İşte benim AŞKIM!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dost acı söylermiş Halis beye katılıyorum sanki,Yuvacık gezisine gelirseniz oylama yaparız yaş ve kilo konusunda :)

mt ailesinin yeni üyesi olarak sizi tebrik ediyorum :cat:değişiklikler ve makina on numara fazla söze gerek yok size ve aşkınıza bir ömür boyu mutluluklar :)

Son düzenleme:
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
seda baktımda dün akşam seni biraz kilolu gibi gördüm sen rejime başla bence :mrgreen:

motorun çok şık olmuş. güle güle kullan.
kaç km'de motorun?

Makina çok güzel,plakasıda çok hoşuma gitti.Allah kaza bela vermesin:)

hiç düşünmemiştim mavinin bu kadar güzel ve şık durabileceğiniz, çok zevkli bir tercih olmuş.
ama en yakın zamanda bi mavi boncuk iliştirin bi tarafına yinede..
ne demişler elemtere fiş, kem gözlere şiş :)

ne diyim bu alet ruhuna girmiş :O gece berabermi yatıyosunuz ?= :D:D hayırlısı olsun güzel motor 500 yıl sora falan bi honda motor almayı düşünürsam böle modifiye ederim herhalde...

maşalla allahhh kaza bela vermesin ve nazare degmesin 10 numara makina olmuss tekerin yere sağlam bassın diyorummm :cat:

Bu 600f yi HONDA görse 2 katı maliyetine bize geri sat der :D
Kazasız belasız, harika olmuş.

seda hanfendicim:D motoçikletin çok yakışıklıymış pardon oğlun mu aşkın mı ne :D gerçekten böyle motosiklete gönül veren bayanları görünce bende daha çok mutlu oluorum. helal olsun güle güle sürün keyfini çıkarın.

one

Gerçekten yakışıklı olmuş imrendim doğrusu :) Allah kazadan beladan saklasın.Sormak istediğim şey hotbodies arka çamurluk!Nereden ve ne kadara temin ettiniz gerçekten merak ettim çünkü o kadar çok aradım ki bu parçayı

DNGe, o zaman bende size hoşgeldiniz MT’ye diyorum. Ayrıca iyi dilekleriniz için de çok teşekkür ederim ::hosgeldi

Nemrut teşekkürler. Motorum 18.000 olmak üzere. :)

nacre nike, celikay_41 , derbici_52, kingsemo23 sağ olun. Çok teşekkürler :wiinkk:

mach1, teşekkürler. Amin hiç birimize kaza bela göstermez umarım.

belifeless çok teşekkürler. İnsanlar siyahla kırmızıyı beraber görmeye alışmışlar. Mavi garip geliyor ilk gördüklerinde fakat sonradan genelde beğeniyorlar. Ayrıca plakamda kocaman bir nazar boncuğum var. :thumleft:

uggus12 çok teşekkkür ederim çok güzel bi iltifattı motorum için ::sm_smile

osmx, amiiiiinnn.

one öncelikle teşekkür ederim. Zincir, dişliler, bujiler, egzoz ve HotBodies çamurluğu Amerika’dan kendim getirdim. Dolayısıyla orda almak zor olmadı. Fakat getirirken kırılmasın diye, ve tabi ellerimde dolu olduğu için, ambalajında açtığım delikten ip geçirerek boynuma asıp getirmiştim. Annem gül gül öldü halime ::lolabove

Kilom hakkında yorum yapan arkadaşlara gelince;
klavye gazcılığı yapmayın, tartıyı kapın gelin yiyorsa, tartı üstünde kapışalım :flower: :flower: :flower:

yurtdışından gelen parçalar ile tr deki parçalar arasında çok fiyat farkı var mı getirtsek deger mi acaba bilginiz var mı?

Parçasına göre değişmekle beraber yurt dışı illa ki daha ucuz. Fakat burada asıl mesele kargo ücreti de eklenince hala daha ucuz olabilecek mi?

Camı da Amerikadan almayı düşünüyordum fakat 20-30 dolar bi fark için oradan hamallık yapmaya değmeyeceğine karar verdim. Birde ben şahsen alıp getirdiğim için kargo ücretleri ne tutar çok fazla bilmiyorum fakat benim oradayken alışveriş yaptığım mağazadaki kız Türkiye'ye de ürün gönderebileceklerini hatta faturayı düşük gösterebileceklerini, isteyen arkadaşım olursa yardımcı olabileceklerini söylemişti.

Sanırım gümrükten geçince vergide binecek birde kargo ücreti binince aynı fiyatı bulur herhalde

Gümrükte problem olmasın diye faturayı düşük gösteriyorlar zaten. Asıl sorun kargo ücreti. Amerika'dan çok tutar ama Avrupa'yı bilemiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar