dogru secim
HATIRLAMAZMIYIM ORTAK ELLERİMLE TAKMIŞTIM BOBİNİ... NALET BİR YILDIZ CİVATAYA AZ SÖVMEMİŞTİM....:queen::queen::queen:
:queen::queen::queen::queen:alyan yapacam hacı artık onlari yıldız tornavida adamin ömrüyü yiyorr:
r:
ORTAK ÇOK MEMNUN OLURUM... ALYAN İYİ FİKİR............![]()
yusuf hoş geldim... biz genelde hep burdayız..... sorunları ortak paylaşıyor ve ortak çözümler buluyoruz.......
yusuf hoş geldin hiç binmedin mi sen bu motora yaw aldin vitrinemi koydun ne yaptin gız gibin makina:queen:
yusuf hoş geldin hiç binmedin mi sen bu motora yaw aldin vitrinemi koydun ne yaptin gız gibin makina:queen:
sedat adamım ne oluyor... senin dayı göz mü dikti yusufun kızına... ayip ayıp daha ilk günden.....:queen::queen::queen::queen:
eywalla saolasınya ben çok titizimdir kendim gibi bakıom motoruma yağmur suyu bile değsin istemiom şubatta bir yılını doldurcak nazar değmesin
buarada senn motor nerde en son halini görmüştüm çok fenaydı geçmiş olsun demedim şimdi diim:cherry:
sedat adamım ne oluyor... senin dayı göz mü dikti yusufun kızına... ayip ayıp daha ilk günden.....:queen::queen::queen::queen:
alemsin yhaaa :queen::queen::queen:
tam tamına 11000 de daha bişi deilyaaa![]()
sedat ın motor yoğun bakımda yusuf.. akşamları ara sıra uğraşıyoruz... fuara yetiştirmeye çalışıyoruz...
yaptigi yola göre görüntüsü harika bence bak bizim ramçoya makina 4 binde ama 40 binde sanki ayda mayista bir yıkar:queen::queen:
valla bakarsan bağ bakmassan dağ olur demişlerben ne bileyim kirli görünce kullanasım gelmiyor illa yıkıycam silcem yoksa olmaz
inşallah yetişir bu sene fuara bende motorla gelcem seninkinin son halini çok merak ediyorum şimdiden inşallah sıfır gibi toparlarsın...
arkadaşlar benim motorun daha bu temiz hali.... ben kurye iken motoru bi aldığım gün temiz görürdüm bide sattığım gün... satmadan önce yıkatırdım da.....