- Katılım
- 29 Tem 2006
- Mesajlar
- 3,199
ben tiger ın iyi ve mantıklı olduğunu duydum ama kulağımla duymadım sesini. ben de el yapımı bi egzos var aldığımda üzerindeydi ses gayet tatminkar.
eksoz olayına takılmayın bence, hepsinin orjinali en iyisidir:cat:
eksoz olayına takılmayın bence, hepsinin orjinali en iyisidir:cat:
Ben aldığımda üzerinde orjinal egzost u vardı.Ama içi dağılmıştı.BMW lerin katalizatör iptalinde kullanılan uçları hafif bombeli susturuculardan kullandım.Orjinal susturucunun üzerindeki paslanmaz levhayıda söküp bunun üzerine perçinledim.Maliyet 60 TL.sesde gayet tatmin edici.Birde uzun yol için çıkışa flanş yaptım.Uzun yolda onu takıyorum kafada şişirmiyor.Yakın tarihte garipçeye bir gezi var.Müsait olabilirsem gitmeyi düşünüyorum.Eğer sizede uyarsa beraber gidelim.
Daha fotoğraf çekmedim çeker çekmez ekleyeceğim.
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Suzu...QitemZ370178113855QQtcZphoto#ebayphotohosting
Araştırdığım kadarıyla bizim makinalarla aynıBu satıcıda diğer aradıklarınızda mevcut.Denge topuzunu 25 tl ye http://www.sahibinden.com/her_marka...350499WQQpXQQdisplayitem&keyword=denge topuzu bu adreste buldum ancak kalmamış.1hafta 10 gün sonra gelecekmiş.