[Adana - MT]

BORA kardeş, bize hayırlı olsun demek düşer, sanada kuyruk doğrultmak düşer :mrgreen:
Hayırlısıyla kuyruğu ne zaman düzeltecen :silent: SUZİ nin kuyruğunu bence sucuk doğrultur, başka şeyler kurtarmaz :pr:
Unutmadan; madem yeni motosiklet aldın o zaman avatardaki motor isminide değiştir :cat:
Madem borcu kapattın o zaman sıkıntıda yok, o zaman rahat rahat kuyruk doğrulturuz :cherry:

Son düzenleme:
Adana İl Temsilcisi
BORA kardeş, bize hayırlı olsun demek düşer, sanada kuyruk doğrultmak düşer :mrgreen:
Hayırlısıyla kuyruğu ne zaman düzeltecen :silent: SUZİ nin kuyruğunu bence sucuk doğrultur, başka şeyler kurtarmaz :pr:

teşekkürler muzafferciğim.kuyruk işi,bu şartlarda 2010 'da gibi görünüyor.ben o zamana kadar eğri bineceğim.:pr:

bora abi hayırlı uğurlu olsun allah kaza bela göstermesin inşallah
senin leydi de güzeldi ama inşallah bununlada nice güzel gezilere sağlıcakla kalın

Adana İl Temsilcisi
Son düzenleme:
abi bizide heveslendirdin kuyruk bahanesiyle tatlı yeriz dedik.
hadi muzaffer vicdansız sucuk istiyor, bence sen iki kilo köse tatlısı al olayı kapat

abi senin motoru test sürüşüne sıraya gireriz artık.nede olsa gurubun en alımlı çalımlı, fiyakalı suzi si :cherry:
muzaffer abi bi teker yapar,
1968 muzaffer 260 görür,
ümit kesinlikle binecektir:mrgreen:
ama lütfen benimde sıramı ayır :)

Son düzenleme:
abi bizide heveslendirdin kuyruk bahanesiyle tatlı yeriz dedik.
hadi muzaffer vicdansız sucuk istiyor, bence sen iki kilo köse tatlısı al olayı kapat

abi senin motoru test sürüşüne sıraya gireriz artık.nede olsa gurubun en alımlı çalımlı, fiyakalı suzi si :cherry:
muzaffer abi bi teker yapar,
1968 muzaffer 260 görür,
ümit kesinlikle binecektir:mrgreen:
ama lütfen benimde sıramı ayır :)

mutlaka test etmek isterim :cat:
iki motor arasındaki farkı görmeliyim ve sizlere rapor etmeliyim :cat:
NE DİYORSUN BORA KARDEŞ...:queen:

bora abiiiiiiii!!!!!!!!
başım dönmeye başladı.
abi hayırlı uğurlu olsun.

Bora abi Ümit e katiliyorum bende suzini istiyorum veee tabiki kuyruk kokusu aliyorum...

Son düzenleme:
bora abi yeni motorun hayırlı olsun çok güzel güle güle kullan

kuyrukta kuyrukta kuyrukta kuyruk ...............................kuyruuuuuuuuk yav:queen:

ya arkadaşlar adam borç harç diyor, siz kuyruk diyorsunuz :queen:
abi sen en iyisi dediğimi yap iki kilo köseyle kapat, yok illada sucuk partisi dersen yok demem :cherry: :queen:

kuyrukta kuyrukta kuyrukta kuyruk ...............................kuyruuuuuuuuk selamlar benden önce yorum yapan arkadaşlarıma katılıyorum

bora Abi suzini istiyoruuuummmm.;)) bu arada kuyrukta kuyruk kurukta kuyrukkuyrukta kuyruk

Bora abi Ümit e katiliyorum bende suzini istoyorum veee tabiki kuyruk kokusu aliyorum.

kuyrukta kuyrukta kuyrukta kuyruk ...............................kuyruuuuuuuuk yav:queen:

ya arkadaşlar adam borç harç diyor, siz kuyruk diyorsunuz :queen:
abi sen en iyisi dediğimi yap iki kilo köseyle kapat, yok illada sucuk partisi dersen yok demem :cherry: :queen:

kuyrukta kuyrukta kuyrukta kuyruk ...............................kuyruuuuuuuuk selamlar benden önce yorum yapan arkadaşlarıma katılıyorum

Yaw arkadaşlar, 5 kilo sucukla Bora kardeşe birşey olmaz :cat: elbette kuyruk doğrultacak 1 senede 4 motosiklet değiştirdi :mrgreen: Allah daha çok versin :bounce: AMİN :cherry:

ÇELİK GÜRSELİM SANADA İYİ AKŞAMLAR :cherry:

Son düzenleme:
ulen adamı kaçırdınız, artık yazmıyor bile :mrgreen:.
BORA ABİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ NERDESİN :silent:
cevap hakkını kullanda bilelim sucukmu yicik, köse datlısımı :flower:

Adana İl Temsilcisi
yok kaçmadım.suzimle biraz otoban yaptık.abi bu nasıl bir alet yav.çok hırçın,manyak birşey.suzinin testi için,lütfen sıra oluşturalım:
1-muzaffer(fazer),
2-muzaffer1968,
3-mehmet(ares),
4-d.gürsel,
5-ümit(simyacı),
6-
7-
8-
tamam tamam,(genel istek üzerine)köseyle işi bağlarız artık.

Adana İl Temsilcisi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar