- Motosikleti
- Sym symphony ST 200i
HD 200 ün 3,5 beygir fazlası var ve duyumlarıma göre daha fazla yakıyor. Çünkü Joyride dada aynı motor var ve 4 litrenin altına pek düşmediğinden bahsediyordu bi kullanıcısı. Bence istambul trafiginde altınızdaki scooter ne kadar güçlü ise o kadar iyidir. People'ın 12 beygir ve 12nm torku biraz yetersiz. 163 cc nin hakkını pek veremiyorale: SYM de parça sorunu ve distiribütör mevzusundan insanı korkutuyor.
İki modelde gençlere pek hitap etmiyor ve demode dizayna sahipler:farao: ama çok kullanışlılar..
arkadaş bence 163cc nin hakkını allah için çok iyi bir şekilde hiç zorlanmadan,yıpranmadan veriyor, ayrıca agırlık oranı nerdeyse 20kg cıvarında kymco daha hafif boydan ise 15 cm kadar kymco kısa bu farklarıda motor hacmine koyarak kıyaslarsan aşşagı yukarı bence kymco ekonomik ligi parça bollugu konusunda sym den üstün çıkar ayrıca kymco nun parçası daha ucuz,, bakımı daha az daha dayanıklı daha şık daha gösterişli farları daha çok aydınlatıcı arkadaşımda sym hd 200 var, arasıra değişerek kullanıyoruz. o bile kymco almadığına pişman kymco nun kullanımı sym ye göre daha rahat konforlu sym nin motoru daha sesli çalışıyor ayrıca azıcıkta titreşim var, kymcoda titreşim yok, parça olarak düşünecek olursak kymco sym den yan yana gelince daha kaliteli oldugu daha bariz görünüyor.sakın yanlış anlamayın zira ben ikisinide yan yana getirerek binerek inceleyerek aldım, ikisi arasında tercih her zaman kymco tarafı ağır basıyor,
ayrıca şunuda belirtmek isterim, su s0ğutmalı oluşu bence motorda avantaj değil bana göre fuzili masraf, bakın bizim apr da enduru tipi 1100 BMW motor var,modeli 1997 model hava soğutmalı arkadaşa sordum, hiç hararetle sıkıntı yaşadın mı diye, asla yazın en sıcakta bile yaşamadım dedi, ayrıcada yazın hersene antalya, mersin, adana gibi illerede gidip geliyor, bakın su soğutmanın okadarda önemli olmadığı ap açık ortada bence motorun hava soğutmalı olması, daha büyük avantaj, sebebi bizim millet dogru dürüst yagına bakmıyor ki suyunada baksın çoğunun motoru su soğutmalı olsa , hemen herğün biri çıkar suzuzluktan motoru yaktım der,
Son düzenleme: