herkeze slmlar ben Bilal. cafe açılışında bi kaç kişiyle tannışmıştık, önümüzdeki günlerde tanışamadıklarımla tanışmak ümidiyle =)
::hosgeldi aynen devam :bounce:
dün bu cafe acılısında tanısmıstık.ben kuzenle bırlıkteydım hatırlarsınız nx4 var bende..sızın tabırınızle yemek bolumunde tıkınanların resmınde solda ucundan azıcık bızde cıkmısızben bursaenduro uyesıyım aynı zamanda ama onlarlada gezı yapma sansım olmadı ben motoruma yenı kavustum cunku bıde sezon yavas yavas acılyor artık sızın gezı programlarına olabıldıgınce katılmaya calısırız kuzenle..
kendımı tanıtayım bıraz; 1988 bursa dogumluyum,acıktan malıye okuyorum 3. sınıf,kendı muhasebe buromuzda calısıyorum.herkes gıbı gezmeyı tozmayı yemegı severımbenı mutlu eden seyler arasında tabıkı motorlar,klasık arabalar(hatta nefsimi körlemek icin aldıgım bı 1969 ford capri'm var),basketbol zaten nıcktende anlasılcagı gıbı gercı oda bıras espırı dozunda cunku amator oynuyorum basketı..neyse bıras uzattım,artık bulusursak orda detaylı sohbetler ederız,herkese tekrardan slmlar gorusmek uzere...
::hosgeldi aynen devam :bounce:
Son düzenleme: