Herşeyimi Veririmm!!!

bakın ben 18 yasındayım daha ehliyetim yok ve hiiç motor kullanmadım...ama inanılmaz bi tutku oldu bende daha kullanmadan...çook istiyorum bi motorumn olmasını...sizden yardım istiyorm bu kardeşinize yol gösterin ne yapam gerekiyo..nasıl ögrenirim nassl ehliyet alırım yada nasıl bi motorla başlamalym...hayalim scooter kullanmadan direk bi hyo 250 alıp onu yıllarca kulanmak.

:)

herşeyini vermene hiç gerek yok,eğitim veren bir sürücü kursuna yazılırsın hem motor kullanır hem ehliyetini alırsın:cat:

okudum bayağı işime yaradı ama benim direk soruma cevap olmadı malesef..

ehliyet konusu ise şöyle olacak :

gidip bir kursa yazılacaksın :) forumda gördüğüm kadarıyla bununla ilgili başlıklarda var :wiinkk:

direk sorun ne arkadaşım ???

Son düzenleme:
sevindim buna..ehliyet değilde asıl sorun benim direk hyo 250 liyle başlamak istemem...motorun ağırlığı kalıbı bakımından sorun our mu bilmiyorum ama bendede kalıp var :):)

bişey olmaz :) bende de Hyo var bilmem farkettin mi :)

sadece dikkatli ol 250 olduğuna bakma güçlü makinadır... :wiinkk:

önce öğrenmeye bak bırak hız işleriini :)

ilk sorun bu olmamalı bence ama emin ol sna her türlü yeter :cat:

ehliyetini almanı öneririm ve , eğer vitesli motor sa hayalin scooter la başlama ybr125 ,cbf150, gibi bir motorla başla derim motoru aldıktan sonra düşe kalka öğrenirsin
az acı çekmek içinde korumalıkların mutlaka olsun :mrgreen: ben scooterımı almaya gittiğimde sadece bisiklet tecrübem vardı :wiinkk:

vala biraz öylle olack gibi duruyo..her motosiklet kullanıcısı gibi düşe kalka düşe kalka öğrenecz...işin zevki burda bence katılıyormusunuz bana??

katılmıyorum sana çünkü düştüğünde ilk aklına gelen "motor gitti" , "ulan alalı daha iki gün olmadı" , "keşke o kadar yatarak girmeseydim viraja", millette bana bakıyo rezil oldum galiba" gibi şeyler dolaşıcak kafanda motoru kaldırırken hiç tavsiye etmem düşmeni :mrgreen: :mrgreen:

abowww:D millet gülerse döverim ha:D:D ama murat dikkat edersen düşmeden öğrenirsin diyo demekki bi bildigi var öyle öğrenirim bende düşmem hiiiç:D

ben çok şükür öğrenme sürecinde hiç düşmedim :) bi kere arazide uçtum şimdiye kadar oda benim suçum naked makinayı araziye vurursan olacağı odur :cherry:

kapalı alanlarda bilen biri yardımıyla öğrenirsen emin ol bişey olmaz... sadece dikkatli ol ve forumdaki motosiklet sürüş teknikleri ile ilgili yazıları oku... :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar