abowww

millet gülerse döverim ha

ama murat dikkat edersen düşmeden öğrenirsin diyo demekki bi bildigi var öyle öğrenirim bende düşmem hiiiç
hocam bence de sen git direkt ybr125 veya cbf150 al, neden dersen bende motorumu alalı bir ay oldu. bende senin gibi hyo gt250r alıcaktım, sonradan vazgeçtim ve ybr125 aldım, inan aldığım gün motor beraber yan yattım, hemde 1.viteste. düştükten sonra ellerimin içi çizildi asfalta süründüğü için, sıcağı sıcağına bişey hissetmedim eve gittim 1-2 saat sonra bacaklarımda hafif ağrı vardı, bi baktım ki bacaklarımın bilek ve üst kısımları soyulmuş ve hafif kanamış. inan bu hasarsız halim, motorda yan koruma demirleri olduğu için ona bişey olmadı ama bende iyi hasar vardı:mrgreen: motoru kaldırdım ve bindim üstüne, aklıma ilk gelen şey şuydu " allahtan hyo almamışım, çünkü eğer onunla düşseydim motor ayağımın üzerine düşecekti ve belkide ayağmı kıracaktım, ikincisi de motorun grenajları kırılıcaktı bu da sana 500tl zarar olarak geri dönecekti.
umarım anlatmak istediğimi anlamışsındır, yinede ne alırsan al umarım düşmeden öğrenirsin :cat: