Alakanıza teşekkür ederim.Manetleri dün ebay usa dan sipariş verdim.Karbon manet buldum.Amblemler için korlasa müraacat edeyim.Göztepe korlasamı sipariş verdiniz?
merhaba bahsettiğiniz manetlerin ebay linkini vermeniz mümkün mü acaba ? ben de manet, gidon, ayna, peg, bar-end, stop falan getirtmeyi düşünüyorum da
2 ADET amblem 50 tl.fiyat ok.yurt dışına baktım daha pahalı.Ama bu kadarlık bişey için kapora istemeleri garibime gitti doğrusu:silent:
keşke daha önceden haberleşseydik be abi ben 1 taneyi sipariş edip parasınıda peşin verdim o zaman belki 3tane sipariş edebilridik
ama ben bi yarı telefon açayım istersen benim siparişe 2tane daha eklesinler
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Suzu...QitemZ370178113855QQtcZphoto#ebayphotohosting
Araştırdığım kadarıyla bizim makinalarla aynıBu satıcıda diğer aradıklarınızda mevcut.Denge topuzunu 25 tl ye http://www.sahibinden.com/her_marka...350499WQQpXQQdisplayitem&keyword=denge topuzu bu adreste buldum ancak kalmamış.1hafta 10 gün sonra gelecekmiş.
Valla arkadaşım öyle birşey yapabilirsen çok sevinirim.Ben işten fırsat bulup gidemedim hala.Kafana takılan bişey olursa cep telini yazıyorum.0542 511 13 13 Ergün ismim.
yaw msjnı daha yeni gördüm 2gün önce arkadaşım aldı ben alamadım işden dolayı onada grisini vermişler pazartesi tekrar görüşüp siyahını istedicem o zaman sanda 2tane sipariş vereyim getirirlerse olur mu
Olur tabii,hemde çok güzel olur.Benim içinde sipariş verirsen sevinirim.Şİmdiden teşekkürler.
ergüncüm kısmet olursa 1 ay içerisinde getirecekler bendeki griyi geri verdim bi ara düşündüm bendeki saglamıda aynı griye boyayım die ama siyah daha güzel yakışıyo bence o yüzden tekrar geri iade ettim yine burdan haberleşiriz görüşelim bi gün toparlanalım gs 500cü arkadaşlar yapalım bi etkinlik![]()
ben kesinlikle gs 500 grenaj arıyorum...,
bilen döken filan biri varsa bana bildirsin yahu. resmen kafayı yicem.
Allah rızası için bir grenaj![]()
Hayırlı olsun, iyi bir seçim yapmışsın. Genel olarak GS500'ün yakıt, performans vb. çeşitli özellikleri önceki sayfalarda az çok aktarılmış, oradan ulaşabilirsin. Yalnız 93 modellerin 52 beygir ve 41Nm olması gerekiyor. Bu özellikler benzin sarfiyatı, performans vb.'nde bir farklılık getiriyor mu bunları da sen yazarsan hepimiz bilgilenmiş oluruz.selam abiler ben 93 model gs 500 aldım bu motor hakkında bana tavsiyeleriniz varmı ? yakıt ,kullanım, v.s bende cbr 125r vardı 2 yıla yakın bi süre cbr kullandım
93 model gs nin artı ve eksilerini tavsiyelerini yaparsanız sevinirim simdiden teşekkürler
ben kesinlikle gs 500 grenaj arıyorum...,
bilen döken filan biri varsa bana bildirsin yahu. resmen kafayı yicem.
Allah rızası için bir grenaj![]()
CHOPPERRİDER; Sipariş ettiğim manetler ve aynalar geldi.Hepsi bire bir uydu.Manetlerdede hiçbir sorun yok.