[Bursa - MT]

arkadaslar samimi yaklasımınızdan dolayı tesekkurler..basket konusunda bı kac meydan okuma gordum sahşıma karşın,ahh ahh ....:) neyse bisey demıyorum, ama suanda parmakım sakat yoksa en kısa zamanda sahada gorusurduk..genede oynarız ben yarımla bıle basketı yaparım:)cok iddaalı oldu be:p aynı kafadan olduktan sonra samanlık seyran olur ..yemek konusundada iddaalı arkadaslar var yeriz yanı dibine kadar sıyırırz icabında..nese gene gors. hadı eyw.

basketchi
dün bu cafe acılısında tanısmıstık.ben kuzenle bırlıkteydım hatırlarsınız nx4 var bende..sızın tabırınızle yemek bolumunde tıkınanların resmınde solda ucundan azıcık bızde cıkmısız:D ben bursaenduro uyesıyım aynı zamanda ama onlarlada gezı yapma sansım olmadı ben motoruma yenı kavustum cunku bıde sezon yavas yavas acılyor artık sızın gezı programlarına olabıldıgınce katılmaya calısırız kuzenle..
kendımı tanıtayım bıraz; 1988 bursa dogumluyum,acıktan malıye okuyorum 3. sınıf,kendı muhasebe buromuzda calısıyorum.herkes gıbı gezmeyı tozmayı yemegı severım:D benı mutlu eden seyler arasında tabıkı motorlar,klasık arabalar(hatta nefsimi körlemek icin aldıgım bı 1969 ford capri'm var),basketbol zaten nıcktende anlasılcagı gıbı gercı oda bıras espırı dozunda cunku amator oynuyorum basketı..neyse bıras uzattım,artık bulusursak orda detaylı sohbetler ederız,herkese tekrardan slmlar gorusmek uzere...

selam hoş geldiniz o tıkınma sırasında sizide solda ucundan yakalayanın eşiyim dua edin ben basket maçında yokum yoksa nevinin yasaklamaların iki mislini yaşatırdım aynı zamanda ayağa basarak çok güzel top aşırırım:cherry:
yani güvendesiniz

nevincim delmeceye giderken bizde mudanyaya geliriz ordan beraber gideriz işallah ay ben mudanyayamı taşınsam napsam :cherry:

dün bu cafe acılısında tanısmıstık.ben kuzenle bırlıkteydım hatırlarsınız nx4 var bende..sızın tabırınızle yemek bolumunde tıkınanların resmınde solda ucundan azıcık bızde cıkmısız:D ben bursaenduro uyesıyım aynı zamanda ama onlarlada gezı yapma sansım olmadı ben motoruma yenı kavustum cunku bıde sezon yavas yavas acılyor artık sızın gezı programlarına olabıldıgınce katılmaya calısırız kuzenle..
kendımı tanıtayım bıraz; 1988 bursa dogumluyum,acıktan malıye okuyorum 3. sınıf,kendı muhasebe buromuzda calısıyorum.herkes gıbı gezmeyı tozmayı yemegı severım:D benı mutlu eden seyler arasında tabıkı motorlar,klasık arabalar(hatta nefsimi körlemek icin aldıgım bı 1969 ford capri'm var),basketbol zaten nıcktende anlasılcagı gıbı gercı oda bıras espırı dozunda cunku amator oynuyorum basketı..neyse bıras uzattım,artık bulusursak orda detaylı sohbetler ederız,herkese tekrardan slmlar gorusmek uzere...

Merhaba dostum aramıza hos geldiniz tanısma fırsatı bulamadık malum siz abur cuburları atıstırdıgınız sırada ben işte yardırıyordum
el insaf banada birseyler getirseydiniz yawww
sakası bir yana aramıza hos geldin .......

Merhaba Sedat bize verilen Gemlik saatinden 45 dk önce çıkarsak orda oluruz.(Zekeriya-Gemlik 15 dk) ama henüz ordaki saat kesinleşmiş değil.:):)

Nevin hocam oraya 15 dakikada zor hadi yarım saat olsa neyse
hocam carşamba gunu bunları konusuruz ne göturecez diye görüsmek dilegiyle

nevincim delmeceye giderken bizde mudanyaya geliriz ordan beraber gideriz işallah ay ben mudanyayamı taşınsam napsam :cherry:

oooo abla senide mudanyalı yaptık
ben hemen sana soyle deniz manzaralı ferah hos bir ev bakayım
Aslında sana yalı bulmak lazım ama eniste oyar sonra carsamba gelirsen beklerim saygılarımla

Hatırlatma : Arkadaslar biz her carsamba mudanya papet cafede toplanıyoruz katılmak isteyen arkadaslar
buyursun misafirimiz olsunlar
saygılarımla ......

S.a aRkadaşLar.
nasıLsınız iyiSiniz inŞ.
Sanırım Çarşamba akŞamLarı topLanıyor Muşsunuz geLmek iSterim Yarın havada güzeL.
Kendinize iyi bakın.

Arkadaşlar askerden herkeze merhaba. Gördüğünüz gibi hizmette sinir tanımıyorum. Internetin olmadığı biyerde olmama ragmen forumu takip etmeye devam. Telefon ne güne duruyo dimi :-D bu arada yeni arkadaşların sayısı birhayli çoğalmış. Yaza hızlı giriyosunuz. Allah bozmasın ;-)

KaRdeşim Benim :)

-------------------------------
Ve aYrıca Listeye Benide ekLerSeniz Sevinirim :)...

Son düzenleme:
[B' Alıntı:
Hatırlatma : Arkadaslar biz her carsamba mudanya papet cafede toplanıyoruz katılmak isteyen arkadaslar
buyursun misafirimiz olsunlar
saygılarımla ......
[/B]
Saat kaçta buluşuyorsunuz arkadaşlar. Açık adres te alabilir miyiz?

Delmece'ye Bursa'dan hareket edecek olan arkadaşlar Kent meydanı'nda felan buluşup toplu gitsek iyi olmaz mı? Bi plan var mı? Mudanya'dan gelecek arkadaşları da karşılarız orada..

Son düzenleme:
Slm

Delmece'ye Bursa'dan hareket edecek olan arkadaşlar Kent meydanı'nda felan buluşup toplu gitsek iyi olmaz mı? Bi plan var mı? Mudanya'dan gelecek arkadaşları da karşılarız orada..

Evet aslında kent meydanında buluşup mudanyadan gelecek arkadaşlarımızı karşılarsanız iyi olur.Saatini artık siz belirleyin.Ve zaman kısalıyor hadi biraz yorumlayın şu geziyi :)

GÜNCEL LİSTE

1-Schatten
2-Adnan + Mine
3-Selim + Çiğdem
4-Özcan1980 + Eşi
5-Çakabey
6-Desparadox + Eşi
7-Bluejazzist
8-Poseidon23
9-Zakokkk
10-Mudanyali
11-N_tuncak + Metin
12-Rucerpark
13-Blue_Dolunay
14-Muratyasalar
15-Reiz
16-Soner + Fulden
17-Minik Metin
18-Syhtan
19-Picasso (katılması kesin değil :) )

Son düzenleme:
bana belli değil. gelebilirim delmeceye. listeye ekleyin ama belli değil deyin siz :)

arkadaşlar kent meydanı bana uyar saat söyleyin yeter yemek işine gelince herkez kendisi getirmesi en iyisi bence bu arada birde araba katılabilir

selam hoş geldiniz o tıkınma sırasında sizide solda ucundan yakalayanın eşiyim dua edin ben basket maçında yokum yoksa nevinin yasaklamaların iki mislini yaşatırdım aynı zamanda ayağa basarak çok güzel top aşırırım:cherry:
yani güvendesiniz

merhaba pınar abla hayirli aksamlar yarin geliyormusunuz buraya nevin hocamla beraber ve bu delmece gezisi icin nasil bi organısazyon yapıcaz onuda konusmak lazim demi neyse hayirli aksamlar abla yarin gelirseniz konusuruz saygilarimla.......

selam arkadaşlar.yarın kaç gibi toplanmayı düşünüyorsunuz.ben bu gece bursaya geldim.yarın saati uygun olursa katılmak ve sizlerle tanışmak isterim.

selam arkadaşlar.yarın kaç gibi toplanmayı düşünüyorsunuz.ben bu gece bursaya geldim.yarın saati uygun olursa katılmak ve sizlerle tanışmak isterim.

arkadasım aramıza hos geldin
biz her carşamba 13:00 gibi toplanıyoruz grubun kararına göre takılıyoruz...
Gelmek isteyen arkadaslar adres mudanya papet kafe
Bilmeyen arkadaslar bana ulaşa bilir....
0544 909 35 83 (avea hat)

12/04/2009 Delmece gezisi için ismim yazılmış, ancak motorum şuan Gebze' de emin ellerde kış uykusu yaşamakta :)

Muhtemelen katılamayacağımı bildirir, iyi eğlenceler dilerim...

:):):)

:)Tmm Pınarım biz burdan kalkarız Delmece'ye o gün saat 08:15 gibi,bende sana Mudanya ya taşın diyecektim ama küçücük ilçe henüz bana alışamadı,ikimizi birden kaldırırmı kaldıramayan başka yere taşınsın gel sen yan bina da boşluk hissediyorum.:)

Nevin hocam oraya 15 dakikada zor hadi yarım saat olsa neyse
hocam carşamba gunu bunları konusuruz ne göturecez diye görüsmek dilegiyle

......
[/COLOR]
:)Yaw Zekeriya kardeş aramızda 15-30 Dakikanın lafımı olur.Siz buraya yazın herkes kendi yiyeceğini,içeceğini alıcakmış bize sadece burdan atlayıp gitmek kalıyor.Umarım senin makine kendine gelmiş nefes alamaya başlamıştır gezi için yoksa ayarlarız bişeyler.:wiinkk:

S.a aRkadaşLar.
nasıLsınız iyiSiniz inŞ.
Sanırım Çarşamba akŞamLarı topLanıyor Muşsunuz geLmek iSterim Yarın havada güzeL.
Kendinize iyi bakın.

-------------------------------
Ve aYrıca Listeye Benide ekLerSeniz Sevinirim :)...
:)Sado akşamları değil yazıkki gündüzleri toplanıyoruz.:)

:)Bu hafta hariç Mudanya Papet cafe'de buluşuyoruz,korsanın dümdüz ilerisi oluyor.:)
Bu arada Bizler Mudanya Kurşunlu yolundan gidicez,bizi merkezi kalabalığa çağırmayında,sizler yatılası virajlı,yarı uçurumlu,masmavi denizin yemyeşil zeytin ağaçları ile birbirine karıştırtığı manzarası harbi güzel bir yol yapalım derseniz gelin Mudanyadan kalkalım...:cat:

merhaba pınar abla hayirli aksamlar yarin geliyormusunuz buraya nevin hocamla beraber ve bu delmece gezisi icin nasil bi organısazyon yapıcaz onuda konusmak lazim demi neyse hayirli aksamlar abla yarin gelirseniz konusuruz saygilarimla.......
:)Sedat kardeşim konuşuruz konuşuruz Pazar her şeyi konuşuruz..:bounce:

herkese selam tamam nevincim 8 de ben mudanyada olurum kurşunlu yolu gerçekten çok keyifli olur bence bursadan gelcek arkadaşlarlada mudanyadan hep beraber gidelim:cat:

sedat bugun gelemiyorum ama karambole kaldım malesef arkadaşlar gelcekti ama az önce iptal ettiler canım çok sıkıldı.bu saatten sonrada gelmem zaten bişeye yaramicak

zekeriya valla denizin içinde olsun ev aşası kurtarmaz kardeşim ayağımı attımmı suda olmalıyım:wiinkk: köşke gerek yok canım başıma yıkılmasın yeter şimdi bide birini o yüzden tribe sokmayalım evide modifiyeye kalkışır ondan sonra seyret artık:queen:

yemek olayıda baya eğlenceli olcak gibi herkes o zevki yaşicak tutum bu mangal olayını :cat: şişleri hazırlayalın

nevin hele bende geldimmi senin yan daireye depremde bişey olmamış biz çökertiriz kesin orayı ben gene taşınim en iyisi burdan vebal altında kalmıyalım barik :cherry:

Son düzenleme:
poseidon23
Artık artçı olarak gelirsin çakabey listedesin ismini çıkarmıyorum
çakanın artçılığını gözümün önüne bile getiremiyorum motorda düz durmuyo arkladaş arkada amuda kalkar valla:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar