[istanbul mt]bir garip köy garipçe'ye yol alıyoruz ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
boşver abi cana geleceğine mala gelsin olacağı varmış olmuş takma kafana gene kasko varmış iyiki ALLAH HERŞEYİN HAYIRLISINIVERSİN sıkma canını

boşver abi cana geleceğine mala gelsin olacağı varmış olmuş takma kafana gene kasko varmış iyiki ALLAH HERŞEYİN HAYIRLISINIVERSİN sıkma canını

geçmiş olsun ilkay allah beterinden saklasın

ilkay varmı arkadasım yapabılıcagımız bısey gecmıs olsun bızde yaptık kaza cok gecmıs olsun

saolsun akradaşlar

burçin yapılacak bişe yok araç zaten kiralık araçtı firmanın kiraladığı bunların hepsinde özel kasko olduğu için biliyorsun her türlü hasar durumunu karşılıyorlar :cat: sadece kazayı polis çağırıp rapor tutturman yeterli sonra götür geri bırak kiralama firmasına gerisini onlar kendileri yapıyorlar saten sana yeni araç temin edip
ama ben sadece arabayı bıraktım :D

sağ ön kapı hasarlı polis çağırıp tutanak tutturdum kaskodan değişecek arabada başka bişe yok....
ama uyuz oldum işte nalet olsun şu taksicilerin minibüsçülerin otobüsçülerin kullandıkları araçlara.....

aynen ya berbat kullanıyorlar kendilerinden başka kimse olmayacak trafikte olsada görmüyorlar zaten... :farao: :pr:

saolsun akradaşlar

burçin yapılacak bişe yok araç zaten kiralık araçtı firmanın kiraladığı bunların hepsinde özel kasko olduğu için biliyorsun her türlü hasar durumunu karşılıyorlar :cat: sadece kazayı polis çağırıp rapor tutturman yeterli sonra götür geri bırak kiralama firmasına gerisini onlar kendileri yapıyorlar saten sana yeni araç temin edip
ama ben sadece arabayı bıraktım :D

anladım cnm tekrar gecmıs olsun

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar