[Adana - MT]

Günaydın Adanamt nin güzel insanları. İşte Adanamt nin yeni 600f i. İsmini gümüş koydum :) Pilakaya dikkat ;) Pilaka yerli sırtım terli.

17042009o.jpg

17042009001.jpg

17042009002.jpg

17042009003h.jpg

@jönysf hayırlı olsun motorun çok TATLI duruyor selamlar

teşekkür ederim abi

İnsan bi motoru yıkar. Bu ne pislik.

kuzi iki gündür yağmur yağıyor biliyorsun fırsat olmadı ne yapim :p

jönysf motorunuz hayırlı olsun allah kaza bela vermesin :bounce:

teşekkür ederim. amin.

güzel motor. hayırlı olsun. kazasız belasız sürüşler.

teşekkür ederim.

teşekkür ederim abilerim, arkadaşlarım. Daha güzlleri, daha iyileri sizlerin olsun inşallah.

Son düzenleme:
Adana motor grubunun değerli üyelerine merhaba , iyi akşamlar.İsmim Tamer Tetiker.Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi İç hastalıkları bölümünde öğretim üyesi olarak çalışmaktayım. Sevgili Mustafa Özbayrak'ın arkadaşıyım ve ondan aldığım bilgiler ile bu gruba katılma ve yazma fırsatı buldum.Motosiklet konusunda yeniyim ve halen Yamaha 125 kros motora biniyorum. Pazar günü bir doktor arkadaşım ile birlikte Osmaniye gezisine katılmayı planlıyorum. Herkese tekrar iyi akşamlar...

hoşgeldin.adana mt de güzel geziler, iyi arkadaşlıklar:) bulacağından eminim.bu site de en aktif motosiklet sitesidir.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yusuf hayırlı olsun muradına erdin sonunda,kazasız keyifli sürüşler dilerim,çarşamba desene kuyruk operassyonu varrrrrrrrrr

pazar planı nedir ne yapılıyor bilgi mola hareket saati hariç etkinlikler neler nerde yiyip içicez

Adana motor grubunun değerli üyelerine merhaba , iyi akşamlar.İsmim Tamer Tetiker.Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi İç hastalıkları bölümünde öğretim üyesi olarak çalışmaktayım. Sevgili Mustafa Özbayrak'ın arkadaşıyım ve ondan aldığım bilgiler ile bu gruba katılma ve yazma fırsatı buldum.Motosiklet konusunda yeniyim ve halen Yamaha 125 kros motora biniyorum. Pazar günü bir doktor arkadaşım ile birlikte Osmaniye gezisine katılmayı planlıyorum. Herkese tekrar iyi akşamlar...

aramıza hoş geldin DR.um. Benim büyük biraderde ç.ü. acil dr.uz. Hadi hayırlısı olsun bakalım :)

yusuf hayırlı olsun muradına erdin sonunda,kazasız keyifli sürüşler dilerim,çarşamba desene kuyruk operassyonu varrrrrrrrrr

pazar planı nedir ne yapılıyor bilgi mola hareket saati hariç etkinlikler neler nerde yiyip içicez

teşekkür ederim :)

teşekkür ederim abi.

Bu lastikler bitmişmi? Banamı öyle geliyor. yanaklar da diş yok ama ortası sağlam :)

17042009004.jpg

17042009005.jpg

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Lastiklerin bitmiş yusuf,bence değiştir başına iş alma sonra,allah korusun

öncelikle hayırlı ugurlu olsun kardeşim allah kaza bela vermesin.
lasitklere bitmiş demek biraz az olur anası aglamış:)

Tekrar hayırlı olsun güle güle kullan.

Bu lastikler nasıl bu hale gelmiş? Virajda pati mi çekmişler? :mrgreen:

teşekkür ederim daha güzelleri sizin olsun.

Sanırım adam drift yapmış :)

peki önereceğiniz bir lastik marka, model varmı ?

gürsel sende gelsene. istersen seni evden alayım.

gelim abi benide alacanmı :cherry:
haaluukk beeenii diskoya götüüür :queen: :queen: :queen:

:rendeer: yusuf motorun hayırlı olsun, güle güle binesin.aldığın adam motoru hep yatarak sürmüş sanırım :cyclopsan yoksa ortası dururken yanaklar nasıl sıyırır :silent:

JönYsf yeni 600F hayırlı olsun, güle güle bin.

Bu gri 600F lerde gözüme hoş görünmeye başladı :queen:

Adana İl Temsilcisi
-yusufcuğum tekrar hayırlı olsun.lastik konusunu bizim iki muzaffere sorarsan sana doğru bilgiyi verirler.
-arkadaşlar,bir kez daha yazayım dedim:pazar günü ceyhan yönündeki MOLA tesislerinde,saat 08,00' de buluşacağız.HAREKET SAATİ KESİNLİKLE :08,30' dur.bilgilerinize.
genel istek üzerine,moladan,ceyhan gişelerine kadar otobandan gidilecek.gişelere gelmeden önce D-400'e inilecek ve oradan gidilecek.10,00-11,00 gibi toprakkale'de toplanılacak.saat:11,30'da polis eskortu eşliğinde,şehir turu ve KARATEPE'ye gidilecek.konuşma ve yemek orada olacakmış.

-Osmaniye emniyet müdürlüğünün sayfası:http://www.osmaniye.pol.tr/haber.asp?Kategori_ID=2&haber_id=352

oradan alıntı:
Etkinlik Programı
Saat: 10.00/11.00 D-400 Karayolu üzeri Toprakkale mevkii Km.9 İlçe
Tarım Müdürlüğü önünde toplanma ve tanışma (Osmaniye-İskenderun-Ceyhan Kavşağı)
Saat: 11.30 Şehir turu ve gösteri
Saat: 13.00 Aslantaş-karatepe yelken tesislerine konvoy halinde hareket
Saat:14.00-15.00 İkram

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar