En kötü sürüş alışkanlığınız nedir?

En kötü sürüş alışkanlığınız nedir?

• Çok hızlı sürüyorum.

Oy: 552 31.4%
  • Çok yavaş sürüyorum.

Oy: 84 4.8%
  • Öndeki aracı çok yakından takip ediyorum.

Oy: 213 12.1%
  • Kendime çok güveniyorum, dikkatsizim.

Oy: 202 11.5%
  • Gergin ve aşırı heyecanlıyım.

Oy: 218 12.4%
  • Güvenlik ekipmanlarını kullanmıyorum. (kask,mont,vb.)

Oy: 268 15.2%
  • Diğer (Konu başlığına yazın)

Oy: 222 12.6%

• Kullanılan toplam oy
    1,759

ofc

Çok dişlerimi sıkıyorum farkında olmadan bende :S Bir gün Kırılıcaklar ama :)

bazen aynaya takılıyorum 1 kaç saniye ama hemen kendimi düzeltiyorum birde ellerimi bırakıyorum (çok yanlış olduğunu biliyorum)

Otomobil kullanan bayanlar dikkatimi çekiyor, hele birde şık ve güzelseler 2 kere bakıp yoluma devam ediyorum.

bende aynalara çok sık bakıyorum...lambalarda nedense hep en önde olmak istiyorum...:queen:

.

trafikte çok sinirleniyorum.bana korna çaldıklarında el kol hareketi yapıyorum.halbuki ne gerek kulaklarını kapa:)

Ağır akan trafikte aralardan hızlı gitmek gibi kötü bir huyum var maalesef :pr:
ne yapayım çok zevkli :queen:

otomobil sürücülerine çok tav oluyorum.özellikle kamyon,belediye otobüsü ve minibüs şöförleri :pr: ayrıca parmaklarım sürekli debriyaj ve fren mareti üstünde sağ ayağımda fren pedalı üstünde.ara sıra farkedip ayağımı çeksemde ellerimi nedense çekemiyorum :mrgreen:

kırmızı ışığın oluşturduğu 2 km lik kuyrukta aralardan geçerek en başa yerleşmek ve yanlarından geçtiğim araçlara nispet yaparak bakmak en kötü huyum :)

debriyajı sadece orta iki parmağımla sıkıyorum ve sürüş sonrası belirgin şekilde ağrı yapıyor.

trafikte çok sinirleniyorum.bana korna çaldıklarında el kol hareketi yapıyorum.halbuki ne gerek kulaklarını kapa:)

hele ışıklarda yeşil yanar yanmaz kornaya basmıyolarmı kan beynime sıçrıyo. ama alışkanlık olmuş heral kornaya basmadıklarındada şaşırıyorum, kaldıramıyorum motoru:)

hele ışıklarda yeşil yanar yanmaz kornaya basmıyolarmı kan beynime sıçrıyo. ama alışkanlık olmuş heral kornaya basmadıklarındada şaşırıyorum, kaldıramıyorum motoru:)

Ben araba sürerken böyle durumlarda daha da ağırdan alıyorum desem...Hele taksiciyse iyice...

O değilde ben yaya olarak yürürken yakınımdaki arabalar haybeye korna çalınca kesinlikle el hareketlerimle birlikte dönerek ağzımdan birçok kelime dökülüyor. O! şöföre gerçekte ne olduğunu ve hangi türe daha yakın olduğunu anlatıyorum aslında. Okadar sinirleniyorumki elimde bişey varsa(genelde telefon) fırlatmamak için parçalıyorum kendimi:pr::pr:. Bigün çıkacak elimden ama hadi bakalım.

Vitesli motoru yeni kullanmaya başladığımdan biraz heyecanlıyım, ve aşırı dikkatliyim. Bazen bu kadar dikkat gerekli mi diye düşünüyorum.

Bazende sürüş esnasında bir kaç saniyeliğine dalıveriyorum. Dikkat dağınıklığı yaşıyorum. Baya tehlikeli oluyor.:pr:

Vitesli motoru yeni kullanmaya başladığımdan biraz heyecanlıyım, ve aşırı dikkatliyim. Bazen bu kadar dikkat gerekli mi diye düşünüyorum.

Bazende sürüş esnasında bir kaç saniyeliğine dalıveriyorum. Dikkat dağınıklığı yaşıyorum. Baya tehlikeli oluyor.:pr:

o dalgınlık değil konsantre olmak:) bazen banada oluyor, binbirşey düşünüyorum o arada, kendime geldiğimde onlarca viraj, trafik ışığı geçtiğimi farkediyorum. otomatik pilota almışız gibi yani:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:06 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:05 PM ----------

Aşırı dikkatliyim,tarlada otluyan at kuyruğunu sallasa uyuz oluyorum:)

aynen:) ama çok kere kazadan kurtarmıştır bu huyum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar