Abi Çok sağol.. :queen::queen: hiç gelemeyecek sandım hea![]()
az buz diil 122 mb..
gerçi o arada ben motorla muratlıya gelsem gelirdim direk senin bilgisayara atardık
Abi Çok sağol.. :queen::queen: hiç gelemeyecek sandım hea![]()
sssssssssssllllllllllllllllllllllmmmmmmmmmmmmm dostlar biz iki arkadaş muratlının köylerinde kırkkepenekli köündeniz ikimizde eylen cenin nerde maşladını biliriz ama nerde bibitecehini tahmin edemeycek kadar sınırsızız ve grbunuza katılmak isteriz eyer zizlerde isterseniz biraz harf leri yemiş olabilirim kusura bakmayın cünkü ben tekir`dağlıyım herkez kedine iyi baksın
dostum sen beni ve gökhanı tanıyonmu
Gökhana selam
Lüleburgazdan emrah selam söyledi dersin neconun arkadaşı![]()
ist mt olarak hu hafta sizi bekliyoruz arkadaş lar garipçe gezimize:rendeer:
10 Mayıs Anneler Gününe denk geliyor sanırım.
walla haftasonu işte olmassam motoru bakıma götürücem zaten açıkçası istanbul gibi bi yere de 150 cclik bi motorla gitmeyi pek istemem listeye baktım 120 kişi gelicem demiş orda şimdi 600 lük 1000 lik motor kaynicak biz de bi kenarda altımızda bisiklet varmış gibi gelicek bana moralim bozulucak falan siz gidin arkadaşlar .r:
walla haftasonu işte olmassam motoru bakıma götürücem zaten açıkçası istanbul gibi bi yere de 150 cclik bi motorla gitmeyi pek istemem listeye baktım 120 kişi gelicem demiş orda şimdi 600 lük 1000 lik motor kaynicak biz de bi kenarda altımızda bisiklet varmış gibi gelicek bana moralim bozulucak falan siz gidin arkadaşlar .r:
pazar günü ist ye gitmeyen arkadaşlarla buluşma yapabiliriz.gelebilecek olan buraya yazsın saatini belirleyelim