[Adana - MT]

kardeş hoş geldin ben bir ara ziyaretine gelmiştim yakın akraba olmadığı için almadılar selamlar

canım kardeşim selamlar...başımızın üzerinde yerin var...gelen giden yok İstanbula bi gelinde gezelim tozalım...:rendeer:

yahu dostlar MKÇELİKKOL nikli kankamla irtibatı koparmayın...Temsada Mühendis...bilen bilmeyene anlatsın mevzuları...ok...kardeşimizdir ...:cat:

selam arkdaşlar ismail ben iskenderundan

gezilerinize bende katılmak istiyorum

başvuru için gerekli evrakları tamamlayım hemen :))

Adana İl Temsilcisi
dostlar MKÇELİKKOL nikli kankamla irtibatı koparmayın...Temsada Mühendis...bilen bilmeyene anlatsın mevzuları...ok...kardeşimizdir ...:cat:

metehan kardeş,kemal'i birkaç ay önce gördüm ve ayaküstü biraz konuştuk.iyi olduğunu gördüm,bir köpeği vardı onunla haşır neşir,sağlıklı gördüm kendisini.:cat:

iyi akşamlar beyler
adanada ne güzel bir hava var tam motor havası :queen:

kurtlandın gene,3-4 gün motora binemedin ya ondandır.:queen:

Son düzenleme:
Abi senin hava anlayışın bumu ya. nerdeyse çamur akacak kafamıza. Sana uyarsak işimiz var.
hıh işte bende tam bunu diyecektim :mrgreen: böyle havada motor sürme zevkini tatmamışsın belli:p ,bütün korumalarını giyip yola çıkacaksın sicim gibi yağmur altında, kaskının üst tarafınada bir parça çatı sacı monte edeceksin, yağmur vurdukça şakır şakır ses gelecek.bu romantizm havasında arada 40-50 lere düşeceksin:cat:
heyt be ulen şu burun işi mola verdirmeseydi, ne güzel bi gündü benim için :pr:
:queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen:
kurtlandın gene,3-4 gün motora binemedin ya ondandır.:queen:

aaabi duramıyorum vallahi, bugün mihriyi okuldan almaya yürüdüm geldim, ama ıııh yemiyor vücut:pr:, halim kalmadı, direnç yok.
ama sabah kontrolüm var mecbur çıkacağım :pale: tabiki motorumla :cherry:

Gürsel geçmiş olsun
Tamer bey aramıza hoşgeldiniz
Bora yeni imajın süper olmuş emrede çok beğendi
Cengiz benburdayım oldu bitti yazmayı sevmiyorum ancak 2-3 güne bir forumu inceliyorum pazar günü molada buluşmak üzere iyi akşamlar

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Günaydın Adana Mt nin karizmatik motorcuları,herkese hayırlı işler bol kazançlar dilerim,

Metehan kankam gözümsün,fırıldaklık çevirirsem seni ararım:pama kaytan bulamıyorum çevirmek için,

Turgay abi özledik hepinizi pazar görüşmek dileğiyle

herkese günaydın.

öğleden sonra mustafa abiyle gürselin oraya takılcağım. gelmek isteyen?

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
gidin bakalım,bizde burda çalışalım harıl harıl öğlen yemeğindeki mönü nedir gürselim patlıcan tavamı,lehmacunmu

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar