[İzmir - MT]

hayırlısı erman...daha iyisi nasip olur inşaallah ilerde:cat:

1-2 defa gelmiştin sanırım önceden...tekrar bekleriz kardeşim :rendeer:

evet abi çok uzun zamndan beride gelemiyorum özledim mt ailesini yeni arkadaşlarımızda onlarlada tanışmak isterim:rendeer:

oguz abi çok geçmiş olsunn dikkat et abi kendine yapabilecegimiz bişe varsa yardımcı olmak isterim...

Son düzenleme:
geçmiş olsun oğuz abi:rendeer:

bide arkadaşlar İzmir'de Zen 550 marka eldiven satan biyer arıyorum internetten almak istemiyorum bu tip şeyleri başıma daha önce tatsız olaylar geldi bilen duyan yardımcı olan olursa çok sevinirim:cat:

Son düzenleme:
tüm arkadaşlara dilekleri için teşekkür ediyorum. yarın MARBUÇ tayız forrap ımız geliyor

tüm dostlara iyi haftasonları...yağmurlar başladı yine :( bu hafta gezi yapamayacaz :(

oğuz abi geçmiş olsun :cyclopsan

tüm dostlara iyi haftasonları...yağmurlar başladı yine :( bu hafta gezi yapamayacaz :(

oğuz abi geçmiş olsun :cyclopsan

Oguz abi cok cok gecmis olsun...

chatkut birakin bu yagmur ayaklarini, ben gittim gideli motorcu kalmamis galiba izmir de, ehhh soyle yakinda bi ayvalik gezisine hazirlayin kendinizi o zaman... yagmur camur kar bahane...

alin size en gunesli gunlerden resimler:)

Son düzenleme:
Sercan bu kış İzmirde yağmur durmadı bir türlü..ben motor aldım hergün yağmur,soğuk :salut: sen kar buz demeden motora devam bakıyorum :cat:
ayvalık gezisini dört gözle bekliyorum valla,yağmur çamur olmazsa inşallah bu sefer kendi motorumla katılacağım bende:cherry:sen daha dönmüyormusun yurda?

uyglychild, kanka dün akşam konuşuyoduk daha sercan gelsede bi ayvalık yapsak diye...ama senin şafak karanlık gibi, olmadı sensiz yaparız artık :p
bana kalsa yağmur çamur dinlememde, sende biliyon aramızda racingçiler var pek cesur değiller, o yüzden yağmurda gezi yapmıyoruz :queen:

Sercan bu kış İzmirde yağmur durmadı bir türlü..ben motor aldım hergün yağmur,soğuk :salut: sen kar buz demeden motora devam bakıyorum :cat:
ayvalık gezisini dört gözle bekliyorum valla,yağmur çamur olmazsa inşallah bu sefer kendi motorumla katılacağım bende:cherry:sen daha dönmüyormusun yurda?

sen ben gelene kadar Sevcani da gazla biraz, o da baslasin yavas yavas, gerci Ayvaliktayken kullaniyordu benim cross u, hem de boyu bile yetmedigi halde:)

sen Ayvalik gezisine kadar iyice pratik yap;)

uyglychild, kanka dün akşam konuşuyoduk daha sercan gelsede bi ayvalık yapsak diye...ama senin şafak karanlık gibi, olmadı sensiz yaparız artık :p
bana kalsa yağmur çamur dinlememde, sende biliyon aramızda racingçiler var pek cesur değiller, o yüzden yağmurda gezi yapmıyoruz :queen:

kimle konusuyordunuz? demek arkamdan da konusuyosunuz artik, vay vay vay:p Ayvalik a bensiz gidemessiniz, hem yolu bilmiyorsunuz hem de vizeniz yok:mrgreen:

Cesur olmak lazim tabii ki de, ama lafta kalmamali... taksici dovmeyle motosikletci olunmuyor, anladin sen onu hehehehe

benim safak karanlik degil sadece biraz bi kac isten dolayi erteledim... yol yogunuyum, tekrardan moskovaya geldim... haftaya almanya... sonra buyuk ihtimal karayolu ile Turkiye;) sonra Kordon da dostlarla cay keyfi, muhabbet:) hem de TURKCE muhabbet:mrgreen:

sen ben gelene kadar Sevcani da gazla biraz, o da baslasin yavas yavas, gerci Ayvaliktayken kullaniyordu benim cross u, hem de boyu bile yetmedigi halde:)

sen Ayvalik gezisine kadar iyice pratik yap;)

kimle konusuyordunuz? demek arkamdan da konusuyosunuz artik, vay vay vay:p Ayvalik a bensiz gidemessiniz, hem yolu bilmiyorsunuz hem de vizeniz yok:mrgreen:

Cesur olmak lazim tabii ki de, ama lafta kalmamali... taksici dovmeyle motosikletci olunmuyor, anladin sen onu hehehehe

benim safak karanlik degil sadece biraz bi kac isten dolayi erteledim... yol yogunuyum, tekrardan moskovaya geldim... haftaya almanya... sonra buyuk ihtimal karayolu ile Turkiye;) sonra Kordon da dostlarla cay keyfi, muhabbet:) hem de TURKCE muhabbet:mrgreen:

vallah sercanım cesur olmakla yetmiyor birazda sercanlı olmak lazım çok yanlız bıraktın bizi artık taksiciler düver oldu bu gün 4 kişinin gazabına uğradım biraz atık biraz yedik neyse bir gözüm şiş ütekide çizikle yırtık işi :queen::rendeer:

vallah sercanım cesur olmakla yetmiyor birazda sercanlı olmak lazım çok yanlız bıraktın bizi artık taksiciler düver oldu bu gün 4 kişinin gazabına uğradım biraz atık biraz yedik neyse bir gözüm şiş ütekide çizikle yırtık işi :queen::rendeer:

insan bi alo der yaw evde sıkıldım bende bütün gün, bi macera fena olmazdı :queen: geçmiş olsun :salut:

cesur abi geçmiş olsun
2. round istedigimiz gibi geçmedi desene :pale:

herkeze iyi akşamlar

sen satarsan motorunu biz ne yaparız be kardeşim bak sonera KANKAN da satar motorunu intihar falan eder aman ha satacak olsam önce ben satardım falkon beni üstünden attı satmadım.VN pazar günü üstünden attı satmadım hafif hasar var bende diz kapagı ve sag kaburga zedelenmesi eee satsam ben satarım:queen::queen::queen:ha maddiyata gelince senden kalır yanım yok fazlam vardır emin ol:salut::salut::salut::salut:

Oğuz,
Geçimiş olsun kardeşim:rendeer: Umarım kalıcı bir harasar yoktur...

adamım geçmiş olsun harbiden gerçekmi :salut::salut:

nerede bu millet alooooooo kimse yokmuuuuu :silent:

Son düzenleme:

Oğuz,
Geçimiş olsun kardeşim:rendeer: Umarım kalıcı bir harasar yoktur...

sagol abi diz falan geçti ama kaburgada felaket bir acı film falan çektirdim bir şey çıkmadı ama agrı geceleri daha çok artıyor.uyuyabilene aşk olsun:pale:

adamım geçmiş olsun harbiden gerçekmi :salut::salut:

nerede bu millet alooooooo kimse yokmuuuuu :silent:

sagol İDOLÜM valla oluyor böyle kazalar.görünmez kaza diyelim:silent::silent:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar