CBF Antakya Başınız sagolsun Velat AYDIN arkadaşımızı kaybettik

8 Mart 2009 pazar günü Osmaniye Emniyet Müdürlüğünün davetlisi olarak katıldığımız yemek sonrası aldığımız acı haber bizleri yasa bogdu.

Hatay-Dörtyol otoban çıkışında kaza yapan Velat AYDIN arkadaşımız vefat etmiştir.
Arkadaşımıza Allahtan rahmet,Arkadaşlarına ve yakınlarına sabırlar ihsan etmesini dilerim.

Ahmet Sami ANTEBOGLU
KAMOK
Kadirli Motosiklet Klubü

son günlerde üzücü haberler ard arda geliyor.tedbiri elden bırakmayalım arkadaşlar.

allah rahmet eylesin,yakınlarına sabır diliyorum

rabbim mekanını cennet eylesin..rahmet eylesin merhum arkadaşımıza...:pale:

son günlerde artık forumu açmak istemiyorum...kaza ve vefat haberleri çok üzüyor beni.....:pale:

Allah rahmet etsin. Yakınlarına da sabir versin... MEKANIN CENNET OLSUN ARKADAŞ...

8 Mart 2009 pazar günü Osmaniye Emniyet Müdürlüğünün davetlisi olarak katıldığımız yemek sonrası aldığımız acı haber bizleri yasa bogdu.

Hatay-Dörtyol otoban çıkışında kaza yapan Velat AYDIN arkadaşımız vefat etmiştir.
Arkadaşımıza Allahtan rahmet,Arkadaşlarına ve yakınlarına sabırlar ihsan etmesini dilerim.

Ahmet Sami ANTEBOGLU
KAMOK
Kadirli Motosiklet Klubü

allah rahat eylesin,sanırım benim arkadaşımdı Velat liseden.Elinde fotoğrafı olan bir arkadaş var mı acaba?

Allah rahmet eylesin

Motor, çok güzel ama bir o kadar da tehlikeli.Bu tehlikeyi yaratanlar da 4 tekerler.

Ben, tek çare şunu buldum; gözlerim sürekli aynada...bakıyorum, bir yaratık sellektör yapa yapa üzerime geliyor, hemen yavaşlayıp yol veriyorum.

Kesinlikle, "Yol benim hakkım, geçiş hakkı bende, kamyonet beklesin" demiyorum.

Çünkü; böyle dersem, biliyorum ki, burada "Maverick35'i kaybettik" diye
bir başlık açılacak.

4 tekerlerle dalaşmayın arkadaşlar, onların size yol hakkınızı vereceğine güvenip
önlerine çıkmayın ve fazla sürat yapmayın.

ne kadar yavaş gidersek, kendimizi kurtarma şansımız o kadar yüksek.

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Allah rahmet eylesin...

ALLAH rahmet etsin bu yaşananlar trafik terörüdür her yıl 4.5000 kişinin ölmesi ne demek yani savaş gibi kanunları düzenlemeyen ve uygulamayan yetkililer neredesiniz ??????

Gaziantep İl Temsilcisi
allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun ...

Sezon acılmadan daha acı haberler gelmeye başladı lütfen biraz dıkkatlı olalım arkadaşlar...

Allah rahmet eylesin nur içinde yatsın

yakınlarına Allah ım sabırlar versin

allah rahmet eylesin
lütfen dikkat arkadaşlar havalar biraz iyi olmuya başlıyor kazalar artıyor lütfen dikkat.

Allah Rahmet eylesin, Mekanı Cennet Olsun.
bu haberler mahvediyor beni, gidip geliyorum motoru bırakmak konusunda.....

Allah rahmet eylesin,mekanı cennet olsun.Ailesine ve tüm sevenlerine sabır diliyorum.
Can dayanmazki böyle.Olmuş ahlat gibi birer birer düşecekmiyiz?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar