Acil Eylem!!Acil Eylem!!!

emomen

ben çorludayım ve burda dernek olup olmadığını bile bilmiyorum ama araştıracağımm
dediğin doğru motorsiklet aşkını yanlış ülkede yaşıyoruz gerçekten
bence dediğim gibi fuarda bi şekilde bir eylem yapabiliriz fakat bunun nasıl ve ne şekilde olacağını tartışmak gerekiyor
dışarıda biz race' çiler gaza yüklenip egozz sesine mi boğalım ortalığımı inletelimm
yada içeride bi yere pankart açıp toplanalımmı
yada alkışlı bir protestomu yapalımm yada bi özel bi renk giyinerekmi gelelim
pankartmı açalımm ne
yani şölede yapabiliriz
bir sürü motorsiklet dergileri var burdan çıkacak olan karar göre ( kesin onlarda gelirler fuara) onlara böle bi eylem yapacağız sizden bir afişle destek istiyoruz hemde isizn derginizde bi haber kaynağı olmuş olur diye yazı ile belirtelimm
yani karşılıksız kalacağınıda sanmıyorumm bu isteğimizin evet ne yapalımm
fuar eylem için gayet iyi bence

Dergilerden derneklerden hiç birşey çıkmıyor ben şimdiye kadar aramızdan ayrılanların sayısını bile unuttum.

Fuarda sağlam bir eylem yapılabilir.

Hepimiz fuar kapısı önünde yada içinde pankart açalım veya baskılı tişörtlerimizi giyelim kesinlikle ses

getirecektir.

Son düzenleme:
ne mi??

belediye başkanı zannetmiyorum ki; belediyenin önünde eylem için izin versin. orda 100kişi oturma eylemi yapsa en az 500 tane polis olur.

çok kibar ve sabırlı davranacaklarını düşünmüyorum.

EVET KESİNLİKLE KATILIYORUMM
KESİNLİKLE İKİ KAT FAZLA POLİS OLUR VE ÇOK TEPKİ ÇEKERİZ ÜZERİMİZE
AYRICA ERGENEKON CU OLARAK GÖZ ALTINA BİLE ALINABİLRİZ :queen::queen::queen: :queen::queen::queen:

Fuarda açılışı bakanlar yapıyor... bir sürü gazete, dergi ve tv yayıncıları orada olacak.. hem yazılı bir metin açılışta bakanın eline tutuşturulu hem de açılışa özel bir çok ünlü orada olur ve sıkıntılarımızı onlara da bahsedersek... onlar da demeçler verirse.... medyaya özel açılış akşamında toplanan onca kalabalık valiliğe toplu olarak sürüş yaparsak.... ne bileyim aklıma ilk gelenler bunlar.. başka bir forumda böyle bi topic acmıştım. sezon başlıyor sesimizi duyuralım diye... 3 yanıt 54 okunma vardı... hiç olmazsa burada bu konuya ilgi daha yoğun... yöneticiler duyun sesimizi..

Birkaç eylem yapılabilir .Ama tek bir eylem yapılmamalı başarılı olur .. Başarısız olur.Düzenli olarak bu hareketi sürdürmeliyiz.İlk eylem sessizce gelişmeli örnek veriyorum. Motorlar ile dolaşırken araç ve yaya trafiğini tehlikeye atmacak birşekilde karayolunu kırmızıya açık ve parlak "kan" renginde boyayalım .Heryerde bu şekilde asvalta yapışacak boya dikkat çekecektir.Ne olduğunu önce anlamayacaklardır. Ama heryerde bu şekilde bir boya olursa giderek sesimizi duyurmaya başlayacağız. Ne bileyim Kızılayı ayarlayıp toplu olarak kan verelim.Kanlarımız toplayıp kameraların önünde kan şişelerini yere patlatalım.Yada kanı politikacıların ,yöneticilerin üzerine atalım. Benimki sadece fikir ses getirmesi için biraz daha köşeli olmamız gerekiyor. Ne şiş yansın ne kebap olmuyor... Ö L Ü Y O R U Z!!!!!!!!!!
*Söylediklerim bilgilendirme amaçlıdır Beni bağlar.!!!!!!!!!

asfaltı kırmızıya boyamakmı?
1- e-5 ê bildiğim kadarıyla,karayolları bakıyor.imanımızı gevretirler.asfaltın parasını isterler motorlar hacze kadar gider.:queen:şaka değil!!

2-kamu malına zarardan suç duyurusunda bulunurlar.paşa paşa yatarız.sırayla birbirimizin sırtına atlar içeride motosikletçilik oynarız.:queen::queen::queen:Valla buda şaka değil!

:mrgreen::mrgreen:
asfaltı kırmızıya boyamakmı?
1- e-5 ê bildiğim kadarıyla,karayolları bakıyor.imanımızı gevretirler.asfaltın parasını isterler motorlar hacze kadar gider.:queen:şaka değil!!

2-kamu malına zarardan suç duyurusunda bulunurlar.paşa paşa yatarız.sırayla birbirimizin sırtına atlar içeride motosikletçilik oynarız.:queen::queen::queen:Valla buda şaka değil!

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar