[İZMİR MT] 22.02 Pazar Günü mangal sefasında, İstikamet Çoban Et

yok cesur elifin bi suçu yokmuş abi bu resimler boyut olarak küçük galiba makinadan kaynaklı olabilir hepsi küçük çıkıyo upload ederken en büyük boyu seçtim yine bu kadar oluyo:pr:

Afiyet şeker olsun. Bayağı güzel bir buluşma olmuş...mangallarda harika...
İşlerimizden dolayı katılamadık malesef....bu aralar çok yoğunuz ve c.tesi - pazar da çalışıyoruz:pale:

yok cesur elifin bi suçu yokmuş abi bu resimler boyut olarak küçük galiba makinadan kaynaklı olabilir hepsi küçük çıkıyo upload ederken en büyük boyu seçtim yine bu kadar oluyo:pr:

boşuna duvara kafa atma bu fotolardan var zaten sitede :mrgreen: yöklemişler fazla üzmesin kendisini yöklenmiyor diye gezi çok artık sezon açıldı :rendeer:

Afiyet şeker olsun. Bayağı güzel bir buluşma olmuş...mangallarda harika...
İşlerimizden dolayı katılamadık malesef....bu aralar çok yoğunuz ve c.tesi - pazar da çalışıyoruz:pale:

vallahi çok özledik sizleri abicim bu hafta toplantıda bekleriz sizleri yengeye sellamlar :rendeer:

Son düzenleme:
sitede olmayan foto çok var cesurum ama buyumuyo resimler. bi daha ki gezilere başka makinayla gelcez cözülcek sorun:cat: :queen: :queen:

Ne zamandır da mangalda göremiyorum yahu, inşallah en kısa zamanda aranızda olacagım ;)

çok güzel geçmiş mangal sefası inşallah bir dahaki sefere gelicem en yakın zamanda tekrarlanmasını isterim afiyetler olsun :)

Geçmiş olsun kardeşim :rendeer::rendeer:..

geçti kardeşim bişi kalmadı :wiinkk: saolasın

dostum sensiz hiç boğazımdan geçmedi etler :parkadaşlar zorla yedirdiler yanlış anlama ne olur :pale:sana ayırdım ama akşam iyice acıkınca dayanamadım bide bakmışım onlarda mideme girmiş miş :queen:neyse başka sefere inşallah :rendeer:

ekmek arasına kemikli kanat koyarsan geçmez tabi boğazından:cherry:

çok geçmiş olsun Mustafa..dikkat et kendine:cat:

ediyodum ama bende anlamadım olan olmuş, teşekkür ederim

geçmiş olsun :wiinkk: , aynı dertten bende yaka silkmiş durumdayım :silent:

gözündeki xenon ışıltısı bi süre söndü demek ha, sanada geçmiş olsun adamım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar