En kötü sürüş alışkanlığınız nedir?

En kötü sürüş alışkanlığınız nedir?

• Çok hızlı sürüyorum.

Oy: 552 31.4%
  • Çok yavaş sürüyorum.

Oy: 84 4.8%
  • Öndeki aracı çok yakından takip ediyorum.

Oy: 213 12.1%
  • Kendime çok güveniyorum, dikkatsizim.

Oy: 202 11.5%
  • Gergin ve aşırı heyecanlıyım.

Oy: 218 12.4%
  • Güvenlik ekipmanlarını kullanmıyorum. (kask,mont,vb.)

Oy: 268 15.2%
  • Diğer (Konu başlığına yazın)

Oy: 222 12.6%

• Kullanılan toplam oy
    1,759
Sakin gitmeye çalışsamda olmuyor. başkaları da çok hızlı gittiğimi söylüyor. bana normal gelen hız millete fazla mı geliyor, yoksa bende mi bir tuaflık var anlamadım. Genelde normal hızlarda gitmeye çalışıyorum, ama bazen dayanamıyorum. Tın tın tın nereye kadar. Dün motorumu esenyurta muayeneye götürdüm. Valla ibre 160'ın üstüne çıktı gidip gelirken. Baya bir motorcu da geçtim de selam da veremedim. Hazır gazı almışım, o gazla gittim.:p

Sabah motorumun yanına gidiyorum ve sokakta motorumun vitesleri kurcalanmış sinyaller açık engine stop düğmesi (en sevmediğim olay) takılı çoluk çocuk üstüne binmiş ana bacı alayına gidiyorum...deşarj oluyorum...sonrada sinyal vermeden önüne geçenmi ararsın lambalara 20 mt kala şerit değiştirenmi ararsın trafikteki hayvancılık sektörüylemi boğuşursun....howtttttt

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Sigarayla kapalı kask kafada sürmeye uğraşıyorum, huyum kurusun:cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
EN ÇOK GICIK GİTTİĞİM FARKINDA OLMADAN BACAKLARIMI sıkıyorum ve 2-3 saat sonra uyuşuyor buna bi çare farkında olmadan sadece bacaklarım tutuluyor

Aynen o dedıın bendede var yalnız Bence kötü bıse degıl,Bı nevı reflekse hazır olma gıbı,Yanı guvenlı mod:D

Heran bıse oldugunda,Ayakların hazır olması,ben kendı vucut halımı bu sekılde degerlendırıyorum,Hatta Bı ilk dikkat ettıgımde,yanı ayaklarımı okdr sıkmısımkı,dedım bu ne hal rahat bırak ayakları,Ozamanda kendımı cok guvensız hıssettım,:D Bole duygular işte :wiinkk:

Motorcu kardeşlerimin cevapları genellikle;
-Hızlı gitmek, yakın takip,
-Yoğun trafikte makas atmak,
-Otomobil sürücülerinin gazına gelmek,
-Zaman zaman kasksız kullanmak başlıklarında toplanmakta. Boş yolda sol şerit yerine sağımdan, hele de ben sağ şeritte isem emniyet şeridinden beni geçen otomobil beni hem ürkütür, hem de gaza getirir. Benim de en beğenmediğim tarafım, gaza gelmekti. Ama şimdilerde kendime hakim olmayı becerebildim. Hatta takip mesafeme dalmak isteyenlere bile kızmıyorum. Ne de olsa onlar bizden güçlü ya, kendilerini bir şey sanıyorlar. Arkadaşlar, bu anket ile aynada kendimize tarafsız olarak bakıyoruz. Bundan sonraki aşama ise, gördüğümüz hatalarımızdan kurtulmak olsun. Ancak böylelikle daha güvende oluruz. Hepinize selamlar.

özellikle yolum uzunsa yorulduğumda motorun üzerine dikilmek hayır motor ramzey bende 90 kg olunca:) bir gün ayak koyma pedalının biri kopacak çok kötü düşecem:):) bazen ramzeyi ktm ye benzetiyom bu yanlış:):)

Motor kullanırken illa ki burnum kaşınır. Kaskın camını açıp bir elimle kaşırım. Bir keresinde yine aynı şekilde burnumu kaşımaya uğraşırken az daha bir otomobile çarpıyordum. Burnum ise motordan indikten sonra hiç kaşınmaz.:pr:

koruma ekipmanlarını takmıyorum
hızlı sürmem ama zamanla motoruma eziyet ederim (manevra , ön kaldırma , arka kaldırma ) tabi yapabildiğimden değil yapmaya çalışıyorum buda eziyet olur

sag elimin ıkı parmagı sureklı frenın uzerınde farkedınce duzeltıyorum ama bısıkletten kalma alıskanlık kolay gıtmıyor

ben asla parmaklarımın hepsini gidona dayamam :S özellikle sag elin 2 parmagı her zmn ön frendedir bu sayede saniyelik olaylardan kurtulmuşumdur ve faydalıdır tecrübesi sabit insanlar bu şekilde kullanır bence hata olarak görme yani

benim üstesinden gelemediğim yönüm meyimli bi yer oldugu zmn veya kaldırım fln direk dalarım yüksekten atlatmayı seviyorum motoru ama bana yararıda olmadı değil trafikte bir araç digerini sıkıştırmıştı oda kurtarmak için direksiyonu üstüme kırdı bende kaldırıma çıkip araçın önüne atladım yani herşeyde hayır vardır

Son düzenleme:
abi hız mız hikaye
motorda olmuyorda araba sürerken oluyo
direksiyona geçtim mi değişiyorum sanki.nekadar da desem yapma sakin ol ama olmuyor işte şalterler atıyo kendimi kontrol edemiyorum .....ama arabadan inin ce değişiyorum...

Şehir içinde 3-5 km lik mesafede yoğun ve yavaş akan trafikte kask takmıyorum, üşengeçlikten.

walla ben çok çok yakın araç akibi yapıyorum(rüzgarına giriyorum araçların:) )

daha tam pratik yapmadan kontra-ters kontra basarak ufak çukur vb. engellerden kıvırtmaya çalışıyorum..
antrenmansızlıktan kaçamayıp son anda vücudumla motoru yatırıp kaçmaya çalışıyorum..bazen abarıp arka teker yerden kesiliyor bu ani yatırmalarımdan..istisnasız her yola çıkışımda böyle 2-3 olay yaşarım..
bir ara çalışmam gerek boş arazide..

Hız,hız,hız,hız,hız,bende vaz geçemiyorum ve kendime çok telkinde bulunuyorum hızın iyi bir şey olmadığını ama atacağım bu hız merakını inşallah :cat:

Motosikleti
Suzuki GSX S1000 & Sym Joyride 300
Motor kullanırken illa ki burnum kaşınır. Kaskın camını açıp bir elimle kaşırım. Bir keresinde yine aynı şekilde burnumu kaşımaya uğraşırken az daha bir otomobile çarpıyordum. Burnum ise motordan indikten sonra hiç kaşınmaz.:pr:

Benimde :) ama bi farkla ben kaşımıyor karıştırıyorum :cherry:

_w_

çok gaza gaza geliyorum GAZA GELİNCE EGZOS PATLATIYORUM BU HUYUMU HİÇ SEVMİYORUM SEVMEDİĞİM İÇİN BAĞZEN ŞEHİR İÇİ 80 FELAN GİDİYORUM :D

Hata yapanlara takmış durumdayım, uyarmak ve azarlamaktan sürekli sinir harbi yaşıyorum:silent:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar