[Adana - MT]

Gitti leydi geldi lord...Hayırlı uğurlu olsun. Abi ben denemek istemiyorum, ama gönlünden tatlı koparsa bir tane alırım :wiinkk:

Muzaffer ben pas demedim, hava güzelse gezerim. Otoban sıkıyor, dağlara gidelim.

Bora kardeş hayırlı olsun. Yengeyi nasıl ikna ettin bilmiyorum ama "biz deauville"ciler artık sensiz kaldı. Bir toplu gezi bile yapamadan! Allah kaza bela vermesin.

Adana İl Temsilcisi
Gitti leydi geldi lord...Hayırlı uğurlu olsun. Abi ben denemek istemiyorum, ama gönlünden tatlı koparsa bir tane alırım :wiinkk:

teşekkürler zaferciğim.tatlı olacak tabii ki.

Bora kardeş hayırlı olsun. Yengeyi nasıl ikna ettin bilmiyorum ama "biz deauville"ciler artık sensiz kaldı. Bir toplu gezi bile yapamadan! Allah kaza bela vermesin.

teşekkürler veyis hocam.hanım ilk defa onayladı.artık biz suzuki'ciler var.:queen:umarım toplu gezimizi yaparız.

bora abi yeni suzin hayırlı ugurlu olsun allah utandırmasın..

sağolasın osmancığım.daha iyileri sana da olsun kardeş.:cat:

abi çok iyi yaptın deyişmekle, vallahi çok sevindim.tekrar hayırlı olsun abicim :)
kimsenin motoruna binmeme kararı almıştım ama GSR en beğendiğim makinalardan biri nasıl kararımı bozmayım şimdi :mrgreen:

BEN PAZAR'A NÖBETÇİYİM. GEZİDE YOKUM MAALESEF... Nöbetçi olan doktor amipli dizanteri olmuş... Hastanede yatıyor... Pazar günü nöbeti bize kilitlediler...

yok kaçmadım.suzimle biraz otoban yaptık.abi bu nasıl bir alet yav.çok hırçın,manyak birşey.suzinin testi için,lütfen sıra oluşturalım:
1-muzaffer(fazer),
2-muzaffer1968,
3-mehmet(ares),
4-d.gürsel,
5-ümit(simyacı),
6-
7-
8-
tamam tamam,(genel istek üzerine)köseyle işi bağlarız artık.

Allaaaaah 3. sıradayım tutmasın kimse beni :)

Tüh yahu yarın Ereğli de toplantım var olmasaydı suzi ile tanışacaktım. Neyse erken bitirmeye çalışayım artık :)

Son düzenleme:
yok kaçmadım.suzimle biraz otoban yaptık.abi bu nasıl bir alet yav.çok hırçın,manyak birşey.suzinin testi için,lütfen sıra oluşturalım:
1-muzaffer(fazer),
2-muzaffer1968,
3-mehmet(ares),
4-d.gürsel,
5-ümit(simyacı),
6-
7-
8-
tamam tamam,(genel istek üzerine)köseyle işi bağlarız artık.

:queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::bounce:

BoRa abi Hayırlı Ugurlu olsun kazasız belasız kullanman dilegi ile...
Abi bu ne hız alışkanlıkmı oldu yoksa sende kuyruk dogrultmak :mrgreen:

bora abi hayırlı ugurlu olsun senden korkulur yaw yapacam dedigin şeyi yaparsın sen:p güle güle mutlu günlerde kullan allah kaza bela vermesin
NOT:abim sıranın kıyısına köşesine benide ekleyi ver bi zahmetbirde kaç basıyor bu alet,teker de yapıyormu anlık yakıt göstergesi vamı:rendeer:

Bora hocam yeni motorun hayırlı olsun gsr çok güzel duruyor.sıkıntıdan kurtulduğuna sevindim,güle güle kullan.
Kadirliden selamlar.

Gaziantep İl Temsilcisi
günaydin Adana MT Bora abi hayirli ugurlu olsun rabbim kaza bela vermesin gsr güzel motor..

GAZİANTEP DEN selamlar..

günaydın arkadaşlar

Çarşamba günkü toplantıda Yücel beyin sözünü ettiği telsiz budur. MT 975 kendisi çok memnunmuş. bende bundan bir tane almak istiyorum ama bana ikitane fazla. isteyen varsa çiftini bir arkadaşla birlikte alabiliriz. diğer motorlarla görüşebilirken aynı zamnada artçınlada konuşabildiğin bir özelliğe sahip olduğu için çok cazip bence. fiyatı ortalama 185 milyon civarında.

burada bu ürünün detaylı kullanım kılavuzu var

http://cobra.com/downloads/manuals/MT975T_TURK_MANL.pdf

Stok Kodu:
Model: MT975
Markası: Aselsan
Türü: El Telsizi
Güncelleme Tarihi: 20.08.2008 15:25:00
Ziyaret Sayısı: 934

* Genel Özellikler
* Resimler
* Detaylı Bilgi Talebi

• 500 Mv Rf Çıkış gücü
• 5 Km ‘ ye kadar görüşme mesafesi
• Kolay erişimli 8 kanal
• Kanal başına 38 CTCSS ara kanal
• Kanal başına 83 DCS ara kanal
• VOX
• Titreşim ile uyarı
• Kanal tarama
• İkili izleme
• Çağrı uyarısı
• Anlaşıldı / Doğrulama sinyali
• Tuşlama tonu
• Tuş kilidi
• Güç tasarrufu
• MAX Erişim mesafesi
• Aydınlatmalı LCD ekran
• Suya dayanıklılık
• Hoparlör / Mikrofon girişi
• Diyafon
• Pil ömrü 24 saat
• Kulaklık
• Masaüstü hızlı şarj cihazı

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
günaydın adana mt,
Boracım hayırlı olsun pazar günü baya bir üzülmüştün,neyseki çabuk atlattın teğet geçti,güle güle kullanmak nasip etsin kazasız keyifle gezilere gitmek nasip etsin,
Makine çok hoş,gerçi leydide güzeldi amabu daha agresif,her an yolları yırtacakmış gibi duruyor.

Muzaffer abi sanada teşekkürler,giripte bitiremeyeceğin iş yok allahım esirgesin,en güyük başkan bizim başkan

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar