Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ben hergun ewe yaklask 15 km harcadım ıcn wede gece geldım ıcn kamyonların arkasında gelıom ruzgarı engellıo
donuslerde yan yan donmeyı cok sewıorum arkamdan donen adam korkuo duruo benım gecmemı bazen
artıslık yapan kıslerın hawasını almak ıcn yarısıorum wede elıne werıom arkamdan gelıo
bunlar harıcınde pek kotu alıskanlım yok ha bıde makasa cok gırerım
kırmızıda vizörü açıp burnumu kar...=) ehueh şaka ya..ben gerginim her yönden fırnıyan aracnar, önüme kıran arabalar, önümde ani fren yapan cihaznar, ayrılmamış yolda bana dooru gelen araçnar falan görüyorum doktor!!
Farketmeden bir kasis ya da çukura hızlıca girdiğim zaman sinirlenip gaza yüklenmem.. Sanki hızlanınca motor dağılma varsa kendine geliyormuş gibi hissediyorum.. Çok garip dimi ?
çok dikkatliyimdir, trafik kurallarına uyarım, kendime çok güvenirim asla gereksiz hareketler yapmam(hele arabamda benden başka can varsa) hız yaparsamda kontrollü boş yollarda yaparım.. nitekimde böyle olmak zorundayım çünkü ehliyetsizim.. Ama en kötü alışkanlığım eğer kırmızı ışıkta en öndeysem en önde ben gitmeliyim bu gaza abanmak demek değil normalde giderim ama beni geçen olmamalı..Bugün normal bir şekilde kalktım 20km hıza gelmedim daha yanımdaki megane gaza abandı bu huyumdan dolayı benden abandım en son baktığımda 200m arkamdaydı.. Kötü bi alışkanlık ama vazgeçemiyorum..
ben yavaş kullanırım cruiser in de özelliği bu dur zaten en sevmediğim yönüm ise olur olmadık yerde ön freni kullanarak lastik çevirmek (lastik yakmak ) birde jawa dan kalan bir alışkanlığım sürekli vitesle oynarım
dikkatsiz gidiyorum ben gazkoluna öle bi asılıyorumki taki motor artık bağırıyo gitmiyo ozamn aklıma geliyo bırakıyorum bide bende de sigara içme huyu var harbi süper oluyo ama ne kadar tehlşkeli olduğununda farkındayım