[Ankara - MT]

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
teşekkür ederim arkadaşlar :rendeer:

Merhaba arkadaşlar, çok sık buralara giremiyorum ama inşallah bir gezi organizasyonu olursa haberdar olmak isterim,

aynen arkadaşlar banada lazım bir gezi sezonu açalım çok bulaldık bea.varsa bişeyler haberimiz olur inşallah

Arkadaşlar ; Cok acil su motor hakkında bilgi istiyorum..

Bilen tanıyan var mı ? Motoru bakabilecek var mı ?

Almaya gelmeyi düşünüyorum !

http://www.sahibinden.com/1380_km_de_gt_250r-44WQQaXQQ13379020WQQpXQQdisplayitem
hyosungu binmeye almam-alana da karışmam...ama illada alacam dersen ben resimlere baktım alet temiz duruyor.km si de çok güzel..markayı sorun yapmayacaksan ve de fotoğraftaki gözüktüğünden başka sorun yok ise kaçırılmaz da derim..
ama sonuçta ustaya göstertmek gerek...özelden cebimi vereyim sahibi müsait bir bölgedeyse konuya el atabilirim.ama dediğim gibi usta vs işine bişey diyemiyorum...

Bu tarzı seviyorsan, CC si yeterli diyorsan, fiyat makul, alınabilir, hasarı sorun olacak bir şey değil.

Arkadaşlar ; Cok acil su motor hakkında bilgi istiyorum..

Bilen tanıyan var mı ? Motoru bakabilecek var mı ?

Almaya gelmeyi düşünüyorum !

http://www.sahibinden.com/1380_km_de_gt_250r-44WQQaXQQ13379020WQQpXQQdisplayitem

Bu tarzı seviyorsan, CC si yeterli diyorsan, fiyat makul, alınabilir, hasarı sorun olacak bir şey değil.

Son düzenleme:
hava cok guzel varmı degerlendırıp gezme planları yapan..? ben cıkıyorum bırazdan elvankent teyım eger cıkıp gezmek ısteyen vakıt gecırmek ısteyen olursa 05542728684 tel arayın bulusalım gezelım bıraz yaww :S

jr.

Arkadaşlar ben sizleri tanımam ama çankaya ilçe sınırları, gölbaşı incek eymir taraflarında, gri-siyah "jr" plakalı honda beat, üstünde de komik bi adam görürseniz siz beni tanırsınız. Selamı eksik etmeyin tanışalım =)

arkadaşlar merhaba.. ankara da jinlun bayii nerede var, bileniniz varmı?
yada bu markanın parçasını satan bir mekan..
yardımcı olursanız sevinirim..

Forumdan Uzaklaştırıldı
arkadaşlar merhaba.. ankara da jinlun bayii nerede var, bileniniz varmı?
yada bu markanın parçasını satan bir mekan..
yardımcı olursanız sevinirim..

Rüzgar Mehmet Motosiklet Kulübü
Kazım Karabekir cad opet benzinliği arkası
tel 341 11 70 - adem usta :cat:

metin ustaya da gösterebiliriz sorun olup olmadığı konusunda kesin bir fikrimiz olur

Asfalt Meleği, Metin Ustanın ismini kaçtır duyarım, yeri de GİMAT tarafındaymış herhalde. Yeni CBF 150 aldım, gezerken bir uğramayı düşünüyorum. Yeri tam olarak nerede? Bu arada Cinnah Cd. sindeki Onur Abiden, dizlik+dirseklik+eldiven setini de senin açtığın konuda görüp almıştım. Görüşmek ve tanışmak üzere...

merhabalar, sanırım bu ilk mesajım. herşey yolunda giderse ay sonunda ünal ustadan bir bmw r25 almayı düşünüyorum : ) umarım motorumla gezilerinize bende katılabilirim. gezi tarihlri için bir haberleşme sisteminiz varmı ? geride kalan 450 sayfayı teker teker okumak zor geldi :D

kimse biyelere gezmeye gtitmiyo galiba !!! arkadaşlar havalar düzeldi bu hafta sonu yatmayalım evde. ne diyosunuz ?

sen söyle sen işit !!! kime diyorumki ben??? :pr:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar