En kötü sürüş alışkanlığınız nedir?

En kötü sürüş alışkanlığınız nedir?

• Çok hızlı sürüyorum.

Oy: 552 31.4%
  • Çok yavaş sürüyorum.

Oy: 84 4.8%
  • Öndeki aracı çok yakından takip ediyorum.

Oy: 213 12.1%
  • Kendime çok güveniyorum, dikkatsizim.

Oy: 202 11.5%
  • Gergin ve aşırı heyecanlıyım.

Oy: 218 12.4%
  • Güvenlik ekipmanlarını kullanmıyorum. (kask,mont,vb.)

Oy: 268 15.2%
  • Diğer (Konu başlığına yazın)

Oy: 222 12.6%

• Kullanılan toplam oy
    1,759
ben hergun ewe yaklask 15 km harcadım ıcn wede gece geldım ıcn kamyonların arkasında gelıom ruzgarı engellıo
donuslerde yan yan donmeyı cok sewıorum arkamdan donen adam korkuo duruo benım gecmemı bazen
artıslık yapan kıslerın hawasını almak ıcn yarısıorum wede elıne werıom arkamdan gelıo

bunlar harıcınde pek kotu alıskanlım yok ha bıde makasa cok gırerım :D

sürüş halinde artıcıyla sohbet ediyorum ve dikkatim dagılıyo bi bunun üstesinden gelemedim

Ön Tekeri yere indirmiyorum. :p

ben sektiriyom :D ışıklardan kalkarken hep oluo:p

kaldırımların hep giriş kısımlarını takip ederim bi anda cıkıp yola atlamak icin bide bunu yenemiyom

Son düzenleme:

jr.

kırmızıda vizörü açıp burnumu kar...=) ehueh şaka ya..ben gerginim her yönden fırnıyan aracnar, önüme kıran arabalar, önümde ani fren yapan cihaznar, ayrılmamış yolda bana dooru gelen araçnar falan görüyorum doktor!!

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
mobiletteyken ayna yerina kafami arkaya cevirmem :bounce:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bazen kendimi yolların hakimi sanarım ve ünüme ne gelirse sollarım.

Farketmeden bir kasis ya da çukura hızlıca girdiğim zaman sinirlenip gaza yüklenmem.. Sanki hızlanınca motor dağılma varsa kendine geliyormuş gibi hissediyorum.. Çok garip dimi ? :)

onlar pek yok bende en kötüğsü kötü yolda çukur tümsek ve sayre onlarda pek yavaşlamıyorum dah asonra motora acıyorummm...içim gidiyor...

çok dikkatliyimdir, trafik kurallarına uyarım, kendime çok güvenirim asla gereksiz hareketler yapmam(hele arabamda benden başka can varsa) hız yaparsamda kontrollü boş yollarda yaparım.. nitekimde böyle olmak zorundayım çünkü ehliyetsizim.. Ama en kötü alışkanlığım eğer kırmızı ışıkta en öndeysem en önde ben gitmeliyim bu gaza abanmak demek değil normalde giderim ama beni geçen olmamalı..Bugün normal bir şekilde kalktım 20km hıza gelmedim daha yanımdaki megane gaza abandı bu huyumdan dolayı benden abandım en son baktığımda 200m arkamdaydı.. Kötü bi alışkanlık ama vazgeçemiyorum..

çukurdan ve su birikmiş yerlerden kaçmak için ani manevralar yaparken arkadan gelen araçları biraz zor durumda bırakabiliyorum.

ben yavaş kullanırım cruiser in de özelliği bu dur zaten en sevmediğim yönüm ise olur olmadık yerde ön freni kullanarak lastik çevirmek (lastik yakmak ) birde jawa dan kalan bir alışkanlığım sürekli vitesle oynarım :D

Güvenlik ekipmanlarını kullanmıyorum. (kask,mont,vb.) :D olmadığından olsa kullanırdım

dikkatsiz gidiyorum ben gazkoluna öle bi asılıyorumki taki motor artık bağırıyo gitmiyo ozamn aklıma geliyo bırakıyorum :) bide bende de sigara içme huyu var harbi süper oluyo ama ne kadar tehlşkeli olduğununda farkındayım:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar