bende cbf den vazgeçtim yaa caracalla dvm
şu motoru yapsalarmış v motor . Tam modifiyelik olacakmış
Son düzenleme:
benim sorduğumda depo en son 160'liraydı bu fiyatları nereden aldınız ?
sigorta yada çarptığın kişi karşılamıyo mu ya?
depo bırak ezik kalsın
sag egsoz patlak degılse bırak vıtes ve basamagı da yamultarak düzelt imklanı varsa eger motor ınıp bınecekse 200 de işçilik en az
EFE OKTAY kardeşim üzüldüm büyük geçmiş olsun bundan sonra umarım böyle bir şey yaşamazsınale:
bende cbf den vazgeçtim yaa caracalla dvm
bu fiyatlar kuralkan.net'te var dostum. bana da pahali geldi. yani dragstar olsa bundan azicik daha pahali olur herhalde.. anlamiyorum.
karsilamiyor. emniyet seridinden gidip adama vurdugum icin %100 ben hataliyim. ani fren yapmis olmasi bir sey degistirmiyor. bir de arkadaslar, o anda inanin bunlari hic dusunmuyorsunuz. olayin soku ile dusunebildiginiz tek sey hala yasiyor oldugunuz..
dostum o zaman motorun bir ozelligi kalmiyor. caracal zaten oyle cok performansli, cok guclu bir alet degil. benim tek hosuma giden seyi goruntusuydu. ezik bir depo, vuruk egzoz ile o motora elimi surmek istemem. hatta gorunce aglarim herhalde. o yuzden yaptiracam her yerini. ne yapayim allah canimi bagisladi, para bugun gider yarin gelir. artik boyle avutuyorum kendimi.
kardesim tesekkur ederim. eksik olmayin. :rendeer:
cbf'den tatmin olacagini dusunmuyorum. gorunus itibariyle caracal'in yanina yanasamaz. performans desen belki kafa kafaya gelirler. sen bilirsin ama caracal'da giderken butun gozler uzerindeyken cbf'de bu duyguyu yasacagini sanmiyorum. alirsan siyah al bari.
bnm depoda bir kavganın eseri bir göçük var o kadar . bnmde sağ egsoz çizik iplemiyorum .
evet bugun 35 kmh ile giderken bütün herkes aaa eskişehirde harley davidson varmıymış diyor
bu arada motorun yakıt tüketimi kesin olarak hesapladım 3 defa, kesin sonuç 100km'de 2.72lt
şehir dışı,uzun yolda, ölçümün hiçbi noktasında 6000devir ve 90km hızı geçmeden
efeoktay, tabi bilirsin yolun inişine çıkışına göre. rampada atıyosan normal ama düz yolda ben 5000 - 5500 devirde atıyorum ki bu motorun en yüksek torkunu verdiği devir. 7000 çok. ama 7000i hiç görme demek değil bu. düşük viteslerde zati gerek yok 7000i buldurmaya. yoktan yakıt harcar ve segmanlara zarar verebilir. arada bir devrilendirmekte de fayda var
Chopper-Cruiser meraklısı arkadaşıma :
Açıklama zaten yapılmış Chopper ve Cruiser arasındaki farklar bende şuna deyineyim, Chopper kelimesi helikopterden gelmektedir, motorun çıkarttığı ses'den motor, chop chop ses çıkartmakta aynı helikopter gibi isim buradan geliyo.