Acil Eylem!!Acil Eylem!!!

abilerim ses getiricek olması lazım bunu herkes biliyodur başbakanlık önüne hatta herkes her şehirdeki MT grupları toplanıp belediyelerinin önüne giderse daha iyi olur diyedüşünüyorum hazır seçimlerde varken herkes yalakalık zamanındayken belli başlı yollarada konulsa yeter diyedüşünüyorum :cat:

bende warım.. ama arkaşlar malesef biz biryerleri tıkamazsak,yakıp yıkıp parçalamazsak hiçbiryere vamayız..bu ülkede sesini duyurmak istiyorsan yolu kesip lastik yakıp memur taşlayacaksın..

Benim fikrimde şu ; kendimiz plaka gibi bir malzemeden şu bariyerlerin altına Avrupada konan malzemeden 1 adet yapalım ve törenle bu aparatı otobanda uygun bir yerde bir bariyerin altına monte edelim yani sembolik olarak takalım .Üstünede ölmek istemiyoruz asalım kalabalıkta olursak baya bir ses getirir hemde yetkililerin bu bariyer altına konan malzeme için biraz olsun akıllarına bir şeyler gelir en sonundada açıklamada bariyerlerin altına bu malzemeler döşenmden bu belediyeye oy vermeyeceğimizide belirtelim.En azından seçim yatırımıda olsa yoğun yerlere e-5 gibi bu malzemeleri takarlar.

Ne dersiniz?

bakın bence bu fikir güzel seçim öncesi en azından bazı yayın organlarında ses getireceği kesin :cat:

Bence basın çalışanı arkadaşlardan yardım almalıyız.bu kadar kanalın motorlu kuryesi var.motosiklet federrasyonunda ön ayak olmalı biz gitsek içeri giremeyiz ama bir federasyon başkanı daha çok dinlenir. + trafikte bir ara özel radyoların kapanmaması için antenlere siyah kurdele taktılar ve çok ses getirdi madem miting yapmıyorsunuz en azından fosforlu işçi yelekleri yada kaska fosforlu boya yapmak(geçici)yada devamlı dörtlü yakarak dolaşmak seçeneklerimiz arasında olmalı ve bu yaptığımızın nedeninide Uğur Dündar gibi bir abimiz haber kanalında duyurmalı.yada isimli ve araç sürücüleri tarafından çok dinlenen mesela kral fm' de sürekli geçmeli! ne dersiniz?

arkadaşlar pardon ama motosiklet federasyonu ne iş yapar?ve bu federasyonun adı nedir?motor sporları.yani motosiklet federasyonu değil.bizim motor kullananlar olarak yeniden örgülenmemiz lazım.türkiye motosiklet kullanıcıları derneği gibi bir isim altında toplanmamız lazım.yoksa bu iş böyle lafla olmaz.gerekirse resmi makamların kapılarını teker teker çalmamız lazım ama bunu hangi tüzel kuruluş adı altında yapmamız lazım o belli değil maalesef.kaldı ki bu federasyonun nasıl insanlar tarafından yönetildiğini herkes biliyor.bu kendine bile hayrı olmayan takım elbiseli adamlarla biz bir yere varamayız.bence hemen tüzel bir kurum oluşturup gerekli yerlere başvurmalıyız. bireysel başvurular kimsenin umrunda olmaz bilginiz olsun.

Son düzenleme:
arkadaşlar pardon ama motosiklet federasyonu ne iş yapar?ve bu federasyonun adı nedir?motor sporları.yani motosiklet federasyonu değil.bizim motor kullananlar olarak yeniden örgülenmemiz lazım.türkiye motosiklet kullanıcıları derneği gibi bir isim altında toplanmamız lazım.yoksa bu iş böyle lafla olmaz.gerekirse resmi makamların kapılarını teker teker çalmamız lazım ama bunu hangi tüzel kuruluş adı altında yapmamız lazım o belli değil maalesef.kaldı ki bu federasyonun nasıl insanlar tarafından yönetildiğini herkes biliyor.bu kendine bile hayrı olmayan takım elbiseli adamlarla biz bir yere varamayız.bence hemen tüzel bir kurum oluşturup gerekli yerlere başvurmalıyız. bireysel başvurular kimsenin umrunda olmaz bilginiz olsun.

çok doğru söylüyorsun bence.ker kelimesine katılıyorum.değil binlerce onbinler bir araya gelsek basında sansasyon yaratsak 2 gun sora hıc bırsey hatırlanmaz.Özellikle dün geceki olaydan cok etkilendim.butun gun aklımdan cıkaramadım.Üzerinde tam koruma olmalarına ragmen arkadaslarımızın basına gelen facia niteliğinde bir olay gercekten.iyi ya da kötü herkes aklından gecen bır fikiri soylerse , belkı hayata gecırebılecegımız faydalı bır hareket yapabılırız.

bende warım.. ama arkaşlar malesef biz biryerleri tıkamazsak,yakıp yıkıp parçalamazsak hiçbiryere vamayız..bu ülkede sesini duyurmak istiyorsan yolu kesip lastik yakıp memur taşlayacaksın..

Aynen katılıyorum. Burası Türkiye.. Başka türlü sesimizi duyuramayız !! Onur arkadaşımız için katılım buyuk oldu ama gidip kazlıçeşmede boş bi arazide toplanıldı.. Boş arazilerde toplanarak olmaz bu iş !!! Bu eylem için sonuna kadar varım ve sonuna kadar destekliyorum !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ses getirmesi için birkaç ilde eşzamanlı yapılması gerekiyor. il grupları üzerlerine düşeni yapmalı.

arkadaşlar...

mümkün olduğunca grup halinde sürelim ve trafik yavaşlatalım... çevre yolunda 1 dakika trafik yavaşlasa ne olur?????

sabahları bir çok radyo canlı yayın yapıyor!!!! bu radyolara bilgi vereceğiz... ama o an olacak....

şu saat'te,şurda olacağız.... tepkimiz budur....

gibilerinden!!!!!

3-5 gün sonra dikkat çekecek!!!! 10 gün içinde rahatsızlık verecek!!!!

etki-tepki olayı!!!!!!!

nasıl iş yavaşlatma varsa,grev varsa,taksiciler eylem yapıyorsa... yaşamak için bizde bişeyler yapacağız.....

madem trafikte 4 tekerlek hakimiyeti ön planda,bizleri adam koymuyorlar...

o zaman ''TEPKİLER NET VE ANLAŞILIR OLMALI''

yazdıklarım doğru olmayabilir,ama içimden gelenlerde böyle....

Motosikleti
SYMPHONY 200E5+
motorlu kuryeler istanbul'da bir gün çalışmazlarsa, grev yapsalar ses getirmezmi ? bizlerde onlara destek versek..

arkadaşlar...

mümkün olduğunca grup halinde sürelim ve trafik yavaşlatalım... çevre yolunda 1 dakika trafik yavaşlasa ne olur?????

sabahları bir çok radyo canlı yayın yapıyor!!!! bu radyolara bilgi vereceğiz... ama o an olacak....

şu saat'te,şurda olacağız.... tepkimiz budur....

gibilerinden!!!!!

3-5 gün sonra dikkat çekecek!!!! 10 gün içinde rahatsızlık verecek!!!!

etki-tepki olayı!!!!!!!

nasıl iş yavaşlatma varsa,grev varsa,taksiciler eylem yapıyorsa... yaşamak için bizde bişeyler yapacağız.....

madem trafikte 4 tekerlek hakimiyeti ön planda,bizleri adam koymuyorlar...

o zaman ''TEPKİLER NET VE ANLAŞILIR OLMALI''

yazdıklarım doğru olmayabilir,ama içimden gelenlerde böyle....

E-5 Tam yeri olur bunun için trafik biraz kilit olur ama olsun maksat ses getirmek, dinlemiyolarsa,takmıyorlarsa bizde takmayıp bunu toplu bir şekilde yapmak süper olur.

arkadaşlar yapılacak hertürlü eylemde sizinleyim... ben üzerime düşeni yapmaya herzaman hazırım...

motosikletleri fark edin... adı altında bildiğiniz gibi bir topiğimiz var... bence gayet güzel fikirler üretmişsiniz. bu fikirlerinizi oradada paylaşmanızı öneririm.

hatta; sabah trafiği ve akşam trafiği olmak üzere, günde 2 defa eylem yapalım...

bu arada tv kanal'larına gidip haber verebiliriz....

veee....şimdi aklıma geldi....

atv ana haberlerini biliyorsunuz,spikerin arkası barbaros bulvarı ve akan trafik!!!! spiker yayındayken arka planda bişeyler yapılabilinir ama anlık bi görüntü!!!!! o anda hangi haberin olduğda önemli!!!! otobüs durağında bekleyip seri bir şekilde eylem yapabiliriz....

tabiki bu sadece bir düşünce!!!!!!!!!:bounce:

eski bir MEDYA'cı olarak az-çok yine bir çevrem var!!!

planları seri bir şekilde yapalım ve hayata geçirelim!!!

evet!!!

başka fikri olan yokmu?

kesinlikle e5 bu eylem için mükemmel yer... Bende elimden geldiğince tv kanallarının haber departmanlarını ararım..

ayberkin bahsettiği barbaros bulvarıda olabilir.

e5 de toplu sürüş başka bir akkadaşımızın bahsettiği örnek bariyer açılışı (bunu nasıl bir malzemeden yaparız bilmiyorum) ardındanda hep birlikte barbaros bulvarında toplana biliriz.

tabiyki tüm bunları yapabilmek için bi çok yerden izin alınması ve ciddi bir çalışma gerekmekte.

Benim düşüncem haftaya zaten motorshow 2009 fuarı war orada bir çok motorcu olacak o haftasonu eylemimizi yapabiliriz daha çok katılan olur düşüncesindeyim

izinmi??????????? :queen::queen::queen:

ah beeee..... CADIIIIIIIIIIII!!!!!!!!

izin almak; yada onların bizlere izin vermesi.... ''ağıza bal çalmak'' tan başka bir şey değildir!!!!

bizlere sadece sadece sus payı verecekler....

yazdığınız güzergahlarda, kartal-bostancı-köprü üstleri-topkapı-yeşilköy-mecidiyköy-vb... istikametlerde etkili bir şekilde yavaşlatma olsa,daha iyi olur!!!

hiç bir taşıtla diyalog içine girilmeyecek,ne sözlü nede kaba kuvvet!!!! tepkimi geliyor, hemen bas gaza ilerle... ilerde dur!!!! arabadan,kamyondanmı indi aşağıya? hiiiç kaile almadan yola devam edilecek!!!

bizim mevzumuz kavga-dövüş değil!!!!

TEPKİMİZİ BELLİ ETMEK!!!!!!

izinmi??????????? :queen::queen::queen:

ah beeee..... CADIIIIIIIIIIII!!!!!!!!

izin almak; yada onların bizlere izin vermesi.... ''ağıza bal çalmak'' tan başka bir şey değildir!!!!

bizlere sadece sadece sus payı verecekler....

yazdığınız güzergahlarda, kartal-bostancı-köprü üstleri-topkapı-yeşilköy-mecidiyköy-vb... istikametlerde etkili bir şekilde yavaşlatma olsa,daha iyi olur!!!

hiç bir taşıtla diyalog içine girilmeyecek,ne sözlü nede kaba kuvvet!!!! tepkimi geliyor, hemen bas gaza ilerle... ilerde dur!!!! arabadan,kamyondanmı indi aşağıya? hiiiç kaile almadan yola devam edilecek!!!

bizim mevzumuz kavga-dövüş değil!!!!

TEPKİMİZİ BELLİ ETMEK!!!!!!

kesinlikle katılıyorum, ama hakedene de cevabını veririz... ::karma::

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar