[Trakya - MT]

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
eYw. By_StaR Arkadaş 8,800 Son Fiyat Verdi Bakalım Kesin Haberi Kendisine Bi Kaç Güne Vericem Siz ok Diosanz :) sorun Yoq :)

Aslında o motoru bizim hüseyine sorsan dha iyi olur bak burada Redline Nikli Arkadaşımız..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
qeLdi biLe :D motoru anlatırmısın bize ilk kaç yaşındatanıştınız :)

du sorular karıştı :p :d

250 CC ye 8,800 Lira Vermek Aslında Mantıksız geLsede imkanlardan Ötürü Vericez Galiba 600 F ler Ateş Pahası RR lara yaklaşma gixer in yanından bile qeçme O yüzden mecburan Ninja Hyo Yanında Ağır Bastığı için öyLe olucak ama makineyi bi anlatsana ReD_Line Sesi Soluğu ciğeri Nası Rodaj ı falan nasıl dı madem yakın arkadaşsnz :) FiyatLa birazdaha oynamamıza Yardım edermsn :)

Son düzenleme:
qeLdi biLe :D motoru anlatırmısın bize ilk kaç yaşındatanıştınız :)

du sorular karıştı :p :d

250 CC ye 8,800 Lira Vermek Aslında Mantıksız geLsede imkanlardan Ötürü Vericez Galiba 600 F ler Ateş Pahası RR lara yaklaşma gixer in yanından bile qeçme O yüzden mecburan Ninja Hyo Yanında Ağır Bastığı için öyLe olucak ama makineyi bi anlatsana ReD_Line Sesi Soluğu ciğeri Nası Rodaj ı falan nasıl dı madem yakın arkadaşsnz :) FiyatLa birazdaha oynamamıza Yardım edermsn :)

özelden msn adresinizi yollayın görüşelim :cat:

slm arkadaslar bende corludan mert(yukici) hey willy senin makinan yok sen benim artcım olursun artık heeee?:mrgreen:

benim msn adresim [email protected] :cat:

Son düzenleme:
slmmm arkadaşlarrrr güzellll dostluklarrr güzel sohbetler hepsi burda yaa ne güzel...yaz geliyorrr nede olsa küçükçekmece taraflarından yokmu kimseler hafta sonu trakya turu yapmayaaaa selamlarrrrr

arkadaşlar 12 nisan pazar günü istanbul mt sarıyer garipçeye gezi düzenliyor ve bu gezi için bizleride davet ediyorlar .. Ne yapalım sizce.. ? Ayrıca aynı gün Tekirdağ Tunning Car Grubunun Muratlı Aydınköy meşeliğinde Mangal Partisi Var.. İçlerinden Şenol AÇıkgöz Abimiz Bizleride Oraya Davet Etti.. Sizce hangisine gitsek ? Ne yapsak Yorumları bekliyorum=)

by star muratlının neresındesın?
geçen ay gelmıştık oraya,
asker eğlencelerı vardı hava yağışlıyken,
oradaydık,,,

4 kişi vardı motorlu arkadaş,
hatta OZAN vardı askere gıdecek ağustosta,
tanırmısın????
veya o eğlencede bulundunmu??

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar