pazar günü mangal ve uscuk ne dersiniz

Daha çoğunuzun karşıda olduğunu bileydim, aha toplantı var diye başlığa atlamasaydım aklımdan bile geçirmezdim :):) keyifli sürüşler yemekler diliyorum :)

canım benim bende topkapıda oturuyorum ona bakarsan sende bakırköy motorun varsa yol surun değil bence önemli olan kalpler bir olsun dağa bişe belli degil akşama kadar ne cin fikirler cıkar merak etme bende ilk defa gidecem:bounce: gürüşelim ilk fırsatta:rendeer:

Daha çoğunuzun karşıda olduğunu bileydim, aha toplantı var diye başlığa atlamasaydım aklımdan bile geçirmezdim :):) keyifli sürüşler yemekler diliyorum :)

walla millet için avrupa anadolu farketmiyo vakti olan bide motoru geliyo :p bi ben kalıyorum :p:p

canım benim bende topkapıda oturuyorum ona bakarsan sende bakırköy motorun varsa yol surun değil bence önemli olan kalpler bir olsun dağa bişe belli degil akşama kadar ne cin fikirler cıkar merak etme bende ilk defa gidecem:bounce: gürüşelim ilk fırsatta:rendeer:

neyse evde net var nasılsa olmadı ararım abi burdan bakamazsam
gelmeyede çalışırım

İş arıyorum haberiniz olsun ey dostlar :) sosyal hayatıma saygı kalmayan bir yer oldu burası pazar günü çalışacaksın deniliyor 2 yıldır burdayım eski köye yeni adte geliyor ve işimize geliyorsaymış ...ama pazar ça-lış-ma-ya-ca-ğım sizinleyiz bitanecik burçinim ve ben :)

Bide merak ettim hava durumuna baktım hava yağmurlu gözüküyor ???

Ben balık adamım ya milleti dipten getiririm o bakımdan.....Acık ıslanıcaz sadece..

:queen::queen::queen::queen::queen:

Ana sayfada su motorsikleti vardı on u gösterecektim ama kaldırmışlar

İş arıyorum haberiniz olsun ey dostlar :) sosyal hayatıma saygı kalmayan bir yer oldu burası pazar günü çalışacaksın deniliyor 2 yıldır burdayım eski köye yeni adte geliyor ve işimize geliyorsaymış ...ama pazar ça-lış-ma-ya-ca-ğım sizinleyiz bitanecik burçinim ve ben :)

BENİ Bİ ARARMISIN SEN

Bide merak ettim hava durumuna baktım hava yağmurlu gözüküyor ???

ilker sakin ol... biz hep burdayız birlikte daha çokşey yapıcaz... işini riske atma :wiinkk:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar