[Trakya - MT]

ABi Beni unutmayın Sakın :)

Haberleşelim dersler dolayısı ile giremiyorum MT ye:)

8 ŞUBAT PAZAR GÜNÜ TRAKYA MOTOSİKLETÇİLERİ OLARAK FUARDA OLACAĞIZ..GİTMEK İSTEYENLER VARSA BANA ÖZELDEN ULAŞSINLAR..

Ben Geliboludan Gültekin .Çok iyi olmuş Trakya MT hepimize hayırlı olsun.Gerçekten çok sevindim.18 Mart ta herkesi Çanakkale ye bekliyorum.KAZASIZ sürüşler dilerim...

Son düzenleme:
Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Aramıza hoşgeldin gültekin facebooktada trakya mt motosiklet sevenlerini kurduk ve 100 ün üzerinde üyemiz var senide bekleriz.. :cat: :rendeer:

ben yokum,bi de ben olsam 101 olacakmış feyizbuk:)
iyi ki yokum.
sevmiyorum feyizbuk,sevemiycem

pazar günü gel sabah tekirdağ ya seni de alayım giderken

sabah 9 gibi yola çıkarım herhalde

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar Kırklareli MT grubuna yazmıştım ama oraya fazla katılım olmadığını gördüm siteye üye olalı fazla olmadı şu anda birşeyler öğrenme aşamasındayım yaza Kymco Agility City düşünüyorum ama scooter olmazsada başka alternatifler Ybr 125 veya Cbf 150 gibi neyse fazla uzatmayayım Trakyalı arkadaşlar yaza motorumu alırsam yapacağınız gezilere katılacağımdan şüpheniz olmasın.:)

Merhaba arkadaşlar Kırklareli MT grubuna yazmıştım ama oraya fazla katılım olmadığını gördüm siteye üye olalı fazla olmadı şu anda birşeyler öğrenme aşamasındayım yaza Kymco Agility City düşünüyorum ama scooter olmazsada başka alternatifler Ybr 125 veya Cbf 150 gibi neyse fazla uzatmayayım Trakyalı arkadaşlar yaza motorumu alırsam yapacağınız gezilere katılacağımdan şüpheniz olmasın.:)

ARamıza hoşgeldin kardeş.. Hele şükür senide buradaki sayfamızda gördük.. haberin yokmuydu yoksa Bu oluşumdan ?

Aslında Trakya olarak gördüğümü hatırlıyorum ama nedense daha önce yazmadım direkt kırklareli olarak aratmıştım neyse önemi yok artık buradayım:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yakından görme şansım olmadı ama sıfır ayarında makina olduğu belli takas teklif etmiştim,tınlamadı bile nakit param olsa idi hiç kaçırmazdım diye düşünüyorum.senin soruna cevap değil ama o makine bana göre süperr..

Slmlar Trakya Mt. Bişy Sorucaktım Size İstanbul Mtden bi Misafir Olarak :)

Sizin Otarafta Ufak Bi Makine Var Acaba Tanır bilirmisiniz Arkadaş Ve Makinesi bu Bilginiz Varmı acaba ??

http://www.sahibinden.com/kawasaki_250r_siyah_mont_kask_ekzoz-50WQQaXQQ12240961WQQpXQQdisplayitem

Yardımcı Olursanız Çok Sevinirim

:rendeer::rendeer:

Makineyi HÜseyin kızılkor Yani canawar HK Yada REdline nikli ARkadaşımız gördü.. Onun Yakın arkadaşı.. Geçen Muhabbet arasında çok temiz ve cok iyi oldugunu söylemişti. KEndiside Test Etmiş.. NEticede Güzel Makine Romeo :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar