Daha belli değil her yerde olabilir..
Daha çoğunuzun karşıda olduğunu bileydim, aha toplantı var diye başlığa atlamasaydım aklımdan bile geçirmezdimkeyifli sürüşler yemekler diliyorum
![]()
eyvallah abim :rendeer: :queen:
Daha çoğunuzun karşıda olduğunu bileydim, aha toplantı var diye başlığa atlamasaydım aklımdan bile geçirmezdimkeyifli sürüşler yemekler diliyorum
![]()
canım benim bende topkapıda oturuyorum ona bakarsan sende bakırköy motorun varsa yol surun değil bence önemli olan kalpler bir olsun dağa bişe belli degil akşama kadar ne cin fikirler cıkar merak etme bende ilk defa gidecem:bounce: gürüşelim ilk fırsatta:rendeer:
Hani süpürgen var ya o bakımdan buldum bu yeri ...
:queen::queen::queen::queen::queen:
İş arıyorum haberiniz olsun ey dostlarsosyal hayatıma saygı kalmayan bir yer oldu burası pazar günü çalışacaksın deniliyor 2 yıldır burdayım eski köye yeni adte geliyor ve işimize geliyorsaymış ...ama pazar ça-lış-ma-ya-ca-ğım sizinleyiz bitanecik burçinim ve ben
![]()
İş arıyorum haberiniz olsun ey dostlarsosyal hayatıma saygı kalmayan bir yer oldu burası pazar günü çalışacaksın deniliyor 2 yıldır burdayım eski köye yeni adte geliyor ve işimize geliyorsaymış ...ama pazar ça-lış-ma-ya-ca-ğım sizinleyiz bitanecik burçinim ve ben
Bide merak ettim hava durumuna baktım hava yağmurlu gözüküyor ???
BENİ Bİ ARARMISIN SEN
süper biyer ben giderimde siz nasıl geliceksiniz :cyclopsan
sizsiz çekilmez be burak abi![]()
Sakin ol kardeşim dün duydunmu bir oparatörden kaç kişi çıkarttılar...
bizimle olmadan bi yere git sen bütün masrafların benden :queen:
ilker sakin ol... biz hep burdayız birlikte daha çokşey yapıcaz... işini riske atma :wiinkk:
İLKER HALA ARAMANI BEKLİYORUM HABERİN OLSUN::angry2::::angry2::::angry2::::angry2::::angry2::
bence artık atması gerekiyor...
sakin ol burçincim bu dönem işi riske atmak için uygun değil fikrimi sorarsanız. ama siz bilirsiniz tabi :rendeer:
hee tabi gidiyimde sonra dilinizden kurtulamıyım dimii pışıkkkkk yemezler gürkan efendi :queen: sizinle gidelim gene masraflar senden olsun sakıncası yok :queen:
evliligimizi riske atmaktansa işini riske atsın daha iyi.....
evliligimizi riske atmaktansa işini riske atsın daha iyi.....
Canım yavrum ama biliyorsun değilmi şu anda biten evliliklerin % 80 ni ekonomik sıkıntılardan oluyor.....
SAKİN
:cat::cat::cat::cat:
sakin sakin bu işler oldu bittiye gelmez lütfen sakin düşünün :rendeer:
biliyorum abicim ama kararı verıcek o ....
ben düşünmiycem o düşünücek abı