[İZMİR MT] 22.02 Pazar Günü mangal sefasında, İstikamet Çoban Et

İZMİR MT YE İYİ EĞLENCELER DİLİYORUM ET LERİ GÜZEL GÖTÜRÜN KEMİKLERİNDEN İYİCENE SIYIRIN :pr::pr::cat: BU ARADA ÇOK FOTO ÇEKİN

çok tezgahtar admsın VESSELAM:queen::queen::queen:

EN ERKENKEN BEN GELEYİM DİYE 200 LE GELDİM.300 LE pc NİN BAŞINA oturdum ilk resimler benden:silent::silent::silent::silent:

xf6b84.jpg

21mb3mt.jpg

o8rwjk.jpg

25ji693.jpg

35ckebt.jpg

Son düzenleme:
bir iki resimde benden olsun EŞANTİYON bunlarrrrr:queen::queen:

30wowa9.jpg

2gy8rqa.jpg

1jq5gk.jpg

16krfxy.jpg

64p85s.jpg

352kyo3.jpg

yaa el gibi niye uzakta kaldınız bidaha böyle yapmayın OGUZ abim üzüldü HAAA:pale::pale::pale::pale::pale:

eaiipl.jpg

nxq88y.jpg

dxfqc5.jpg

:rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:

afiyet bal şeker olsun çok güzel gezi yapmışsınız.(fotoları çeken arkadaş makinanın tarihini ayarlamayı unutmuş galiba 2008 yılı gösteriyor,yoksa geçen senenin resimlerimi)

evet hemen benden bi pass
sabah gelirken bayanlar cok uşudu bi cay molası verdık..

artık geldık

ahhh ahh geni aciktık ama ne mangaldı bee...

keciye bak vay hayvan vay nerelere ciktı...

mutlu son...

Son düzenleme:
vayy bee ne guzel olmus afıyet bal seker olsun sızlere benım motorda calısıyo olsaydı keske bende gelırdım motorum calısmıyoo :pale:

arkadaslar ben foto cekmeyi unutmusum nasıl olduysa valla saskınım ilk kez sizinle bi geziye geliyorum ama foto unuttum saka gibi neyse bir dahakişne umarım

ama hepinizde tanıstıgıma cok memnun oldum umarım daha sonra tekrar gorusuruz...

Son düzenleme:
resim çekip yükleyenler eline koluna sağlık :cat:

güzel bi gün geçirdik yine mangaldan sonra zeytine gittik daha yeni girdim eve:cherry:

vallahi çok güzel bir gün geçirdik ,bir dahaki gezimize kadar iyiçe morel depoladık :cat::cat:

Bendeki resimleri atacam ama adaptor ü bulamıyom bulunca söz :p

selepsizim resimlere bakkarken acıktım :p
süper güzel bir gün geçirmişsiniz afiyet olsun hepinize :rendeer:

süper bir gün oldu bayada eylendik yeni arkadaşlarla tanıştık hepsini sanki yılardır tanuyormuşuz gibi bir birimizle kaynaştık sizleri tanımak bize şeref verdi tekrar hoş geldiniz :rendeer:hava güzeldi yol güzeldi ve dostluk çok güzeldi hepinizin tekerine sağlık allah kaza bela kimseye vermesin :rendeer:nice gezi ve toplantılara :cat:

süper bir gün oldu bayada eylendik yeni arkadaşlarla tanıştık hepsini sanki yılardır tanuyormuşuz gibi bir birimizle kaynaştık sizleri tanımak bize şeref verdi tekrar hoş geldiniz :rendeer:hava güzeldi yol güzeldi ve dostluk çok güzeldi hepinizin tekerine sağlık allah kaza bela kimseye vermesin :rendeer:nice gezi ve toplantılara :cat:

AMİN .....:)

Çok güzel bir gün geçirdiğiniz güzel fotoğraflardan belli oluyor...Gelmeyi çok isterdim ama olmadı....Bu arada da mangal muhteşem görünüyor....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar