usta kelamlarımıza dikkat edelim...ağzımızdan çıkanı düşündüğümüz gibi yazdığımızıda 40 kere düşünelim...birbirimizi kırmaya gerek...SYM ninde Kymconunda taaaa örekesine yani...:bounce:
sizden kıymetli değil...:cat:
abi senin fotolarını Yuvacık gezisinde gördüm...yaş itibariyle bizden büyüksün belli..ilk defa gördüm ve şaşırdım...seni daha genc ve toy biri bekliyordum...nedeni her mesajın tamamen Silkar personeliymiş gibi Kymco Dünyadaki tek marka misali övmen...bu fanatizm niye...ne kazandırıyor sana...her modelin birbirinden bariz üstünlükleri olduğu gerçek...bundan önce 150 lik Kymcon vardı onada aynı methiyeler...abicim bu 100.000 km garantisi diye birşey yok...bu bir sembol bir geleneksel söylemdir...sen inanaıyormusun buna...TR şartlarında 100.000 km verilmesi zaten mümkün değil...art nityetli sert kullanımın olduğu bu memlekette olmaz olamaz...sembolik bir detay bence...
gelelim SYM çok kaliteli bir marka ve ürün...ama distibütör açısından şanssız...markaya verile önem reklam çok az...servisi bilmem nesi dağıtımı organizasyonu hatta web sitesi bile istediğim kalite ve çizgide değil...zamana ihtiyacları var...mal kendisini tanıtıyor bence...
ama gerçek olan şudur...Kymco kuruluşu 1963 tür..piyasada yeri bellidir...Asyada tercih edilen bir markadır...
http://en.wikipedia.org/wiki/Kymco
Sym kuruluşu ise 1970 lere dayanır...önceleri kendi kalitesinden ödün vermeyen SYM şu an bazı modellerinde gerçektende kendiz özgü bir portföy oluşturamıyor...bu modelleri incelersin SYM nin Çine yaptığı ihracatlar nedeniyle model dizayn ve estetiğinde gözle görülür düşüklük yaşandığını görürsünüz...bu modeller çinde birebir kopyalanıyor o ayrı mevzu...yani her gördüğümüz bıyıklı (bu tip motor) dayımız (dandik) değil...
http://www.sym.com.tw/eng/showroom/allmodel.php?t=2
he kıyas yaparsanız bence KYMCO dahaklas modeller üretiyor...SYM biraz fason üretimci gibi geliyor bana...ha Kymco ck 125 i de görmüşsünüzdür...çirkin ördek yavrusu...

SYM markası kendi kendini kalitesiyle tanıtıyor...HD 200 ve vs 150 efsanevi kalitede bir scooterdır...buradan iddiaya girerim...segmentinde 1 numaradır...Dyln 150 mi diyin vs 150 mi...bence VS 150...Honda dyln 150 nin ön disk fiyatını bir öğrenin öyle konuşalım...