Özer üstat çok reklam kokan hareketler bunlar Motoran'ın getirdiği bütün ürünler diğer markalardan daha kaliteli veya kafa kafaya sanırım...
Dün Sym Hd200 bugün Motoran Scub. :rendeer:
Reklamdan ne anladığına bağlı:wiinkk:
asla Motoranın getirdiği ürünler diğerlerinden daha kaliteli demedim ve dememde çünkü böylesi yönlendirme olurdu!
Karasız kalanlara beğendikleri motosikletler arasındaki farkı dile getirmek yanlış değil sanırım! netice itibarı ile gazoz kapağıyla yapılmıyor ödemeler, alınteri ile kazanılmış Paralar sözkonusu:cat:
1 - SYM GTS 250 kullanıyorum ve hiçbir detayda diğer Maxilerden aşağı kalır yanı yok!belki fazlası bile var.
2 - Motoran'ın satmakta olduğu HD 200 Evo serisi önceki HD 200'lerden farklı!
Mesala ön Far karenajı çok farklı,sele altı daha geniş,en önemlisi arka freni DİSK! kampana değil vs vs....bak şimdi reklam yaptım işte...
Evet, merak ve tereddüt edenler HD 200 Evo'yu bir inceleyin ne demek istediğimi görerek çok daha iyi anlarsınız:wiinkk:afterdark, sen teknik konulardan anlıyorsun izlediğim kadarıyla:wiinkk:sende bir incele istersen usta gözüyle sonra buradan izlenimlerini paylaşırsın olumlu ve olumsuz yönleriyle:cat:
Ben insanları üzecek hiçbir girişimde bulunmam ve memnun olmadığım herşeyi açık yüreklilile yazarım ki başkalarıda üzülmesin! bu erdem az insanda bulunur çünkü, yanıldığını ve hata yaptığını herkes itiraf edemiyor memleketimizde malesef! ben anlatır,öğretir,yazarım ve benden daha iyi bilenide dinlemesini bilir,
bana birşeyler katabiliyorsada saygıyla TEŞEKKÜR ederim:wiinkk:
kardeşim neolursa olsun kymco dan şaşma benden sana tafsiye yinede sen bilirsin...
Şiddetle tavsiye ettiğine göre bir Kymco kullanmaktasın.
Kymco'nun hangi modelini kullanıyorsun Sefa kardeşim.