[Trakya - MT]

arkadaşlar yarın açık öğretim sınavı sonrası iskelenin o taraflara gelcek varmı ?

sssssssssssllllllllllllllllllllllmmmmmmmmmmmmm dostlar biz iki arkadaş muratlının köylerinde kırkkepenekli köündeniz ikimizde eylen cenin nerde maşladını biliriz ama nerde bibitecehini tahmin edemeycek kadar sınırsızız ve grbunuza katılmak isteriz eyer zizlerde isterseniz biraz harf leri yemiş olabilirim kusura bakmayın cünkü ben tekir`dağlıyım herkez kedine iyi baksın

sssssssssssllllllllllllllllllllllmmmmmmmmmmmmm dostlar biz iki arkadaş muratlının köylerinde kırkkepenekli köündeniz ikimizde eylen cenin nerde maşladını biliriz ama nerde bibitecehini tahmin edemeycek kadar sınırsızız ve grbunuza katılmak isteriz eyer zizlerde isterseniz biraz harf leri yemiş olabilirim kusura bakmayın cünkü ben tekir`dağlıyım herkez kedine iyi baksın

ARamıza HOşgeldin DOstum.. GÖkhan Ve Sana Mutlu Ve KEyifli Zamanlar Diliyorum Hep Beraber Abi :queen:

Gökhana selam :)
Lüleburgazdan emrah selam söyledi dersin neconun arkadaşı :p

walla haftasonu işte olmassam motoru bakıma götürücem zaten açıkçası istanbul gibi bi yere de 150 cclik bi motorla gitmeyi pek istemem listeye baktım 120 kişi gelicem demiş orda şimdi 600 lük 1000 lik motor kaynicak biz de bi kenarda altımızda bisiklet varmış gibi gelicek bana moralim bozulucak falan siz gidin arkadaşlar .:pr:

10 Mayıs Anneler Gününe denk geliyor sanırım.

oda değişik bi yaklaşım canan abi :cherry:

walla haftasonu işte olmassam motoru bakıma götürücem zaten açıkçası istanbul gibi bi yere de 150 cclik bi motorla gitmeyi pek istemem listeye baktım 120 kişi gelicem demiş orda şimdi 600 lük 1000 lik motor kaynicak biz de bi kenarda altımızda bisiklet varmış gibi gelicek bana moralim bozulucak falan siz gidin arkadaşlar .:pr:

öyle olmuyor işte. profilimin altındaki yazıyı okudun mu sen ? bu sitedekilerin çğu bu tip düşünceyi taşıyor. :cat:

bu arada bu aksam faruk59 ve diğer arkadaşlar sahilde buluşacaklar :)

öyle olmuyor işte. profilimin altındaki yazıyı okudun mu sen ? bu sitedekilerin çğu bu tip düşünceyi taşıyor. :cat:

bu arada bu gece sahilde buluşma var sanırım faruk59 ve arkileri orada olacak :)

Son düzenleme:
sahildeki buluşmayı gene kaçırdık bak bi gün yakalarım ben sizi :pr: gelincede ararım ok.

pazar günü ist ye gitmeyen arkadaşlarla buluşma yapabiliriz.gelebilecek olan buraya yazsın saatini belirleyelim

pazar günü ist ye gitmeyen arkadaşlarla buluşma yapabiliriz.gelebilecek olan buraya yazsın saatini belirleyelim

yaa aslında bu tekirdağ mt ile trakya mt aynı değilmi arkadaşlar
yani tek başlıkta toplansakmı ne dersiniz birini kapatalım bence

faruk saati siz belirleyin ben uyarım pazar için
fakat nasıl haberdar olacağız birbirimizden ben gelirim
bilginiz olsun telf. no: 0537 655 05 35
bişey olursa ararsınız olmadı arkadaşlar
:cat:

Son düzenleme:
ya ARkadaşlar burgazlı arkadaşlardan herhangi bir cevap gelmedi. SAnırım yarın İstanbula gitmeyeceğim. Yarına SAhilde Büyük bir Buluşma ayarlıyalım ve Burada Muratlıda Tekirdağ Tunning Çilerinin Çok büyük Bir Mangal Organizasyonu var. Oraya Gitmeye ne dersiniz Bizi Çağırmışlardı zaten .

Adama sormuşlar! NERELİSİN ? Oda cevaplamış DAHA EVLENMEDİM:cherry:

Ben TEKİRDAĞLI yım beeyaaaaa:p

Tüm Trakya ve TEKİRDAĞ lı iki tekerci dostlara Selamlar :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar