[Bursa - MT]

Arkadaslar şu anda duygularımı nasıl anlatacağımı bilemiyorum...MT'den ilk tanıştıklarım arasında olan Onur Sual arkadasımın vefatını daha yeni öğreniyorum...İnternet kullanmıyor olmam sebebiyle 22ocak'ta olan kazadan rahmetli olmuş ve ben daha şimdi öğreniyorum...Ne diyeceğimi bilemiyorm tuğperden sora bu çok daha ağır oldu...Bire bir muhabbetim olan kişileri yakından tanıdıklarımı kaybetmek motosiklete olan düşüncelerimi zedeliyor...Çok değişik şeyler düşünmeye başladım motosikleti bırakma ile ilgili...Ya da sadece piste girmeyi bile düşünüyorum...Karışık duygular içindeyim..Sadece paylaşmak istedim...

sabahları siteyi açmaya korkuyorum. Bir haftada tam 4 tane ölümlü kaza okudum. Haberi okuduğum gün zehir oluyor resmen. Çok dikkat edelim arkadaşlar çok..

sabahları siteyi açmaya korkuyorum. Bir haftada tam 4 tane ölümlü kaza okudum. Haberi okuduğum gün zehir oluyor resmen. Çok dikkat edelim arkadaşlar çok..

Hayatını kaybeden arkadaşlarıma allahtan rahmet ailelerine de sabırlar diliyorum.Nevin hocamında dediği gibi yarış geyiğinide bitirelim(gerci bence sakıncası yok da cakanın taraftarları hayal kırıklığına uğramasın üzülmesin sanırım korkma belirtileri başladı.bu arada nasıl oy topladığınıda hepimiz biliyoruz.olm okadar masraf telefon kıl tuy yun yapana kadar motora bişeyler yapsaydın daha efektif olurdu:)))).

Canımı sıkan bu dört duvarmı
Ölümden öteye köy varmı...

Eninde sonunda gideceğimiz yer orası arkadaşlar kaçmaktan ve korkmaktan ziyade hazırlanmamız gerkir,bu gün yatakta yarın toprakta elbette 2 tekerlek oldukça tehlikeli fakat dikkatli olup,ölmeyecek kadar tehlikeyi sevmemiz,mümkün olduğu kadar kurallara uymamız gerekiyor.Buna rağmen eğer kaza oluyorsa bilinki kaderdir...

bencxe bu dikkat olayını geçiyor dikkatsiz sürücüler ve uygunsuz yol şartları bariyerler bunları bi şekilde dile getirmek ve eyleme dökmek lazım istanbul mt eylem düzenliyo mesela bizlerde orta bi bildiri düzenleyip kamuya sivil toplum örgütlerine gazedelere vb.. yerlere yollayalım gerekirse bursada bununla alakalı daha somut şeyler yapalım bence

Yöneticelerimizin yaptığı yollar ve metrobüsün yanlarına koyulan demir halatlar yüzünden ölmek bizim kaderimiz olamaz bence . . .

kesinlikle merçim bende buu sölüyorum takdiri ilahi ayrı giyotine haksızca vurulan başımız o çok ayrı hade bursa mt bişiler yapalım

bencede orhan abi istanbul mt sarı yelek giycek mesela bizimde bişi yapmamız lazım yarın öbür gün allah korusun bizden birinin başınada gelebilir bole bişi olmaması için şimdiden bişiler yapmak lazım

Canımı sıkan bu dört duvarmı
Ölümden öteye köy varmı...

Eninde sonunda gideceğimiz yer orası arkadaşlar kaçmaktan ve korkmaktan ziyade hazırlanmamız gerkir,bu gün yatakta yarın toprakta elbette 2 tekerlek oldukça tehlikeli fakat dikkatli olup,ölmeyecek kadar tehlikeyi sevmemiz,mümkün olduğu kadar kurallara uymamız gerekiyor.Buna rağmen eğer kaza oluyorsa bilinki kaderdir...

Kurallara uymak ve kader kavramını kesinlikle kabul etmiyorum...O bariyerler resmen bizim giyotinimiz...Ülke şartlarımız ciddi anlamda motosiklete uygun deil...Sadece karışık duygular içindeyim..

Son düzenleme:
arkadaşlar tur içini yapacksak bende varım ( ehliyetim yok sorun olmaz heralde)

Son düzenleme:
yav yapalım bu sadece motorla bi yerleri turlamak değilki yapılcaka hepimizin imzası olan bi bildiriyi emniyet müdürlüğüne valiliğe nebilim gazetelere bi şekilde mail atabiliriaz faxlayabiliriz elden verebiliriz bu tarz şeyler olabilir

yav yapalım bu sadece motorla bi yerleri turlamak değilki yapılcaka hepimizin imzası olan bi bildiriyi emniyet müdürlüğüne valiliğe nebilim gazetelere bi şekilde mail atabiliriaz faxlayabiliriz elden verebiliriz bu tarz şeyler olabilir

kesinlikle katılıyorumda emliyet beni bozuyor marta kadar :D ehliyet olayı

Hayırdır arkadaşlar ağır çıkışmışsınız kader mevzusuna..Tabiiki ülke ve yapı şartları önemli söylemeye gerekmi var anlamadım yani önemli olan bunlara rağmen (her türlü çukur,devamlı hata yapan sürücüler,sıkıştıran züppeler)
dikkatli olabilmek...

cakabey o game oynuyomusun

O game NE game oluyor kardeşşş ???

Sen fransız kaldım demişsin ama ben herhalde çinli felan oldum bu durumda :):):)

Felaket ile sonuçlanan kazalar konusunda verilen bütün tepkiler haklı ve yerinde ; karayollarımızda demek isterdim ama bu tabir bence yanlış patikalarımızda bizi bekleyen türlü tehlikeler var. Bunlara karşı tedbirler alınması gerekiyor, ama güzel kardeşim bir tane iki tane değil ki, yollarımızın her bir tarafı ofsaytta. Adam cillop gibi asfalt döküyor, ama iki damla yağmur görünce asfalt Asena ile yarışıyor.. Ne bileyim daha bi dünya neler var.

Ha demiyorum ki tepki göstermeyelim, demiyorum ki bu durum düzeltilmesin, tedbir alınmasın, Benim tek dediğim bu olaylar yaşandı diye motordan soğumak öööykkk :)

kesinlikle katılıyorumda emliyet beni bozuyor marta kadar :D ehliyet olayı

Sonuna kadar destekçinim kardişşşş :):):)

Hatta sana söz 5 yıl yanındayım :)

Son düzenleme:
O game NE game oluyor kardeşşş ???

Sen fransız kaldım demişsin ama ben herhalde çinli felan oldum bu durumda :):):)

Felaket ile sonuçlanan kazalar konusunda verilen bütün tepkiler haklı ve yerinde ; karayollarımızda demek isterdim ama bu tabir bence yanlış patikalarımızda bizi bekleyen türlü tehlikeler var. Bunlara karşı tedbirler alınması gerekiyor, ama güzel kardeşim bir tane iki tane değil ki, yollarımızın her bir tarafı ofsaytta. Adam cillop gibi asfalt döküyor, ama iki damla yağmur görünce asfalt Asena ile yarışıyor.. Ne bileyim daha bi dünya neler var.

Ha demiyorum ki tepki göstermeyelim, demiyorum ki bu durum düzeltilmesin, tedbir alınmasın, Benim tek dediğim bu olaylar yaşandı diye motordan soğumak öööykkk :)

Sonuna kadar destekçinim kardişşşş :):):)

Hatta sana söz 5 yıl yanındayım :)

ben martta seni satacam kusura kalma 5 yıl bekleyemem heralde :D

Efet soğuyorum diken üstündeyim motosiklet üzerinde bunu açık açık söylüyorum...Fazla dikkatliyim ve bu beni fazla kasıyor ve geriyor....Umarım bi süre sora bu durum geçer tam olarak bilemiyorum şu anda...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar