolda üç beş otomobilli kro seni bayan olduğunu görünce sıkıştırabilir kaza yaptırabilir allah muhafaza

Saçlarım daima (300 metre gitmeyeceksem) kaskımın içinde oluyor zaten. Dışarıda bırakırsam kimse sıkıştırmasa bile motordan indiğimde saçlar pert oluyor zaten :cherry:
Havalar ısınıyor, yeni aldığım yazlık montumu uzun yolda çırpma yapmasın diye oldukça dar aldım. Üstüme tam oturuyor. O ele verebilir bu yaz bayan olduğumu. Bakalım ne atraksiyonlar yaşayacağız... :queen:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Halis abi, her halükarda yemek benden. Misafirimsin sen benim. Kaybeden için başka şeyler düşünelim. Bu arada kilosu az çıkan kazanır çok çıkan değül :queen:

olurmu kıs ben iki seda yaparım bundan 10 15 yıl önce olsaydı yarışırdım senle kilo konusunda aama şimdi olmaz o zamanlar 49 50 kğ şimdi 70 72 arası gidip geliyom senle öyle yarışamam direk kaybederim :queen::queen:

benim ss kullanan bayanlara hep bi sempatim olmustur hayat tarzları evde örgü ören dedikodu yapanlarınkinden çok farklı oluyor allah kaza bela göstermesin bu arada motorun gerçekten güzelmiş dikkatli kullan :)

benim ss kullanan bayanlara hep bi sempatim olmustur hayat tarzları evde örgü ören dedikodu yapanlarınkinden çok farklı oluyor allah kaza bela göstermesin bu arada motorun gerçekten güzelmiş dikkatli kullan :)

Teşekkür ederim. Allah hiç birimize kaza bela göstermesin. Evet evde örgü örmüyorum onun yerine çıkıp motorumu yıkıyorum veya zincirini temizliyorum ama insanlar çok garipsiyor. Geçen gün komşumuz bi teyse beni motorun önünde eğilmiş ellerim kapkara görünce panikle "Bişey mi oldu yoksa?" diye sordu, "Yoo zincir temizliyordum" dedim. "Allah onu da öyle yaratmış, sual olunmaz" bakışı atıp gülümseyip gitti :queen:

Teşekkür ederim. Allah hiç birimize kaza bela göstermesin. Evet evde örgü örmüyorum onun yerine çıkıp motorumu yıkıyorum veya zincirini temizliyorum ama insanlar çok garipsiyor. Geçen gün komşumuz bi teyse beni motorun önünde eğilmiş ellerim kapkara görünce panikle "Bişey mi oldu yoksa?" diye sordu, "Yoo zincir temizliyordum" dedim. "Allah onu da öyle yaratmış, sual olunmaz" bakışı atıp gülümseyip gitti :queen:

dün aksam babamla sitede gezerlek girdik bu foruma.. babama bak kız motor kullanıyor 600 lük dedim ...babamın tepkisi vay anasını beh..mesaj atsana nasıl zaptediyo kız basına kocam motoru sanada anlatsın sende alcan dedi :cherry::cherry: ...bana devamlı sen zaptedemessin koca motoru nabıcan der..hayet kalıplı ve güçlü bi yapım var seni görünce motorun tepesinde oda gaza geldi(bak kız kullanıo benim oğlummu kullanamıyacak psikolojisi:cherry: )..teşekkür ederim motora bi adım daha yaklaştım:p :cherry:

dün aksam babamla sitede gezerlek girdik bu foruma.. babama bak kız motor kullanıyor 600 lük dedim ...babamın tepkisi vay anasını beh..mesaj atsana nasıl zaptediyo kız basına kocam motoru sanada anlatsın sende alcan dedi :cherry::cherry: ...bana devamlı sen zaptedemessin koca motoru nabıcan der..hayet kalıplı ve güçlü bi yapım var seni görünce motorun tepesinde oda gaza geldi(bak kız kullanıo benim oğlummu kullanamıyacak psikolojisi:cherry: )..teşekkür ederim motora bi adım daha yaklaştım:p :cherry:

Babama gösterdiğimde bu makinalar tehlikeli diyor:p

sedacım modifikasyonların tekrardan hayırlı olsun diyelim , o dağdaki fotoğraflar ne güzel öyle , o yetenekli arkadaşını merak ettim doğrusu bravo... :)

Allah kaza bela vermesın...allah kısmet ederse benımde olcak bı kızımm suzukı hayabusa ama ben görurmuyum bılmem gayrı...

Motosikleti
Hornet
öncelikle bi maşallah diyim nazar değmesin:)
Ben bu kadar tatlı duran 6oo F görmedim mavi tondaki çıkartmalar ve dişli bence çokda farklı ve şık durmuş:)
ALLah kazasız belasız sürüşler daim etsin:)
Aşkın ile daha nice km'lere:)

Benmde soyadı 6oo F olan bi aşkım olsa ne bakarım ona ama:queen:

motosiklete bir bayan eli değdiği de nasılda belli .. tebrikler herşey harika bir uyum içinde..

Oldukça şık bir uyum yakalamışsınız... güzel günlerde kullanın....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar