engin abi ya da haldun abi mi karar veremiyorum günlerdir takip de esiyorum halbuki

ama sanırım haldun abi ipi göğüsleyecek gibi geliyor
merhabalar arkadaşlar.1 senedir motor kullanıyorum ancak siteyi yeni keşif etme fırsatım oldu.umarım bende sizlerle tanışma fırsatı bulurum.gerçi kışın pek binmiyorum motora.havalar ısınınca bende aranıza katılmak isterim.bursa sayfası gercekten cok eğlenceli biraz okuma fırsatım oldu.bu yarış olayı cok matrak bende engindmn yi destekliyorum aradaki fark açılmasın
saygılar
sevginur kardeş hoşgeldin. burda muhabbet güzzeldir

keyif alman dileğiyle
slm arkadaslar bende ıkı senedır motor kullanıyorum yalovadakı gezılere bırkac kez kazayla katıldım ama cok zevklıydı yaza hep beraber gezı ayarlarsanız sızlerle gelmekten onur duyarım esımle tabı buarada kımseye oy veremıcem cunku kımseyı tanımıyorum
snrsimsek kardeş hoşgeldiniz. iyiki de kazayla katılmışsınız, daimi kalırsınız inşallah

yaza gezi olacak. özellikle
erdek kokusu alır gibiyim
ben herzamanki gibi fransızım olayaa
MitalisT kardeş siz de hoşgeldiniz. sanırım size de hoşgeldiniz msjı yazmamıştım. Yani en azından öyle hatılıyorum
Uludağ' da oldugunuzu okudum, yolum düşerse sizi mutlaka ararım
Arkadaşlar ben de şu anda
Antalya' da bulunmaktayım. 3 haftalık tatilime resmen başladım

sınavlarımda bi problem olmadı, kalmadım yani. <kursum da bitti

başarılı bi ögrenci oldum bu dönem. İlerleyen günlerde havalar düzelince bisikletimle gezmeye çıkacağım, güzel fotoğraflar atmak için sabırsızlanıyorum