Mondial Mondial 125 ZN Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

baba naptın ya :D ama sennki asyaydı galiba.. onun depoları daha büyük.. mondialin deposu 3,5 lt zaten sonuna kadar kullanamıosn 3 lt le falan 100 km falan yaptım ben..

baba naptın ya :D ama sennki asyaydı galiba.. onun depoları daha büyük.. mondialin deposu 3,5 lt zaten sonuna kadar kullanamıosn 3 lt le falan 100 km falan yaptım ben..

5lt deposu ve yaklaşık hız km 40-60 üzerine çıkmadan kullanıp denendi benzin
bitene kadar yapılan km yanlız bu motorların km saati sorunlu tam doğru km ölçümü
yapmak hatalı olacaktır 10-20 km fazla gösteriyo kanımca beni de şaşırtmıştı sonuç.

Ben Mondial 125 zn kullanırkene 70-80 km hız ile 170 km menzili vardı. İşin garibi tek de binsem artçıylada binsem menzil hemen hemen aynı kalıyodu :)

slm arkadaşlar...satılık 2 adet zen arıyorum...temiz we bakımlı olması ilk tercihim...sizden haber bekliyorum...qrşrz...

ben satıyorum diyorum almıyosun, sonra buralara konu açıyorsun :mrgreen:

sen o kazalı motora 2.000-YTL. istersen almam tabiii :cherry:

KAZALI dedim ii okuyun...Altını Çizdiğim Bölüm... :cherry:

ehueheuehueuehuheueuheue :))

* Hanqi motorun kazalı olduğunu bi sonraki bölümde söyliicem... :cherry:

600 mü 125 mi :cherry:

meraba arkadaşlar acil bir sorum olacak bir ara zen scoo club adında bir site vardı ama şimdi o isteyi bulamıyorum açıkçası 290 sayfalık topici de okumaya üşendim elbet içinde cevabı vardır ama size bir sorayım..Neden site kapandı acaba ?

Bu arada bende 2. el aldıgım motorumla aranızdayım artık.. :)

tolgasphoto266re6.jpg

tolgasphoto265sr8.jpg

tolgasphoto259rd3.jpg

tolgasphoto281zk2.jpg

İşte motorumu hergün kitleyip brandasını örtüp doğanın içinde tehlikeler içinde bıraktıgım yer :( ;

tolgasphoto299db2.jpg

Son düzenleme:
@tolga

Selamlar. ZenScoo Club'ı kapatmak durumunda kaldık çünkü ilgilenecek yeterli vakti bulamadık. Birde siteden ziyade bir oluşum olduğu için geziler vs.. ilgi ve dikkat gerektiriyordu. Çünkü yarın öbürgün bir gezide bir kaza yaşarız, sonra üyelerden birinin aliesi gelip haklı olarak "bu zenmidir nedir onlar benim oğlumu aldı götürdü uzun yola bak ne oldu şimdi" gibi şeyler yaşasın istemedik. Sonuçta ne bir derneğiz nede bir vakıf nede resmi bir kulüp. Veya sürekli ilgilenilmesi gereken bu siteye gözümüzden kaçan yanlış bir giriş yapılsın ve başımıza iş alalım istemedik (örn: küfür, siyasi bir yazı vs..). Malum siteyi ayda 100.000 kişi geziyordu ve hergün ciddi bir süre girişler ve diğer yazılım kısmıyla ilgilenilmesi gerekiyordu. Bunlar ve benzeri sebeplerden dolayı kapatma kararı alık.

Ancak site açık olduğu dönemde, ciddi bir bilgi bankası oluşmuştu. Motorla ilgili her türlü derde deva olabilecek çözümler kullanıcılar tarafından paylaşıldı. Dolayısıyla bu yakınlarda siteyi, user girişi olmadan tekrar açmayı düşünüyorum. En azından bu bilgi bankasından herkez faydalansın. Fakat bu sefer siteye kimse login olamayacak. Sadece statik bir site olarak ziyaretçilere bilgi aktaran bir site olacak. Bu bağlamda forum kısmı da olmayacak. Konuyla ilgili bir fikriniz, bir öneriniz veya yardımınızın dokunabileceğine inandığınız bir konu var ise her türlü teklife açığım arkadaşlar. Vakti zamaniyle çok severek ve keyif alarak ilgilendiğim bu sitenin kapalı olması beni de çok üzüyor..

Sevgiler, saygılar,

Son düzenleme:
sen o kazalı motora 2.000-YTL. istersen almam tabiii :cherry:

KAZALI dedim ii okuyun...Altını Çizdiğim Bölüm... :cherry:

ehueheuehueuehuheueuheue :))

* Hanqi motorun kazalı olduğunu bi sonraki bölümde söyliicem... :cherry:

600 mü 125 mi :cherry:

len hangisi kazalı :cyclopsan iftiraya bak ya :farao: :mrgreen::mrgreen:

darkform;

Gerçekten o site çok güzel bir bilgi bankasıydı dediğiniz gibi..Bende o yüzden bu siteyi bulamadıgım için çok üzüldüm dediğiniz gibi sadece bilgilerinden faydalanılacak şekilde açarsanız çok memnun olurum ve benim gibi birçok kişininde memnun olacağından eminim..

EE arkadaşlar bana hayırlı olsun yok mu :p

@ alperiz

ne kazası ak...senin benim motorumda kaza mı olurmuş... (:) şaka yaphtım tabii ki...kazasız belasız kullan kardeşimmm... (:)

@ _ToLGa_

Motorun qerçekten çok diri we temiz duruyor ikinci el olmasına rağmen...qüle qüle kullan, kazasız belasız kullan...We, aramısa hoşqeldin... (:)

Teşekkür ederim beğendiğine sevindim motor 2006 model 2. aldım ancak daha 850 km de şuan..aldıgımda 490 km deydi önce o kadar az km yapmış olcağına inanamadım ama motorun kullanılmadıgını ispatlayacak yerlerdeki pas lekeleri ve motorun her parçasının 0 gibi kullanılmamış gibi görünmesi beni motorun yatmış olduguna inandırdı ve öyle aldım.. :)

Temiz olmasıda benim sayemde :D yahu bir insan motoru tertemiz olmasına rağmen hergün hergün silermi yahu..o kadar titizimki motorun çamurlugu bile tertemiz..bi gram kir gördümü deli oluyorum :D Yakında silmekten boyası çıkıcak :D

Son düzenleme:
Titizlik iyidir nesi kötü:)Motoru kaç paraya aldın bencede çok temiz görünüyor tekrar hayırlı olsun.

Ya darkform'um ne güzelde geziler yapmıştık o site sayesinde , bi sürüde güzel insanla tanıştık görüştük hala görüşüyoruz. Özlüyo insan ister istemez. bence soru cevap kısmının PDF ini yap bitane koy rapide isteyen çeksin baksın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar