pazar kahvaltısı ve fuar resimleri (resim ekleyiniz)

o omuzundaki çantanın sahibi sen değilsin dimi bi yanlışlık olmasın sonra:bounce::queen::queen::queen:

Gürkan abi yaktın benii

Bu ne yaa valla Esin taktı koluma :salut: benle ilgisi yok::pala:: all rezil olduk dostlar görecek ...

Ahh Esin ahhhh ne hallere düşürdün benii..:salut:

ALIN BUDA BENDEN OLSUN...

NASIL AMA YAKIŞMIŞIM DEMİ.....

Son düzenleme:
bi insan bi motora bu kadarmi yakışır anlamadi,m ki hacı bide beni r6 ile koyda şuraya mt pilot görsün:queen:

Buda Ben Ve Sedat..
Az Daha Bmw Nin Ayagını Kıracaktı....

bi insan bi motora bu kadarmi yakışır anlamadi,m ki hacı bide beni r6 ile koyda şuraya mt pilot görsün:queen:

EGER O RESMİ KOYARSAM MT BANA BİR R6 HEDİYE EDER... ÇOK YAKIŞTIM YA O YÜZDEN BU MOTORU BENDEN MAHRUM ETMEZLER....:queen::queen::queen:

Son düzenleme:
MU ÜSTÜNE ATLARIZ..... SEDAT VE BEN.....

HEY YAVRUM HEY...

VE BEN.... PİLOTMUSUN? MÜBAREK.......

RÜZGARA ROTA SORULMAZ DİYORUM...

Hacı Ben O Kızı Gördükten Sonra Mankenlerden Soğudum...o Neydi öyle Yaw.........

Asden bunu bana yapamassın ne olur bak valla 2 gündür düşünüyom acaba koyarlarmı diye :salut:
Esin ve Gürkan abi cekmiş o resmin aynısından nasıl olacak bilmiyorum..
Valla ben koymadım ama gürkan deşifre etmiş seni kardeşim hehe geçmiş olsun. Bu Esin'in bir oyunu sana üzülme çok. Ama yakışmıştı yahu!

Son düzenleme:
yağmurda olsa güzel geçti.çok eğlendim.yeni olmama rağmen yabancılık çekmedim.tüm MTailesine teşekkür ederim.

ankaranın gözünü sevem, kahvaltıya uğrayayım dedim sabah, 3 otibis değiştirdim, 1 saat 52 dakkamı aldı yetişemedim. şemsiyem ters döndü, ıslandım. istanbulu 17ye filan bölsünler, cillop gibi 17 tane anadolu şehri çıkar ordan.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
qürkan abi o vespa tam senliq olmş işte in o DN 01 den aşağı faln qitmez onlar sana :D

Valla ben koymadım ama gürkan deşifre etmiş seni kardeşim hehe geçmiş olsun. Bu Esin'in bir oyunu sana üzülme çok. Ama yakışmıştı yahu!

Asden resimlerin cok güzel , müthiş yakalamışsın mimikleri :mrgreen:
Gürkan abi DN üzerinde nasıl durmuş öle bittim valla o resme:mrgreen:

Seni tanımak güzeldi umarım tekrar görüşme fırsatı buluruz :)
Gürkan abi cantalı resmi ilk verenlerden,Hamamda onunla görüşecez artık bende onun firikiklerini yakalarım ..:queen:

Son düzenleme:
kuyucadisi sen dolmami getirdin yahuu?.alacagin olsun insan 50 kisilik falan sarardi,ben senin yapmis oldugun dolmadan tadamadim .umarim cok sey kacirmamisimdir,:pale:kendine iyi bak:cherry:

yoo çok şey kaçırmadın::blusssh:

unutmadan İlker&Burçin çiftine muhteşeeemmmm kekleri, cadıma da dolmaları için teşekkür ederim.

afiyet olsun hepinize :rendeer:

dolmaları yeseydik dağa iyi
olurdu neyse yüklücez:wiinkk::bounce:
canın sagolsun gürkan senin için gene sararım dolmanın lafımı olur :rendeer:

bende kahvaltı resmi fazla yok olanlarla idare edin :p

biz size yetişemedik maalesef.. ama kahvaltı yapabildik.. inşallah diğer fuara.. :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar