[Trakya - MT]

Trakya MT'nin Mübarek Kurban Bayramınızı kutlar, sizlere ve ailenize huzur, sağlık dolu günler dileriz. Sevgilerle Çanakkale MT

Ramazan Bayramınız kutlu, yüreğiniz umutlu, umutlarınız atlı, sevdanız kanatlı, mutluluğunuz katlı, sofranız tatlı, mekânınız tahtlı, ömrünüz bahtlı, yuvanız bereketli olsun...MT ANTALYA

TRAKYA MT DEKİ TÜM DOSTLARIMIZIN KURBAN BAYRAMINI EN İÇTEN DİLEKLERİMİZLE KUTLARIZ

BURSA MT

trakyaMT ve bütün motosiklet camiasının kurban bayramı mübarek olsun. hayırlı bayramlar bursa MT

Sevgili Arkadaşlarım Sizlerin Ve Ailelerinizin Bayramı Mübarek Olsun Iyiki Varsınız
Adana Mt

kurban_bayrami.jpg

Tüm MoToSiKLeTÇi DosTLarımızın Kurban Bayramını KutLarız

TEKİRDAĞ/TRAKYA MT

a000002.gif

kurban2li4.jpg

Koyun_inek_kurban_bayrami.jpg

koyunkavurmahw0.jpg

NİCE MUTLU bAYRAMLARA:)

Adana İl Temsilcisi
Trakya MT'nin Yeni Yılını En İçten Dileklerimle Kutlarım.::152::::152::::152::

07.02.2009 tarihinde hep beraber motoplus fuarına gitmeye ne dersiniz arkadaşlar. Trakya Mt olarak topluca fuara gidebiliriz. Artık fuara sayılı günler kaldı. Bir organizasyon yapıp tekrar toplanalım.

Gidelim beyaa. ben varim. haberlerinizi bekliyorum. trakya mt de aranizdayim.(trakakya li serkan) herkese selam ederim.:)

07.02.2009 tarihinde hep beraber motoplus fuarına gitmeye ne dersiniz arkadaşlar. Trakya Mt olarak topluca fuara gidebiliriz. Artık fuara sayılı günler kaldı. Bir organizasyon yapıp tekrar toplanalım.

gideriz dayı oğlu :cherry: Hiç Sorun Değil Bİliosun :mrgreen: Ama Hangi Gün Gideceğimiz Önemli.. bana Pazar Her turlu UYAR :cat: :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
gideriz dayı oğlu :cherry: Hiç Sorun Değil Bİliosun :mrgreen: Ama Hangi Gün Gideceğimiz Önemli.. bana Pazar Her turlu UYAR :cat: :queen:

fuar davetiyesi meselesini nasıl çözeceğiz?

Savaş abi güzel bir soru sormuşsun bende harıl harıl bulmaya uğraşıyorum davetiye.

Selam arkadaşlar,
Her ne kadar İstanbul'da olsam da, doğma büyüme KIRKLARELİLİYİM! Sık sık da oralara geliyorum, herkese selamlar!!

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar