[Adana - MT]

-yusufcuğum tekrar hayırlı olsun.lastik konusunu bizim iki muzaffere sorarsan sana doğru bilgiyi verirler.
-arkadaşlar,bir kez daha yazayım dedim:pazar günü ceyhan yönündeki MOLA tesislerinde,saat 08,00' de buluşacağız.HAREKET SAATİ KESİNLİKLE :08,30' dur.bilgilerinize.
genel istek üzerine,moladan,ceyhan gişelerine kadar otobandan gidilecek.gişelere gelmeden önce D-400'e inilecek ve oradan gidilecek.10,00-11,00 gibi toprakkale'de toplanılacak.saat:11,30'da polis eskortu eşliğinde,şehir turu ve KARATEPE'ye gidilecek.konuşma ve yemek orada olacakmış.

katılmayı çok çok istediğim bu organizasyonda ben olamıyorum değerli arkadaşlarıma iyi eğlenceler diliyorum

bora abi avatarın da değişme zamanı geldi sanırım

gürsel abi nası oldun iyiysen yarın bi tarsus yapalım sabah benim motorun bakımı geldi.

sanırım bende gelemiyecem çünki bu lastiklerle yola çıkılmaz
hayırlı uğurlu olsun.kazasız sürüşler dilerim.eğer problem lastikse çıkma olur dersen ve sökülüp takılması problem değilse sana çıkma lastik verim.yanlız dişleri iyi durumda fakat çok sert durumda.ayrıca şu kuyruk doğrultmayıda hatırlatayım dedim:queen:

İyi akşamlar sevgili dostlar,bugün Bora ve Demirin dışında uğrayan olmadı hayırsızlar,menemeni yediniz hiç olmazsa çayı birlikte içerdik,gerçi bizim iş yerindede yıkım başladı düzesizlik hat safhada ama gönüller bir olsun,bende hepinizi özledim yarın buyurun beklerim en kısa zamanda görüşmek üzere bay bye.:bounce:

öncelikle ii akşmlar herkeze yusuf abi hayırlı uğurlu olsun yeni motorun Allah kaza bela vermesin!... Osmaniye turuna katılmayı çok istiorum inş. orada görüşürüz!.. saygılarımla ii akşamlar!..:rendeer:

HAYIRDIR TARZ DEĞİŞİKLİĞİMİ :silent: :bounce: :queen:

600F sahiplerini onure ediyorum işte, fenamı :wiinkk:

katılmayı çok çok istediğim bu organizasyonda ben olamıyorum değerli arkadaşlarıma iyi eğlenceler diliyorum

Motorun yağı geldi tabii, haklısın :queen:

sanırım bende gelemiyecem çünki bu lastiklerle yola çıkılmaz

O yolda lastiğe bile gerek yok :cat:

sanırım ben geleceğiz :bounce:

sanırım ben gelemiyeceğiz

Cengiz abi güzel bir melemen yaptık. fenada olmadı birdaki sefere senide bekleriz abi.:)

Ciğerim melemen her neyse bensiz yiyorsun ya :salut:

İyi akşamlar sevgili dostlar,bugün Bora ve Demirin dışında uğrayan olmadı hayırsızlar,menemeni yediniz hiç olmazsa çayı birlikte içerdik,gerçi bizim iş yerindede yıkım başladı düzesizlik hat safhada ama gönüller bir olsun,bende hepinizi özledim yarın buyurun beklerim en kısa zamanda görüşmek üzere bay bye.:bounce:
abi yarin gelirsek bize ne yemek yapabilirsin.malum ona göre aç gelimmm:queen::queen:

gürsel abi nası oldun iyiysen yarın bi tarsus yapalım sabah benim motorun bakımı geldi.
osmanım yarın misafirler gelecek(ameliyat olayına geçmiş olsuna) sanırım öğlen civarı gelirler, erken gidip öğlene döneriz dersen olur tabi :cat:
Cengiz abi güzel bir melemen yaptık. fenada olmadı birdaki sefere senide bekleriz abi.:)

ulen bi menemen yaptın artık her yerde reklam edersin be :pr: yuh :cherry:

osmanım yarın misafirler gelecek(ameliyat olayına geçmiş olsuna) sanırım öğlen civarı gelirler, erken gidip öğlene döneriz dersen olur tabi :cat:

ulen bi menemen yaptın artık her yerde reklam edersin be :pr: yuh :cherry:

aynen öyle gürselim en kısa zamanda şu çeliğin ifadesini almamız gerekiyor:bounce:vakitsiz öt....n bi horoz gibi davranıyor elaleme rezilll olduk artı sen şu kareteci olduğunu hatırlatmak gerekecek kanağatindeyim olmazsa ben sana yardım edebilirim.ne düşünüyorsun gürselim:bounce:

Zafer abim sen yeterki gel sana özel menü çıkartırım. :rendeer:

Adaşım hemen lafın ağzında, cengiz abim ne yaptınız diyince melemen dedim. reklamla ne alekası var afiyet şeker olsun.:)

Yusuf abi yeni motorun hayırlı uğurlu olsun. allah kaza bele vermesin.:)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
herksese iyi akşamlar,işten yeni geldim elimin pardon ayağımın tozuyla internete oturdum,
yusuf, jön olanı pazar gelmezsen bidaha motoruna lastik takamazsın bu seferde jant almaya çıkarsın,

Çelik gürselim teşekkürler teklifin için,ama bazıları Mustafa abimi ekmişler onları esefle gınıyorum çook ayıp bir büyüğe yaplıan saygısızlık olarak düşünüyorum,
ya moralim çok kötü az önce efespilsenin önündeki kavşakta motor kazası gördüm, adam yada genç poşetlemişlerdi göremedim zavallım kamyonun lastiğinin altındaydı sanki parçalanmış gibiydi çünkü poşet farkılı yerlerdeydi,motor siyah scootır oda hoşaf olmuş bende motorla yanında durdum yolun bir kısmını kapatmışlardı kırmızı tam bana denk geldi tüylerim ürperdi alah geride kalanlara sabır versin

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ben yatar iyi değilim çok etkilendim,herkese iyi geceler pazar görüşmek üzere

Zafer abim sen yeterki gel sana özel menü çıkartırım. :rendeer:

Adaşım hemen lafın ağzında, cengiz abim ne yaptınız diyince melemen dedim. reklamla ne alekası var afiyet şeker olsun.:)

muzaffer diyecektin herhalde canım :bounce: ulen yanıyomda bi tane kültürlü okuma yazma bilen adaşım olmadı ona yanıyom :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar