Ya trafiği yavaşlattığımız sırada o trafik içerisinde acil bir yere ulaşması gereken hasta,yolcu,kan taşıma aracı veya organ nakil taşıma aracı varsa,veya o kişi için zaman hayat memat meselesi ise,yada biz trafiği yavaşlattık veya kapattık diye hayatını kaybederse,hiç birimiz suçluluk hisstmeyecekmiyiz,bişeyler yapalım derken daha kötü olmasın.en mantıklısını bulmaya çalışalım ,eğer trafiği tam kapatırsak ki hemen polisler gelip açtıracaktır,
ve trafikteki tüm araçların bize saygıları yok ken bir kere daha kıl olacaklardır. ve sıkıştırmalar artacaktır.onları bizim orada ne amaç için trafiği yavaşlatığımızı yada kestiğimiz hiç ilgilendirmiyor
onlar kendini düşünür.ve bir an önce oradan trafikten kurtulmayı isterler
benim aklıma gelen ve milletide mağdur etmiyecek olanı sağ şeritte bayraklı ve durumu arz eden pankartlı hareket halinde bir kortej oluşturmamız nasıl olur?sadece bir fikir ben hepsine varım ben olabilecek durumu sesli olarak düşündüm o kadar.
ve trafikteki tüm araçların bize saygıları yok ken bir kere daha kıl olacaklardır. ve sıkıştırmalar artacaktır.onları bizim orada ne amaç için trafiği yavaşlatığımızı yada kestiğimiz hiç ilgilendirmiyor
onlar kendini düşünür.ve bir an önce oradan trafikten kurtulmayı isterler
benim aklıma gelen ve milletide mağdur etmiyecek olanı sağ şeritte bayraklı ve durumu arz eden pankartlı hareket halinde bir kortej oluşturmamız nasıl olur?sadece bir fikir ben hepsine varım ben olabilecek durumu sesli olarak düşündüm o kadar.
Son düzenleme: