Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

ORTAK ÇOK MEMNUN OLURUM... ALYAN İYİ FİKİR............:p:p:p

:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Arkadaslar bu cumartesi günü ybr e me bi marş yapacaz ve çaliştiracaz inşallah ramço ustamizin gözetimi altinda heniz yürüyemiyor yoıgun bakimda ama gözlerini açmasi bile yeterli:):) eksozda takılı degil biraz sesli çalişacak ama:cherry:

Son düzenleme:
Slm herkeze buda benim ybrm çoktandır siteye üyeyim ve çounluklada aktifim ama sadece okuyorum bundan sonra inşallah yazıcam...:) İsmim de yusuf

yusuf hoş geldim... biz genelde hep burdayız..... sorunları ortak paylaşıyor ve ortak çözümler buluyoruz.......

yusuf hoş geldin hiç binmedin mi sen bu motora yaw aldin vitrinemi koydun ne yaptin gız gibin makina:queen:

yusuf hoş geldin hiç binmedin mi sen bu motora yaw aldin vitrinemi koydun ne yaptin gız gibin makina:queen:

eywalla saolasın :) ya ben çok titizimdir kendim gibi bakıom motoruma yağmur suyu bile değsin istemiom şubatta bir yılını doldurcak nazar değmesin:p buarada senn motor nerde en son halini görmüştüm çok fenaydı geçmiş olsun demedim şimdi diim:cherry:

sedat ın motor yoğun bakımda yusuf.. akşamları ara sıra uğraşıyoruz... fuara yetiştirmeye çalışıyoruz...

eywalla saolasın :) ya ben çok titizimdir kendim gibi bakıom motoruma yağmur suyu bile değsin istemiom şubatta bir yılını doldurcak nazar değmesin:p buarada senn motor nerde en son halini görmüştüm çok fenaydı geçmiş olsun demedim şimdi diim:cherry:

hacı motoru kendi garajima çektim ramçoyla birlikte topluyoruz yavas yavas su an yogun bakimda makinaya bagli yaşiyor fişi çektirmiyoruz allahtan ümit kesilmez..:)senin makina kaç binde merak ettim

alemsin yhaaa :queen::queen::queen:

tam tamına 11000 de daha bişi deilyaaa:D

yaptigi yola göre görüntüsü harika bence bak bizim ramçoya makina 4 binde ama 40 binde sanki ayda mayista bir yıkar:queen::queen:

sedat ın motor yoğun bakımda yusuf.. akşamları ara sıra uğraşıyoruz... fuara yetiştirmeye çalışıyoruz...

hacı fuar yalan olur gibime geliyor ama hadi hayirlisi bakalim
arka maşa geciktirecek bu işi:pr:

Son düzenleme:
yaptigi yola göre görüntüsü harika bence bak bizim ramçoya makina 4 binde ama 40 binde sanki ayda mayista bir yıkar:queen::queen:

valla bakarsan bağ bakmassan dağ olur demişler :) ben ne bileyim kirli görünce kullanasım gelmiyor illa yıkıycam silcem yoksa olmaz:)

inşallah yetişir bu sene fuara bende motorla gelcem seninkinin son halini çok merak ediyorum şimdiden inşallah sıfır gibi toparlarsın...

valla bakarsan bağ bakmassan dağ olur demişler :) ben ne bileyim kirli görünce kullanasım gelmiyor illa yıkıycam silcem yoksa olmaz:)

inşallah yetişir bu sene fuara bende motorla gelcem seninkinin son halini çok merak ediyorum şimdiden inşallah sıfır gibi toparlarsın...

valla sıfır gibi olmazda bu sefer cok baba olacagi kesin bi kaç renk ilavsi yapacagim düşündügüm gibi olursa baştan aşaşgi siyah:queen:

arkadaşlar benim motorun daha bu temiz hali.... ben kurye iken motoru bi aldığım gün temiz görürdüm bide sattığım gün... satmadan önce yıkatırdım da.....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar