o omuzundaki çantanın sahibi sen değilsin dimi bi yanlışlık olmasın sonra:bounce::queen::queen::queen:
o omuzundaki çantanın sahibi sen değilsin dimi bi yanlışlık olmasın sonra:bounce::queen::queen::queen:
bi insan bi motora bu kadarmi yakışır anlamadi,m ki hacı bide beni r6 ile koyda şuraya mt pilot görsün:queen:
hacı seni 280 de ancak yakalayabildim ya:queen:
VALLA HELAL OLSUN... O SURATTE BU KAREYİ YAKALADINYA ORDAKİ MANKENLER KURBAN OLSUN SANA....:queen::queen::queen:

Valla ben koymadım ama gürkan deşifre etmiş seni kardeşim hehe geçmiş olsun. Bu Esin'in bir oyunu sana üzülme çok. Ama yakışmıştı yahu!Asden bunu bana yapamassın ne olur bak valla 2 gündür düşünüyom acaba koyarlarmı diye :salut:
Esin ve Gürkan abi cekmiş o resmin aynısından nasıl olacak bilmiyorum..
Valla ben koymadım ama gürkan deşifre etmiş seni kardeşim hehe geçmiş olsun. Bu Esin'in bir oyunu sana üzülme çok. Ama yakışmıştı yahu!
kuyucadisi sen dolmami getirdin yahuu?.alacagin olsun insan 50 kisilik falan sarardi,ben senin yapmis oldugun dolmadan tadamadim .umarim cok sey kacirmamisimdir,ale:kendine iyi bak:cherry:
unutmadan İlker&Burçin çiftine muhteşeeemmmm kekleri, cadıma da dolmaları için teşekkür ederim.
canın sagolsun gürkan senin için gene sararım dolmanın lafımı olur :rendeer:dolmaları yeseydik dağa iyi
olurdu neyse yüklücez:wiinkk::bounce: