[Adana - MT]

bana diyene bak sen çarşamba toplantılarını iyice serdin. üstelik benim geçerli maazeretim var "veletler". bütün hafta sonu çocuk baktım.

Benimde geçerli maazeretim var :pr:
Çarşamba günü toplantılarına benim katılamam, tamamen sağlık nedeniyledir :p ancak iyileşirsem gelebilrim :mrgreen:
Yazın ademin oraya gelebilirim, o zamana kadar kendimi toparlamış olurum :cat:

Adana İl Temsilcisi
hepinize çok çok teşekkür ederim dostlarım.allah hepinizden razı olsun.

Arkadaşlar merhaba ben Hüseyin ( 600 F )...Pazar gezisinde sizinle tanışma fırsatımız oldu...Öncelikle beni ve Haluk komutanı aranıza kabul edip böyle güzel bir günü yaşamamıza vesile olduğunuz için teşekkür ederim...Gerçekten motorumu aldığımdan beri en keyifli gezimdi diyebilirim....Sizlerle tanışmış olmaktan son derece mutluyum....İnşallah bundan sonraki gezilerde de birlikte oluruz....

aramıza tekrar hoşgeldin hüseyincim.bende seninle tanışmaktan dolayı çok keyif aldım.herzaman bekleriz:rendeer:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Herkese iyi akşamlar,boracım başın sağolsun,arkadaşının ailesinde allah sabır versin,ancak fırsat bulursam girebiliyorum,halukçuğum çalışmalara devam git gide güzelleşiyor ha gayret ikincisi hoş olmuş biraz eksiklik var sanki renk tonlarında kafayı toparlayayım bu işe el atacağım şuan dağınık durumdayım,ben kaçar herkese iyi geceler yarın sabah görüşmek üzere

Arkadaşlar merhaba ben Hüseyin ( 600 F )...Pazar gezisinde sizinle tanışma fırsatımız oldu...Öncelikle beni ve Haluk komutanı aranıza kabul edip böyle güzel bir günü yaşamamıza vesile olduğunuz için teşekkür ederim...Gerçekten motorumu aldığımdan beri en keyifli gezimdi diyebilirim....Sizlerle tanışmış olmaktan son derece mutluyum....İnşallah bundan sonraki gezilerde de birlikte oluruz....

Bora abi kusura bakma ben bilgisayarı yeni açtım ve yeni gördüm...Başın sağ olsun abi...Allah sevenlerine sabır versin....Allah rahmet eylesin....

Bende haluk komutanımızla ve hüseyin abi sizinle tanıştığıma çok memnun oldum. gezilerimiz ve çarşamba toplantılarımızda görüşmek dileğiyle. aramıza hoş geldiniz. :rendeer:

hayırlı akşamlar adana mt diyecem ama muzaffer(fazerr) ve cengiz abi yeni resimlere bakma fırsatım oldu

bora abi başın sagolsun.allah yakınlarına sabırlar versin.

gezi resimlerinden bazıları açılmıyormu yoksa benim bilgisayardan kaynaklanan bir sorunmu

Son düzenleme:

selam hoşgeldiniz:)
selam arkadaşlar, yarından sonra hergün heryere gidebilirim:salut:
sevinimmi ağlayımmı bilmiyorum.varmı iyi balıkçı balığa gidelim:)

Herkese iyi akşamlar,boracım başın sağolsun,arkadaşının ailesinde allah sabır versin,ancak fırsat bulursam girebiliyorum,halukçuğum çalışmalara devam git gide güzelleşiyor ha gayret ikincisi hoş olmuş biraz eksiklik var sanki renk tonlarında kafayı toparlayayım bu işe el atacağım şuan dağınık durumdayım,ben kaçar herkese iyi geceler yarın sabah görüşmek üzere

ben de millet herhalde göremiyo zannettim en azından birisi çıkıp iyi kötü bir yorum yaptı. sağol cengiz abi.

Adana İl Temsilcisi
vaayyyy,bugün biraz geçmi kaldım ne?:pr:yinede günaydııın dostlarım.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Günaydın Adana Mt nin sevgili dostları,herkese hayırlı işler bol kazançlar dilerim,

Gürselim bende ne diyeceğimi bilmiyorum,sevinelimmi,üzülelimmi herşeyin hayırlısı olsun,

Halukçum dost acı söyler gerçeği söylermiş:p sen bu işi kıvıracan çok ciddiyim

cümleten günaydın:rendeer:
gürsel abi yinemi gece gündüz mesai yaptırana kadar normal çalıştırsalardı bari.

Hayırdır, bir dahamı?
evet zafer bidaha :salut:
yine mi kardeş,:pale: sağlık olsun.

herkese günaydın
öyle haluk, sağlıklı kalacağımı umuyorum :mrgreen:
Gürselim bende ne diyeceğimi bilmiyorum,sevinelimmi,üzülelimmi herşeyin hayırlısı olsun,
dediğin gibi abi vardır bundada bir hayır :cat:
cümleten günaydın:rendeer:
gürsel abi yinemi gece gündüz mesai yaptırana kadar normal çalıştırsalardı bari.

yok osmanım memleketin çivisi çıkmış :mrgreen:
bir iş ayarlamaya bakacağım, olmazsa bolbol balıktayız:mrgreen:

Günaydın hrekeslere :cat:

Sabah sabah herkes burda, ne iş :silent:

Gürselim hayırlısı olsun :bounce:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar